Loading…

Bali & Nusa Penida

Oplev på denne rejse nogle af Balis største højdepunkter samt den skjulte perle Nusa Penida beliggende sydøst for Bali. Øen gemmer på nogle helt enestående naturoplevelser.
På denne rejse kommer I til at opleve nogle af Balis største højdepunkter heriblandt kunsterbyen Ubud samt kystbyen Lovina, der er kendt for delfiner og sorte lavastrande. På Bali skal I også ud at opleve de fantastiske templer Goa Lawah, Taman Ayun og Ulun danu. Derudover skal I også opleve den skjulte perle Nusa Penida - en ø der ligger 12 km sydvest for Bali. Øen, der er en mindre turistpræget ø, byder på helt unikke naturoplevelser. Øen er også helt perfekt til bare at slappe af og nyde naturen og de smukke strande.

Dag 1: Ankomst til Bali
Dag 2: Ubud
Dag 3: Cykeltur fra Mount Batur til Ubud
Dag 4: Ubud - Lovina med oplevelser på vejen
Dag 5: Delfintur Lovina
Dag 6: Lovina - Amed med oplevelser på vejen
Dag 7-8: Fridage til at nyde Amed
Dag 9: Amed-Sanur med oplevelser på vejen
Dag 10: Landsby- og tempelbesøg
Dag 11: Sanur
Dag 12: Sanur - Nusa Penida
Dag 13: Broken Beach, Angel Billabong & Crystal Bay
Dag 14: Kelingking Beach
Dag 15-16: Fridage til at nyde Nusa Penida
Dag 17: Nusa Penida - Sanur
Dag 18: Afrejse Bali

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Bali
2 Ubud
3 Cykeltur fra Mount Batur til Ubud
4 Ubud - Taman Ayun - Ulun Danu - Lovina
5 Delfintur Lovina
6 Lovina - Sekumpul Waterfall - Amed
7 Amed
8 Amed
9 Amed - Tenganan - Kusamba - Klungkung - Sanur
10 Ubud
11 Sanur
12 Sanur - Nusa Penida
18 Sanur - Denpasar

Dag 1 : Ankomst Bali

Når I ankommer til Bali, bliver I hentet i lufthavnen. Herfra kører I dirkete videre til Ubud, hvor jeres rejse starter.

Dag 2 : Ubud

Efter gårsdagens lange flyvetur er dagen i dag til fri disposition. Slap af på hotellet eller se jer omkring i Balis kunsteriske hovedstad.

Dag 3 : Cykeltur fra Mount Batur til Ubud

I dag skal I på et længere cykeleventyr, der byder på fantastiske natur- og kulturoplevelser. I bliver hentet på jeres hotel fra morgenen af, hvorfra I kører til cykelturens startsted. Her møder i jeres guide, som giver jer de basale sikkerhedsinstrukser og hjælper jer med udstyr. Cykelturen starter fra foden af Mount Batur, hvorfra I cykler gennem lokale landsbyer til den kunsteriske hovedstad Ubud. Undervejs på turen får I en let morgenmad med udsigt til Mount Batur vulkanen og kratersøen. På turen vil I cykle gennem forskellige landskaber alt fra rismarker til landsbyer. Desuden får I mulighed for at besøge et traditionelt balisinesisk hus. Cykeleventyret ender med et festmåltid i Ubud. Efterfølgende bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 4 : Ubud - Taman Ayun - Ulun Danu - Lovina

Næste stop er Lovina - men inden da skal I ud og opleve to templer. I kører fra hotellet i Ubud om morgenen, hvorefter I gør et stop ved templet Taman Ayun, der er kendt for sin helt unikke arkitektur.

Herefter fortsætter turen til Ulun Danu templet - et utrolig smukt tempel, som ligger på den vestlige side af Beratan søen, hvorfra man har den skønneste udsigt udover søen. Herefter bliver I kørt til jeres hotel i Lovina.

Dag 5 : Delfintur Lovina

Fra morgenstunden stiger I om bord på en båd, der sejler jer ud på havet for at lede efter delfinerne. Turen er selvfølgelig afhængig af vejr og held, men der er god chance for at få set de legende dyr, der boltrer sig i bølgerne.

Dag 6 : Lovina - Sekumpul Waterfall - Amed

I dag er endemålet Amed, men inden da skal I på et spektakulært trek gennem jungle og kløfter til Balis nok smukkeste vandfald, Sekumpul. Det går langt fra ad flad vej, men alle i almindelig form kan være med, og I har privat guide, så I kan gå i eget tempo.

I skal opleve naturen fra sin bedste side på en junglevandring, der bringer jer væk fra alfarvej til fantastiske vandfald. På en del af turen kommer I ind i tæt jungle og ad stier og trapper ned i kløfter og op igen. Det vil måske give lidt sved på panden, men I kan bade i vandfaldene, når I kommer frem. Målet for jeres vandretur er Sekumpul-vandfaldene, der falder ud over kløfternes kant og ned langs klipperne gennem junglen. Nyd synet, mærk vandtågerne og lyt til vandets brusen. Der er hele 7 imponerende vandfald i området, og fremme ved de store tvillingefald kan I dyppe tæerne – eller hele kroppen - i det kølende vand.

