Loading…

Bade- og snorkelferie på Bonaire

Rejs med til Caribiens lille perle, Bonaire, der er en af Caribiens mest fredelige og stille øer. Øen har ét af de smukkeste koralrev og et imponerende undervandsliv. PRISEN ER INKL. FLY!
På denne rejse oplever I autentiske Bonaire. Bonaire er en mindre turistet ø kendt for dets smukke koralrev, som udspiller sig under det krystalklare caribiske hav. Udover at være et dykker- og snorkelparadis så er Bonaire også kendt for sine lyserøde flamingoer. De ses blandt andet i Washington Slagbaai Nationalpark, hvor man også kan se leguaner, divi divi træer, utallige kaktusser og meget mere.
Man kan med fordel udforske øen på cykel eller scooter, for at opleve alt fra vilde æsler til lyserøde flamingoer.

Vi har sammensat denne pakke med fire bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

3* Hotel midt i naturen - tæt på de verdenskendte dykkersteder
Det 3* Caribbean Club Bonaire resort er beliggende på strandpromenaden blot 6 km fra centrum af Kralendijk. Resortet ligget midt i naturen tæt på de verdenkendte dykkersteder. Hotellet er ideelt, hvad enten man rejser som par eller er afsted hele familien.

3*+ En perle beliggende på stranden
Eden Beach Resort er et turistklasse hotel som ligger på stranden og 3 km fra byen Kralendijk. De rummelige værelser er indrettede i lyse farver i ø-stil. Der er mange snorkle og dykker områder i nærheden. Hotellet har en restaurant og bar som ligger på stranden med udsigt over havet. Eden Beach Resort tilbyder vandtaxi til Klein Bonaire flere gange om dagen. Hotellet tilbyder desuden mange forskellige vandsportsaktiviteter m.m.

3*+ Egen lejlighed omgivet af strand og vand
Det moderne Delfins Beach Resort ligger i Kralendijk med privat strand og swimmingpool omgivet af palmer og med udsigt til havet. Resortets værelser er moderne indrettet. Nogle af værelserne har balkon. Resortets restaurant har forskellige internationale retter og tilbyder og vegetar og vegansk. Området tæt ved resortet er populært for snorkling.

3* All inclusive resort i vandkanten med gode dykkermuligheder
Van der Valk Plaza Dive Resort er et all inclusive resort helt ud til havet og få kilometer syd for Bonaires charmerende hovedstad Kralendijk. Her får gæsterne rig lejlighed til at dase i det bløde sand, mens de nyder udsigten over det blå hav eller ved hotellets store pool, hvor man kan slappe af på en solstol. Gæsterne har mulighed for at leje en cykel eller scooter på stedet, eller booke en snorkel- eller dykkertur. Resortet rummer desuden et kasino, volleyballbaner og udendørs biograf. Suiterne på hotellet er rummelige og moderne.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.844,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Fly Danmark-Bonaire t/r
* 9 overnatninger på Caribbean Club i delt dobbeltværelse
* Ekspertråd om Bonaire

Caribbean Club
Pris pr. person fra kr. 10.844,-

Eden Beach Resort
Pris pr. person 11.800,-

Delfins Beach studio-lejlighed
Pris pr. person 12.350,-

Van der Valk Plaza Dive Resort - All inclusive
Pris pr. person 16.700,-

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Drikkepenge
* Transfers mellem lufthavn og hotel
* Forsikringer
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer


14230 090218 HB

Andre rejseforslag

Sol og sommer på Aruba

Hvem kunne ikke bruge 10 dage på en skøn, caribisk strand? Nyd de skønne strande på Aruba! PRISEN ER…

Strandferie på Curacao & Aruba

Rejs med til smukke Caribien, og nyd de skønne strande på Curaçao og Aruba! PRISEN ER INKL. FLY!

Caribiske badeferie på Curacao

Oplev flotte strande og tag en afslappende ferie på en af Caribiens skønne øer, Curacoa! PRISEN ER I…

Trustpilot