FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 36.017,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Botswana With A Difference, Botswana

Denne rejse til Botswana er noget helt ud over det sædvanlige!

I kører på quad bikes, overnatter i ørkenen og møder de søde, små meerkats ved saltsletterne i Makgadikgadi. I flyver i luftballon over Okavango deltaet, og I kommer også på safariture med store naturoplevelser og tager på sejlture på deltaet. Den mægtige Chobe National Park oplever I fra en luksuriøs husbåd. Nåja, og så slutter I af ved Victoria Falls - et af verdens tre største vandfald og på UNESCO’s liste over World Heritage Sites. Dette er Botswana With a Difference!

Dag 1: Ankomst Maun – transfer til Planet Baobab
Ved ankomsten til Maun bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til Planet Baobab, hvor I tilbringer tre nætter. Planet Baobab er helt unik, idet lodgen er bygget efter originale bushmen byggemetoder - altså af græs, ler og mudder. Hytterne er spartanske men komfortabelt indrettet og har eget bad og toilet. Denne første dag bruges på at finde jer til rette og lære området at kende. Nyd jeres første solnedgang omkring bålet, mens guiden forklarer jer lidt om området. Se en video fra Planet Baobab her

Dag 2: Planet Baobab
Formiddagen er til rådighed. Læs en god bog eller benyt chancen for at lære nogle af de andre gæster at kende. Efter frokost går turen ud over de flade sletter – forbi de store, gamle baobabtræer – helt ud til kanten af Ntwetwe saltsletterne. Herude venter en kort sikkerhedsinstruks, inden I begiver jer ud over sletterne på "quad-bikes". Natten tilbringes under åben himmel med udsigt til den fænomenale stjernehimmel.

Dag 3: Planet Baobab
I vågner op til solens stråler, der varmer jer. Varm hænderne på en god kop kaffe og gør jer klar til at køre af sted på quad bike igen til dagens næste oplevelse; et møde med de nysgerrige små surikater. Når sulten melder sig, kører I det sidste stykke tilbage til lodgen, hvor et godt bad og en lækker morgenmad venter. Senere på dagen er der besøg i landsbyen Gweta, hvor I bl.a. besøger den lokale skole, hvor undervisningen foregår under åben himmel. I besøger også en lokal gård, hvor værterne byder på et lokalt måltid mad – og en mophane-orm eller to, hvis I skulle have mod på at smage på sådan en lækkerbisken! Sidst på eftermiddagen vender I tilbage til campen, hvor I kan slappe af og måske få en tur i poolen, inden det er tid til ”sun-downer” og middag i campen.

Dag 4: Planet Baobab – Maun – Okavango Delta
Fra Planet Baobab går turen retur mod Maun, hvorfra I flyver til Okavango deltaet. Her bliver I indlogeret på Kadizora Camp. Campen ligger i den nordlige del af deltaet og består af 10 telte, som alle er smukt indrettet i komfortable kanvastelte med eget bad og toilet. Alle teltene har egen veranda med udsigt til naturen omkring. I tilbringer 3 nætter i Kazidora Camp.

Dag 5: Okavango Delta
Der er typiske to daglige safari aktiviteter under opholdet på Kadizora; gamedrive, bushwalks eller sejlture i mokoro.

Dag 6: Okavango Delta
En af dagene på Kazidora venter en helt særlig oplevelse; en tur i luftballon over det mægtige Okavango Delta. Det er i virkeligheden fra luften, man får det bedste indtryk af, hvor stort deltaet egentlig er, og normalt foregår en overflyvning i små fly, som både larmer og kan give lidt luftsyge. En tur i ballon derimod er næsten lydløs og foregår i helt roligt tempo. Før solen står op, går turen til opstigningsstedet, hvor ballonen pustes op. Der er kun plads til 4 mennesker i kurven, så I er sikret en personlig og intim oplevelse. Langsomt – mens solen står op – stiger ballonen op over deltaet og afslører den fantastiske udsigt til naturen under jer. Flyveturen varer en lille times tid og vel nede på jorden igen, fejres flyvningen med et glas champagne.

Dag 7: Okavango Delta – Kasane – Chobe Princess
Fra Kadizora går turen nu med fly til Kasane og videre til Chobe floden, hvor Chobe Princess venter på jer. På et flodcruise på den mægtige Chobe River kan I sidde i ro og mag og betragte det fantastiske dyreliv, som findes omkring flodens bredder. Her bader bøflerne side om side med løver, der drikker, krokodiller, der soler sig og elefanter, der krydser floden. Chobe Princess er en luksuriøs husbåd med plads til kun 12 gæster. Alle kahytter er indrettet, så de mest af alt minder om et moderne hotelværelse på et hyggeligt, lille boutiquehotel. Alle kahytter har naturligvis eget badeværelse og store vinduer, som kan åbnes ud til det fri.

Dag 8: Chobe Princess
Der er ikke noget egentlig program, når man er ombord på Chobe Princess. Gæsterne, vejret og dyrene bestemmer, hvordan dagene ser ud. Hver kahyt har sin egen guide tilknyttet, så man selv bestemmer, hvad man vil opleve de enkelte dage. Det er muligt at komme tættere på dyrelivet i små flodbåde og åbne jeeps, og der er mulighed for at fiske efter de berygtede Tigerfish - eller måske har I mest lyst til at besøge en af de små landsbyer, som ligger langs Chobe floden. Valget er jeres!

Dag 9: Chobe Princess – Victoria Falls
Fra Cobe Princess er der afgang mod Victoria Falls, hvor de sidste to nætter tilbringes på et lodge tæt på vandfaldene. Her tilbringer I to nætter. Der er et hav af forskellige aktiviteter – det er næsten kun, fantasien som sætter grænser!

Hvis I besøger Victoria Falls mens der er fuldmåne, må I ikke snyde her selv for oplevelsen af at se regnbuer om natten! Det er månens stråler, som gennem det evige vandsprøjt fra vandfaldene danner regnbuerne, og fænomenet kan kun ses ved fuldmåne. Victoria Falls er et af de eneste steder i verden, det er muligt at se regnbuer om natten,

Dag 10: Victoria Falls
Inkluderet i prisen er en række forskellige aktiviteter, som I frit kan vælge imellem.

Dag 11: Afrejse Victoria Falls
Når det er tid til afrejse bliver I kørt i lufthavnen.


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 36.017,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:

* Transport fra Maun til Planet Baobab
* 3 overnatninger på Planet Baobab inkl. fuld pension og alle aktiviteter
* Transport retur til Maun og fly til Kadizora Camp
* 3 nætter i Kadizora Camp inkl. fuld pension og to daglige aktiviteter
* Ballontur inkl. champagne
* Fly fra Kadizora til Kasane og transport til Chobe River/Chobe Princess
* 2 nætter ombord på Chobe Princess inkl. fuld pension og aktiviteter
* Transport fra Chobe River til Gorges Lodge ved Victoria Falls
* 2 nætter på Gorges Lodge inkl. fuld pension og 2 daglige aktiviteter
* Transport til lufthavnen ved afrejse

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet:

* Oversøiske fly
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Transfer fra Maun til Makgadikgadi

Dag 1 : Planet Baobab

Dag 4 : Transfer fra Makgadikgadi til Maun

Dag 4 : Flytransfer Til Okavango Delta

Dag 4 : Kadizora Camp

Dag 7 : Flytransfer Til Chobe Nationalpark

Dag 7 : Chobe Princess

Dag 9 : Til Victoria Falls

Dag 9 : Gorges Lodge & Little Gorges Tented Lodge

Dag 11 : Transfer lufthavn - hotel vv

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.