Turen tager ca. 3-4 timer. I bliver hentet på jeres hotel i Lovina om morgenen, så dagen ikke bliver for varm. Efter trekkingturen kører i videre til jeres hotel i Amed.

Det anbefales, at I medbringer hat, solcreme, solbriller, kamera, short og komfortable kondi-/vandresko på turen.

Dag 7 : Amed

Dagen er til fri disposition

Dag 8 : Amed

Dagen er til fri disposition

Dag 9 : Amed - Tenganan - Kusamba - Klungkung - Sanur

I dag sætter i kursen mod Sanur, men inden da skal I ud at opleve en masse. I kører fra Amed efter morgenmaden, hvorefter I kører mod den facinerende landsby Tenganan, der er hjem for den præ-hinduistiske Aga stamme. Landsbyen ligger i et bjergområde omringet af frodig bambusskov og magiske banyan træer. På vejen dertil får I mulighed for at se de lokale være i gang med nogle af deres traditionelle aktiviteter. Ikke langt fra Tenganan ligger Kusamaba, hvor de laver salt. Efter et besøg her, kører I videre til Goa Lawah templet også kaldt flagermushulen, der er et unikt hinduistisk tempelkompleks. På den nordlige side af tempelområdet er der er en naturgrotte med tusinde af flagermus, deraf navnet flagermushulen. Sidste stop er Klungkung-Kertagosa, der var Balis politiske hovedstad i adskillelige årtier. Her kan I opleve den flydende pavillion, der tjente som retten indtil midten af det 19. århunderede.

Dag 10 : Ubud

Guliang Village & Besakih templet

I tager af sted med jeres engelsktalende guide til landsbyen Guliang, som I vil gå på opdagelse i sammen med én af de lokale fra området. Sammen får I et indblik i kulturen, det sociale liv, traditionerne og smager på lokale lækkerier.

Alt efter dagen besøger I f.eks. en af skolerne, hvor man kan iagttage børnenes hverdag, eller en af landsbyens familier, hvor man kan observere og deltage i de daglige gøremål. Se hvordan man væver måtter af blade, eller hvordan man fremstiller værktøj, kokusolie eller 'tuwak', en lokal vin. I besøger også de smukke rismarker og får et indblik i det balinesiske landbrug, og hvordan man dyrker ris.

Efter besøget i landsbyen fortsætter i til Besakih templet - et imponerende og majestætisk kompleks, der anses for at være det største, ældste og mest hellige tempel på Bali.

Det anbefales at medbring lange bukser, komfortable kondi-/ vandresko og solcreme.

Dag 11 : Sanur

Dagen er til fri disposition

Dag 12 : Sanur - Nusa Penida

I bliver hentet ved hotellet og kørt til kajen, hvor I sejler med speedbåd til Penida Island. Turen varer som regel 30-45 minutter, hvorefter I bliver kørt til hotellet på Nusa Penida.

Dag 13 : Broken Beach, Angel Billabong & Crystal Bay

I dag skal I ud at opleve tre af Nusa Penidas smukke naturfænomener. I starter ved Broken Beach. Når I ankommer, vil I opleve den naturskønne udsigt over stranden. Der er en meget dyb klippe med smuk udsigt. Fra Broken Beach går I ned til Angel Beach, også kendt som Billabong Beach, der er en stor naturlig pool omkring 100 meter i diameteren. Den naturlige pool er blevet dannet af den ødelagte klippe (jord) og har en helt unik farve i grønlige nuancer. Sidste spot for i dag er Crystal Bay Beach, der er en smuk strand belliggende i et stille klippeområde. Stranden er det perfekte sted at snorkle.

Dag 14 : Kelingking Beach

I dag skal I ud at opleve Kelingking Beach - en helt utrolig smuk strand i de smukkeste omgivelser. Det er et af de syn, der er svært at tro på er ægte, når du ser det for første gang. Hele kystområdet er særligt smukt - og de hvide klipper står i smuk kontrast med det turkisblå vand.

Glem ikke at medbringe solcreme og hat, da det kan være meget varmt i sommerperioden.

Dag 15 : Nusa Penida

Dagen er til fri disposition

Dag 16 : Nusa Penida

Dagen er til fri disposition

Dag 17 : Nusa Penida - Sanur

I bliver hentet ved hotellet og kørt til kajen, hvor I sejler med speedbåd til Sanur. Turen varer som regel 30-45 minutter, hvorefter I bliver kørt til jeres hotel i Sanur.

Dag 18 : Sanur - Denpasar

Det er tid til at tage afsked med skønne Bali. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.088,00 pr. person

Varighed: 18 dage / 17 nætter

Inkluderet

* Alle overnatninger
* Al transport som beskrevet
* Alle udflugter i henhold til program inkl. entreer og engelsktalende guide
* Morgenmad alle dage
* 2 x frokost

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


15702 200220 GKT

Andre rejseforslag

Bali og Gili Trawangan

Udforsk Balis ikoniske rismarker i Ubud, de hyggelige strandbyer Sanur og Amed samt det turkisblå va…

Det velkendte og ukendte Bali

Rejs med og oplev nogle af Balis velkendte og ukendte steder. Oplev blandt andet de smukke risterras…

Familietur til Java og Bali

Tag familien med til Java og Bali og få både helt traditionelle og helt anderledes oplevelser - og d…