FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 17.068,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Botswana for den prisbevidste, Botswana

Botswana er et relativt dyrt safari land. Det er ikke et tilfælde. Landets regering har besluttet, at prisen for at komme på safari i Botswana skal være relativ høj for at skåne miljøet og naturen.

Med dette rejseforslag har vi dog skabt en mulighed for at komme på safari i Botswana uden at det koster en formue - og uden at I selv skal slå telt op!

I bor på simple men komfortable lodger, som ligger lige i forlængelse af de store nationalparker. Ofte er det billigere at bo udenfor nationalparkerne, blot man - som vi har gjort her - forsøger at minimere transporttiden så meget som muligt. Enkelte steder har vi valgt, at I lidt tid på egen hånd til blot at slappe af eller lave jeres egne plan, men vi har naturligvis inkluderet de oplevelser, I bare ikke må gå glip af!

Rejsen er skræddersyet, så hvis I ønsker at opgradere en eller alle nætter til bedre lodges, er det naturligvis muligt!

Dag 1: Ankomst til Victoria Falls
Ved ankomsten til Victoria Falls bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres lodge, hvor I har to overnatninger. Lokuthula Lodge ligger kun 4 km fra de majestætiske Victoria vandfald. I den skønne have græsser vortesvin, og en gang imellem kommer en elefant gennem haven på udkig efter lidt godt at spise. Der er ingen restaurant på lodgen, da alle hytterne har eget køkken og grill. Til gengæld har man adgang til alle faciliteterne på nabo lodgen, Victora Falls Safari Lodge. Her er pool, restaurant, bar og mulighed for at booke ture. Der er ligeledes gratis shuttlebus til landsbyen.

Dag 2: Victoria Falls
Dagen er fri til at udforske området omkring Victoria Falls. Her er masser af aktiviteter! De bedste er koncentreret omkring den mægtige Zambezi flod. På den øvre del af Zambezi River kan man på et sunset cruise fredfyldt nyde synet af flodheste, elefanter, farvestrålende fugle og ikke mindst den fantastiske solnedgang, hvor himlen eksploderer i et væld af røde og lilla farver. Tidlig morgen, hvor dyrene kommer ned til floden for at drikke, kan det anbefales at tage på en kanotur med guide, der behændigt sørger for behørig afstand til både flodheste og krokodiller. Hvis man ikke er en hund efter vand, har man også mulighed for at se det hele lidt fra oven. En af de mest populære aktiviteter i Victoria Falls er en 13 minutters helikoptertur, også kaldet "Flight of Angel".

Dag 3: Victoria Falls - Chobe National Park
Efter morgenmaden bliver I hentet på lodgen og kørt til næste lodge, Kubu Lodge, som ligger lidt udenfor Kasane i Botswana. I befinder jer nu lige ved indgangen til det verdenskendte Chobe National Park. Kubu Lodge er et skønt lille privatejet lodge, som ligger tæt på bredden til Chobe River. Alle hytter har udsigt til floden - og naturligvis egen veranda, så man kan sidde udenfor og nyde udsigten! Inkluderet i opholdet her er entre til Chobe National Park i to dage samt en sejltur på Chobe River og en gamedrive.

Dag 4: Chobe National Park
Inkluderet i opholdet på Kubu Lodge er entre til Chobe National Park i to dage samt en sejltur på Chobe River og en gamedrive. Sejlturen er et absolut "must"! Her ser man tydeligst de store flokke af elefanter, som samles ved floden for at drikke. Udover elefanter kan man se store bøffelflokke, eland, kudu, zebra, sjakal, vortesvin, hyæne, løve, leopard, giraf, gnu, impala, bavianer mm. Chobe River er også et paradis for fugle, der ses i alle farver og størrelser, og for krokodiller og flodheste.

Dag 5: Chobe National Park - Moremi Game Reserve/Khwai Community Area
I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen i Kasane, hvorfra I flyver til Khwai Guest House. Khwai ligger lige ved siden af Moremi Game Reserve. Der er ingen hegn mellem Moremi og Khwai, så dyrene kan vandre frit, men eftersom Khwai ikke er en del af Moremi Game Reserve (som er nationalpark), er der knap så mange restriktioner på aktiviteterne her. I nationalparkerne må man f.eks. ikke køre efter mørkets frembrud. Det må man gerne i Khwai, hvorfor der er større chance for at se nogle af de nataktive dyr.

