FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 5.000,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Badeferie med egen lejlighed ved den caribiske kyst, Mexico

Ved ankomsten til Cancun samler I en lejebil op i lufthavnen og sætter kursen mod Akumal.

Her har I 13 nætter i en skøn lejlighed med to soveværelser, stue køkken. Lejlighedskomplekset ligger helt ud til det skønne caribiske hav.

Akumal er en lidt afsidesliggende stranddestination for dem, der gerne vil have masser af ro omkring sig. Den caribiske strand er smuk og uforstyrret, og den lille ”landsby” ved stranden består blot af nogle få restauranter, cafeer, kiosker, souvenir butikker og dykker butikker. Der er gode muligheder for både snorkeldykning og dykning, og især skal fremhæves de populære havskildpadder, som stort set altid holder til tæt ved kysten.

Akumal ligger ca. 40 minutters kørsel fra både Playa del Carmen og Tulum, sådan næsten midt imellem. Til Cancun lufthavn er der ca.1,5 times kørsel afhængigt af trafikken.

Den eneste offentlige transport til Akumal er små, lokale busser kaldet Colectivos, men her kan man kun have en håndtaske med. Derfor er det bedst at have en lejebil i Akumal. Med lejebilen kan man også nemt køre ud og se mange skønne steder på dagsture. Inden for overkommelig afstand finder man Xcaret og Xel-Ha forlystelsesparkerne (Mexicos svar på Disneyland), Tulum og Chichen Itza Maya ruinerne, Cenotes (underjordiske ferskvandsgrotter, man kan svømme i), flotte byer fra kolonitiden, naturreservater mm.

En nem rejse for jer, som vil have sol- og badeferie krydret med muligheder for udflugter, og hvor I selv planlægger dagene og tempoet!

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 5.000,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* 14 dages billeje fra Cancun lufthavn t/r. inkl fri km og forsikringer'
* 13 overnatninger i egen lejlighed i Akumal

Bemærk: prisen er baseret på to voksne og to børn (9-15 år) i egen lejlighed
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11640 140518 CF

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.