FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

7 dage / 6 nætter | Priser fra: kr. 14.943,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Autentisk Botswana Safari, Botswana

Den bedste måde at opleve Botswana og dets dyreliv på, er ved at komme helt tæt på. Og det gør man bedst i telt. Vores "mobile" rundrejser bygger på fleksibilitet, og kræver bare min 2 personer med min 2 overnatninger - så har I jeres egen bil og guide til rådighed. Vi skræddersyr jeres safari-rejse, så den passer præcis til jeres ønsker.

Overnatning foregår i mindre kubeformede telte i en opgraderet udgave. Der er feltsenge med dyne og hovedpude, et lille sengebord med lampe og ikke mindst private bade- og toiletfaciliteter.

Transporten foregår i en åben safari-jeep, så I har de bedste fotomuligheder og frit udsyn hele vejen rundt.

Rundrejserne dækker fire af de bedste og smukkeste vildtområder i Botswana - Savuti og Serondela i Chobe Nationalpark, Xakanaxa i Moremi Game Reserve og Khwai-området på bredden af Khwai River. I disse områder venter fantastiske safarioplevelser med jeres guide som entusiastisk fortæller om stort og småt i den afrikanske bush.

Mens I er på safari, sørger et hold af lejrassistenter for at klargøre jeres "bush camp" - maden er klar og bålet er tændt. Lydene fra bushen, duften, stilheden... en campingtur i Botswana er ubeskrivelig!

Nedenstående finder I et par eksempler på rundrejser. Men som sagt, I vælger selv - sålænge I er min 2 personer og bruger min 2 nætter på camping.

Ønsker I lidt mere komfort, så kombinér jeres campingtur med nogle nætter på safarilodges - f.eks. i Kalahari og Okavango Deltaet.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.943,00 pr. person
Varighed:7 dage / 6 nætter
Inkluderet:6 nætter - kombiner to områder til jeres camping safari - 3 nætter hvert sted. Vælg mellem Makgadikgadi, Khwai/Okavango, Xakanaxa/Moremi, Savuti og Chobe Nationalpark.
Pris pr. person fra DKK 14.380,- i lavsæson og fra DKK 21.840,- i højsæson

9 nætter - tre nætter på Oddballs Camp (Okavango Delta), tre nætters camping i Xakanaxa og tre nætters camping i Savuti.
Pris pr. person fra DKK 22.740,- i lavsæson og fra DKK 33225,- i højsæson

* nævnte overnatninger i telt eller på lodge
* lokal engelsktalende guide
* alle måltider og snacks
* Te/kaffe samt vand
* En flaske vin pr. par pr. dag + 3 øl/sodavand pr. person pr. dag på camping safari
* Transport i åben jeep
* Safariture morgen og eftermiddag
* Parkskatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.