FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 14.168,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Betagende Belize, Belize

Kom med på en varieret 14 dages rundrejse med stop ved fire af de smukkeste områder i landet. Rejsen slutter selvfølgelig ved verdens næststørste koralrev, der ligger i Det Caribiske Hav. Vi har taget udgangspunkt i en tur med transport og hoteller, hvor I har frihed til at nyde tingene i eget tempo. Turen kan selvfølgelig tilsættes udflugter efter jeres ønske. Vi kan for eksempel arrangere udflugter til mayapyramiderne, underjordiske grotter, snorkel ved koralrevene og meget andet.

Dag 1: Ankomst til Belize
Dag 2: San Ignacio
Dag 3: San Ignacio
Dag 4: San Ignacio - Punta Gorda
Dag 5: Punta Gorda
Dag 6: Punta Gorda
Dag 7: Punta Gorda - Placencia
Dag 8: Placencia
Dag 9: Placencia
Dag 10: Placencia - San Pedro
Dag 11: Strandene ved San Pedro
Dag 12: Strandene ved San Pedro
Dag 13: Strandene ved San Pedro
Dag 14: Afgang fra Belize

Se detaljeret program under rejseplanFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.168,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Al landtransport
* 13 overnatninger på 3*-hoteller i skønne omgivelser
* 2 udflugter i forbindelse med jeres hotel i San Ignacio

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige udflugter er ikke inkluderet i rejsen - vi arrangerer dog gerne udflugter efter jeres ønsker

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12801 080517 V

Dag 1 : Ankomst Belize

Når I lander i Belize, bliver I hentet af en chauffør, der kører jer til Cayo-distriktet, nærmere bestemt området omkring San Ignacio. Her skal I bo på et af vores lækre lodges i regnskoven udenfor byen. Efter køreturen og en længere flyvetur er det tid til at lade batterierne op, når I er checket ind.

Dag 2 : San Ignacio

San Ignacio er en søvnig by om dagen, når de besøgende er på oplevelser i den omkringliggende natur. Det er derfor oplagt, at tage på udflugter i området. Her er udflugter på hesteryg i bjergene, kanoture på floderne, udforskningen af huler og ikke mindst guidede ture til de nærtliggende maya-ruiner.

Dag 3 : San Ignacio

I dag kan I benytte jer af nogle af de muligheder jeres lodge tilbyder. For eksempel kan I benytte jer af tubing på floden, mountainbike, svømmetur i Macal floden eller vandreruter.

Dag 4 : San Ignacio - Punta Gorda

Rejsen fortsætter, når I kører mod Punta Gorda, der er en af de sydligste byer i Belize. Ved ankomsten til Punta Gorda checker I ind på jeres hotel og har ellers resten af dagen fri til at udforske byen.

Dag 5 : Punta Gorda

Der er mange spændende aktiviteter i området omkring Punta Gorda. Dagene er frie til at udforske det interessante Toledo distrikt. I kan for eksempel sejle i kano eller kajak på junglens floder, vandre til smukke vandfald igennem den tætte regnskov eller udforske grotter og gamle maya landsbyer.

Dag 6 : Punta Gorda

Endnu en dag i Punta Gorda. Hvad med at tage ud at fiske, lære hvordan chokolade fremstilles eller observere nogle af skovens mange fugle. I kan også tage på snorkling tur og måske fange dagens frokost selv.

Dag 7 : Punta Gorda - Placencia

I dag kører i fra Punta Gorda til Placencia – en skøn stranddestination på Belizes sydkyst. Efter I er checket ind, er det oplagt at bruge resten af dagen på at nyde de lækre strande.

Dag 8 : Placencia

I kan vælge at nyde de næste dage på de skønne strande, men der er også masser muligheder for at tilkøbe spændende udflugter. For eksempel kan man snorkle med hvalhajer, der tiltrækkes til vandene fra april til juni – særligt ved fuldmåne. Hvalhajerne er fredelige, men nysgerrige, og kommer gerne tæt på både og snorklere for at undersøge, hvad der foregår.

Dag 9 : Placencia

Dagen er til fri disposition. Har I været på udflugt den forudgående dag, er det måske tid til at slappe af i dag. Ellers kan I for eksempel sejle op af den jungleomkransede Abe-flod, der er hjemsted for krokodiller, grønne leguaner, tukaner og flere abe-arter. I kan også vandre gennem junglen til afsidesliggende landsbyer. Eller hvad med at cykle halvøen rundt?

Dag 10 : Placencia - Belize City - San Pedro Ambergris Caye

I bliver kørt fra Placencia til Belize City. Fremme ved kajen i Belize City tager I en vandtaxa til San Pedro. Når I når frem til San Pedro, checker I ind på en lille perle af et strandresort, hvor I bor i smukke omgivelser ud til havet.

Dag 11 : San Pedro Ambergris Caye

Kom helt ned i tempo, når I nyder det krystalklare vand, de lange hvide sandstrande og de svajende palmer.

Dag 12 : San Pedro Ambergris Caye

Hvis I har lyst til at udforske området, er der cykler til rådighed på hotellet. Ellers kan der også arrangeres udflugter fra hotellet, hvor I bliver afhentet ved egen badebro. Udflugter på havet er helt oplagte, da verdens næststørste koralrev ligger i dette område.

Dag 13 : San Pedro Ambergris Caye

Nyd endnu en dag ved de smukke strande. Bevæger i jer langs vandet ind mod San Pedro er der masser gode muligheder for at finde en god restaurant ned til vandet.

Dag 14 : Afgang fra Belize

Med vandtaxa går turen tilbage til Belize City. Her bliver I hentet på havnen og kørt til lufthavnen, hvor I tager afsked med Belize for denne gang.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.