Loading…

Barfodsluksus i Mexico

Mexicansk rundrejse med en række luksuriøse øko-lodges og unikke overnatningssteder, der indkapsler følelsen af barfodsluksus!

Oplev barfodsluksus på unikke øko-lodges på Mexicos Yucatan halvø ud til det caribiske hav! En ferie hvor I har base ved nogle af de smukkeste strande, uden en masse planer lagt på forhånd. Da det er så nemt at være på egen hånd disse steder, har vi valgt en ret åben model som basis for denne tur.

Rejsen starter ved det luksuriøse hotel La Valise, ved den skønne strand i charmerende Tulum i Mexico. Tulum er et glimrende udgangspunkt, hvis man ønsker at lave dagsture til nogle af områdets talrige attraktioner. Oplev for eksempel mayapyramiderne ved Chichén Itzá, Tulum eller Coba. Udforsk Cenotes – de underjordiske grotter, hvor man kan svømme og dykke. Besøg de fine gamle byer fra den spanske kolonitid – såsom Valladolid eller tag til naturreservatet Sian Kaan. Listen af muligheder er næsten lige så lang som stranden ved Tulum.

Fra Tulum bliver I hentet og kørt videre til Playa Maroma hvor I bor 4 nætter på overdådige Chablé Maroma, hvis spa og welness afdeling kan bringe jeres puls helt ned. Sidste stop på rejsen er den afslappede ø Isla Holbox, der bl.a. er kendt for sine hvalhajer. Her bor I på det smukt indrettede Las Tortugas. Er man ikke så meget til at snorkle og dykke, er forholdene også perfekte til at nyde stranden og komme helt ned i tempo på den tilbagelænede ø.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Cancun
2 Tulum
3 Tulum
4 Tulum
5 Fra Tulum til Cancun
6 Playa Maroma
7 Playa Maroma
8 Playa Maroma
9 Fra Cancun til Isla Holbox
10 Isla Holbox
11 Isla Holbox
12 Isla Holbox
13 Hjemrejse

Dag 1 : Ankomst til Cancun

Velkommen til Mexico! Ved ankomst til lufthavnen bliver I modtaget af jeres chauffør der transporterer jer sydpå på skønne Tulum. Tulum er en hyggelig og tilbagelænet lille by, hvor turister, der søger ro, kommer hen. I centrum finder man masser af små hippe restauranter, barer, hoteller og cafeer. I overnatter på La Valise der er et luksuriøst boutiquehotel beliggende ved den skønne by Tulum helt ud til det Caribiske hav. Hos La Valise har de kombineret magien ved en privat bungalow på stranden, med kunst, håndværk, luksus og komfort. Der er en opvarmet infinity-pool med udsigt over junglen i den ene ende og en betagende udsigt over det caribiske hav på den anden. Der står senge på selve stranden, så man kan slappe af i dagtimerne og kigge på stjernerne om natten. Samtlige værelser har håndlavede møbler og de rustikke junglebungalows har udendørs bruser og terrasse med udsigt over junglen. De luftige værelser ved stranden har eget badeværelse og hængekøjer.

La Valise er Tulums bedste boutiquehotel på stranden og det perfekte udgangspunkt for en strand- og jungleferie med de smukke værelser og fantastisk strandudsigt.

Dag 2 : Tulum

I har dagene til fri disposition i Tulum. Mayaruinen Tulum ligger kun et stenkast fra det turkisblå Caribiske Hav med en storslået udsigt. I kan også tage på den dagstur til et af de syv verdensvidundere Chichen Itza.

Dag 3 : Tulum

I har dagene til fri disposition i Tulum.

Dag 4 : Tulum

I har dagene til fri disposition i Tulum.

Dag 5 : Fra Tulum til Cancun

I dag bliver I hentet på hotellet og kørt 1 time nordpå til Playa Maroma. Her tjekker I ind på det næste luksus hotel: Chablé Maroma. Beliggende langs kysten, ligger det ultraluksuriøse boutiquehotel Chablé Maroma. Hotellet er et af de bedste hoteller i hele Riviera Maya og byder på smukke og intime villaer beliggende i et smukt junglelandskab.

Alle værelserne har privat udendørs pool og rain shower, og hotellet byder dagligt på aktiviteter, så som yogatimer, samt ubegrænset adgang til fantastisk spa og moderne fitnesscenter. Hotellets pool og strandklub har udsigt til det krystalklare Caribiske hav og restauranten byder på anerkendte gastronomiske oplevelser, som tager afsæt i det lokale køkken.

Chablé Maroma er et bæredygtigt hotel, som bærer præg af at være en hyldest til Maya-kulturarven, lokalhistorien og naturen.

Dag 6 : Playa Maroma

I har dagene til fri disposition i Playa Maroma og på det overdådige hotel.

Dag 7 : Playa Maroma

I har dagene til fri disposition i Playa Maroma og på det overdådige hotel.

Dag 8 : Playa Maroma

I har dagene til fri disposition i Playa Maroma og på det overdådige hotel.

Dag 9 : Fra Cancun til Isla Holbox

I dag vinker I farvel til fastlandet. I bliver afhentet på hotellet og kørt til Chiquila, hvorfra færgen til Holbox er inkluderet. Holbox er kun 40 kilometer lang og 2 kilometer bred og har en befolkning på under 2000 personer. Alle øens gader er af hvidt sand, og der er kun få biler. De fleste kommer rundt i golfvogne, på cykler eller til fods.

I overnatter de næste 4 nætter på Casa Las Tortugas. Et virkelig gennemført naturhotel beliggende ved Holbox skønne strand. Hotellet er lækkert designet i lyse farver, med smukke detaljer og faciliteter, der forkæler alle sanser. Udover deres skønne værelser og stranden lige uden for døren, ligger Cas Las Tortugas i gåafstand til Holbox by og desuden har de en glimrende restaurant på stedet.

Dag 10 : Isla Holbox

I har dagene til fri disposition på Isla Holbox. I den rigtige sæson kan man opleve de imponerende hvalhajer.

Dag 11 : Isla Holbox

I har dagene til fri disposition på Isla Holbox. Er man ikke til at snorkle og dykke er forholdende også perfekte til at nyde stranden og komme helt ned i tempo og nyde den tilbagelænede ø.

Dag 12 : Isla Holbox

I har dagene til fri disposition på Isla Holbox.

Dag 13 : Hjemrejse

I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen hvorefter I sejler tilbage til fastlandet. Herfra venter en chauffør der transporterer jer til lufthavnen. Herfra flyver I hjem, eller videre ud i verden, efter en fantastisk rejse i Mexico.


Priser og varighed

Priser fra: : 37.195,00 kr. pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* 12 nætter på 4* & 5* hoteller i dobbelt værelse
* 12x morgenmad
* Alt landtransport imellem hotellerne.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse. Der kan selvfølgelig opgraderes og udvides!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

12968 280224 TOH

Andre rejseforslag

Mexicansk strandferie - i privat lejlighed

Denne strandferie i Mexico er perfekt til den uafhængige familie, der ønsker egen lejlighed og egen…

Mexicansk strandferie - i luksuriøs villa

Hvis Mexicos hvide bountystrande og en lækker, privat villa lyder som noget for jer, så er dette den…