Dag 6: Moremi Game Reserve/Khwai Community Area
Opholdet på guesthouset her er "all inclusive". Dvs. fuld pension og alle aktiviteter er inkluderet. Der er game drives i både Moremi og Khwai, sejlture i mokoro, nightdrives og udflugter til den lille lokale landsby.

Dag 7: Moremi - Makgadikgadi Salt Pans
Der er tid til en sidste morgen-game drive og morgenmad, inden I bliver kørt til den lille flyveplads, hvor flyet til Maun venter på jer. I Maun bliver I mødt i lufthavnen og kørt til Planet Baobab, hvor I tilbringer to nætter. Planet Baobab er helt unik, idet lodgen er bygget efter originale bushmen byggemetoder - altså af græs, ler og mudder. Græshytterne er spartanske men komfortable - dog uden eget bad og toilet.

Dag 8: Makgadikgadi Salt Pans
Aktiviteterne på Planet Baobab følger årstiden.

Kommer I i den tørre periode (maj-oktober), ser programmet således ud:

Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til den nærliggende Gweta landsby. Der er besøg på skolen, ved den lokale healer og flere andre steder i byen. Der er frokost på Planet Baobab før turen om eftermiddagen går til Ntwetwe Salt Pan. Turen herud foregår på "quad-bikes" - og natten tilbringes under åben himmel med udsigt til den fænomenale stjernehimmel.

Dag 9: Makgadikgadi Salt Pans - Audi Camp
I vågner op til solens stråler, der varmer jer. Varm hænderne på en god kop kaffe og gør jer klar til dagens næste oplevelse; et møde med de nysgerrige små surikater. Når sulten melder sig, kører I det sidste stykke tilbage til lodgen, hvor et godt bad og en lækker morgenmad venter. Herfra bliver I kørt til Audi Camp, hvor I tilbringer to nætter.

Kommer I i den våde periode (november - april), ser programmet således ud:

Dag 8: Nxai Pan
Efter morgenmaden kører I på en heldagstur til Nxai Pan. Et af de store højdepunkter er naturligvis baobab træerne, men også de store sletter, som er i live igen efter den velgørende regn, er et spektakulært syn. Dyreflokke samles om de mange vandhuller, og alt er frisk og sprødt.

Dag 9: Makgadikgadi Salt Pans - Audi Camp
Efter morgenmaden på Planet Baobab bliver I kørt til Audi Camp, hvor I tilbringer to nætter.

Dag 10: Audi Camp
Audi Camp ligger ved bredden af Thamalakane floden lidt udenfor Maun. Campen består af safari-telte - de fleste uden eget bad og toilet. Til gengæld er safaristemningen helt i top!

Audi Camp er det perfekte sted at udforske Okavango Deltaet fra - uden at betale en formue for at bo i selve deltaet. Og det er netop det, I skal idag. En af de helt store oplevelser i deltaet er en sejltur i en mokoro - en traditionel, udhulet kano. I en mokoro er man helt tæt på vandoverfladen og glider lydløst gennem vandet, mens naturen og dyrelivet udfolder sig omkring en. Det er en fantastisk oplevelse og et klart "must" på enhver Botswana rejse!

Dag 11: Afrejse fra Maun
Efter morgenmaden bliver I kørt til Maun, hvor safari turen slutter.

Vil du vide mere? Så kontakt os!

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 17.068,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* 2 nætter på Lokuthula Lodge inkl. morgenmad
* 2 nætter på Kubu Lodge inkl. fuld pension, 3 aktiviteter og nationalpark-entre
* 2 nætter på Khwai Guest House inkl. fuld pension og 2 daglige aktiviteter
* 2 nætter på Planet Boabab inkl. 2 X morgenmad, 2 X middag og 1 X frokost samt aktiviteter i forhold til sæsonen
* 2 nætter på Audi Camp inkl. morgenmad og sejltur i Mokoro
* Al transport under hele turen

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.e.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.