Loading…

Badeferie med egen lejlighed ved den caribiske kyst

Denne badeferie i Mexico er perfekt til den uafhængige familie. Man får egen lejlighed og egen bil under hele opholdet - og bemærk mulighed for opgradering til mere luksus!
Ved ankomsten til Cancun samler man sin lejebil op i lufthavnen og sætter kursen mod Akumal. Her venter 13 nætter i en skøn lejlighed med to soveværelser, stue og køkken. Lejlighedskomplekset ligger helt ud til det skønne caribiske hav.

Akumal er en lidt afsidesliggende stranddestination for dem, der gerne vil have masser af ro omkring sig. Stranden er smuk og mange steder uforstyrret, omgivet af nogle få restauranter, cafeer, kiosker, souvenir butikker og dykker butikker. Der er gode muligheder for både snorkeldykning og dykning, og især skal fremhæves de populære havskildpadder, som stort set altid holder til tæt ved kysten.

Akumal ligger ca. 20 minutters kørsel fra både Playa del Carmen og Tulum, sådan næsten midt imellem. Til Cancun lufthavn er der ca.1,5 times kørsel afhængigt af trafikken. Den eneste offentlige transport til Akumal er små, lokale busser kaldet Colectivos, men her kan man kun have en håndtaske med. Derfor er det bedst at have en lejebil i Akumal. Med lejebilen kan man også nemt køre ud og se mange skønne steder på dagsture. Inden for kort afstand finder man Xcaret og Xel-Ha forlystelsesparkerne (Mexicos svar på Disneyland), Tulum, Cobá og Chichén Itzá Mayaruinerne, Cenotes (underjordiske ferskvandsgrotter, man kan svømme i), flotte byer fra kolonitiden, naturreservater og meget mere.

En nem rejse for jer, som vil have sol- og badeferie krydret med muligheder for udflugter, og hvor I selv planlægger dagene og tempoet!

Lejlighederne kommer i mange prisklasser, størrelser og typer. De fleste ligger helt ud til vandkanten og nogle ligger i stuen, så man kan gå lige ud i det varme sand. Andre har den flotte udsigt fra 3. eller 4. sal med altan. Der er alt lige fra 1 værelses til 3 og 4 værelses lejligheder. Nogle af ejendommene har pool, andre har cykler og kajakker til låns. De billigste er dem vi kalder ”Mexicansk sommerhusstil” -hyggelige, farverige og altid rene og velholdte. Andre er moderne og luksuriøse med mere plads til de store armbevægelser. Billederne i karrusellen herover er en vilkårlig blanding af nogle af de forskellige lejligheder vi samarbejder med.

Fordelen ved en lejlighed fremfor hotel er helt klart friheden – man har komforten, rengøringen og servicen med i prisen – men langt mere plads end på et traditionelt hotel.

Vi kender næsten alle ejendommene og lejlighederne personligt, så bare spørg løs – så finder vi det helt rigtige til netop jeres familie.

Pris eksempler:

Mexicansk sommerhusstil – budget venlig pakke med 2 værelses lejlighed og bil som beskrevet i pakken her:

Lavsæson 4 personer i 13 nætter fra DKK 4000,00 per person


Luksus lejlighed – til den mere kræsne gæst:

Lavsæson 4 personer med bil og 2 værelses luksus lejlighed i kompleks med pool i 13 nætter fra DKK 5000,00 per person
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 4.000,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 14 dages billeje fra Cancun lufthavn t/r. inkl fri km og forsikringer'
* 13 overnatninger i egen lejlighed i Akumal (budgetvenlig i dette pris eksempel)

Bemærk: prisen er baseret på to voksne og to børn (9-15 år) i egen lejlighed

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Måltider og drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11640 131020 CF

Andre rejseforslag

Yucatan - Eventyr Med Transport

Kom med på en spændende Mexico rundrejse med lidt mere kant! Ruten er lagt for eventyreren, der gern…

Familieeventyr I Mexico - Nu Med Strandlejlighed!

Denne unikke rejse til Mexico er specielt sammensat til familier med børn, som gerne vil opleve det…

Badeferie med egen villa ved den caribiske kyst

Hvis hvide bountystrande og en lækker, privat villa lyder som noget for jer, så er dette den perfekt…