FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

17 dage / 16 nætter | Priser fra: kr. 18.702,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Australien for begyndere, Australien

De fleste mennesker kommer kun til Australien en gang i deres liv. Både I og Australien fortjener, at turen bliver fænomenal.

Australien er godt nok verdens mindste kontinent - men det er samtidig verdens 6. største land. Landet dækker over mange forskellige klimazoner, og derfor bør rejsetidspunkt hænge nøje sammen med valg af rute og destinationer. Det er ærgerlig at bruge mange penge på at komme ud i en nationalpark, som er helt ufremkommelig pga. oversvømmelse i regntiden. Derfor bør den perfekte rejserute til Australien se forskellig ud, alt efter om man rejser i juli, oktober eller januar.

Vigtigt er det naturligvis også, at man både får en varieret rejse, hvor man oplever noget af Australiens enorme mangfoldighed og ser de største højdepunkter - uden at man bliver helt forpustet.

Vi har valgt at inkludere en del udflugter og oplevelser i vores rejseforslag herunder. Man kan sagtens lave en billig tur til Australien, hvis man lader det være op til jer at tilkøbe det hele dernede. Men vi synes faktisk, at Australien - og I - fortjener bedre! Læg også mærke til de mange måltider, der er med i prisen.

Nedenstående to forslag er vores bedste bud på, hvordan en Australien-rejse for begyndere kan se ud - alt afhængigt af, hvornår I rejser. Husk: det er blot forslag. Vi lytter altid - og gerne - til jeres ønsker!

Australien for begyndere - afrejse april-oktober/november:


Dag 1: Ankomst Darwin
Ved ankomsten til Darwin finder I selv til jeres hotel. Ofte vil der være ankomst tidligt om morgenen. I så fald sørger vi naturligvis for, at I kan få jeres værelse allerede ved ankomsten, så I kan nå at få et par timers hvil, inden I begiver jer på opdagelse i Darwin.

Dag 2: Afgang på 3 dages campingsafari i Litchfield og Kakadu National Park
I en international gruppe med maks. 16 gæster oplever I den næste par dage den australske bush. I kører i en specialbygget 4-hjulstrækker, som gør, at I kan komme frem til de store, smukke vandfald. I sover i gode komfortable telte - eller måske i "swag" under åben himmel, hvis I har lyst. I får vin til maden, som I spiser under stjernerne. I tager på krokodillecruise og hører historierne om Regnbueslangen og Drømmetiden. Få den australske bush helt ind under huden - uden at få alt for meget skidt under neglene.

Der er afgang fra hotellet i Darwin tidligt om morgenen og første stop bliver den lidt oversete Litchfield National Park, som ligger godt 1½ times kørsel syd for Darwin. Litchfield er især kendt for sin mange og store termittuer, som nogle steder næsten minder helt om kunstfærdige skulpturer. Et andet "must" i Litchfield er en svømmetur i en af de mange smukke vandfalds-pools - så det er der naturligvis også afsat tid til. Over middag går turen lidt nordpå igen - denne gang med kurs mod Mary River, hvor der om eftermiddagen venter en sejltur på floden på udkig efter krokodiller, bøfler, fugle og andet spændende dyreliv. Vådområdet her omkring Mary River har en af de højeste koncentrationer af saltvandskrokodiller i hele verden - så vi tør næsten godt love krokodillegaranti! Sidst på eftermiddagen finder I jeres camp for natten. I overnatter i gode komfortable telte, og middagen indtages naturligvis ved lejrbålet under stjernerne. Det er sådan, man gør, i den australske bush!

Dag 3: Mary River - Kakadu National Park
Forude venter nogle af de allerstørste højdepunkter i dette hjørne af Australien. Fra morgenstunden kører I til de to vandfald Twin og Jim Jim Falls. For at komme ind til Twin Falls skal man først køre af et stykke grusvej, som kun er farbart med 4-hjulstræk på bilen. Derefter venter en kort sejltur og endelig en vandretur, før man er fremme ved vandfaldet. Tag et velfortjent hvil på den fine, hvide sandstrand for foden af vandfaldet. 4-hjulstrækket skal igen igang for at komme frem til Jim Jim Falls, hvor I kan nyde synet af vandet, som vælter ud over klippekanten 150 meter over jeres hoveder. Det meste af dagen bruges på de to spektakulære vandfald, inden turen går til nattens campsite. Hvis I har lyst, kan i vælge at sove ude under stjernerne i en såkaldt "swag". En swag er en australsk opfindelse - en slags sovepose, hvor der er syet en blød madras i bunden. Man ligger supergodt i en swag, og det er helt specielt at falde i søvn med udsigt til de klare stjerner.

Dag 4: Kakadu National Park - Darwin
Man vågner tidligt i bushen, uanset om man sover under åben himmel eller i teltet. Fugle begynder at pippe, det pusler i buskadset - er det mon en wallaby? Det er næsten ikke til at blive liggende i sengen! Fra Nawurlandja får man en fantastisk udsigt over hele vådområdet, og ikke sjældent ser man rock-wallabier gemme sig mellem klipperne på vejen op til toppen. Ved Ubirr vil guiden fortælle jer om, hvordan den oprindelige befolkning har levet her i området i tusindvis af år. Ubirr er kendt for sine mange hulemalerier, og især fortællingen om regnbueslangen er særdeles vigtig for den oprindelige befolkning. Over middag besøges Bowali Visitor Centre, som er en fin opsamling på, hvad I har oplevet de sidste par dage. Sidst på dagen går turen retur til Darwin - I skal bare læne jer tilbage i sædet og nyde udsigten. I bliver afleveret direkte ved døren til jeres hotel i Darwin.

Dag 5: Darwin - Sydney
Efter nogle dage i bushen har I nu udsigt til en ganske anden oplevelse! Fra Darwin flyver I til Australiens største by, Sydney. Her har I i alt fem nætter på et centralt beliggende hotel.

Dag 6: Sydney
Dagen er til rådighed til, at I selv kan gå på opdagelse i Sydney.

Dag 7: Med tog fra Sydney til Blue Mountains
I er sikkert ikke blevet trætte af Sydney endnu, men vi synes alligevel, at I også skal have muligheden for at opleve en af Australiens mest kendte nationalparker - nemlig Blue Mountains National Park, som ligger ca. 100 km vest for Sydney. De fleste turister tager herud på en endagstur fra Sydney. Det, synes vi, er synd, for det er faktisk i stilheden om morgenen og om aftenen, at man får de smukkeste oplevelser i Blue Moutains. Derfor tager I idag toget fra Sydney til hovedbyen i Blue Moutains, Katoomba. Der er afgang hver time, og køreturen tager to timer. Billetter købes på togstationen. I kan evt. nøjes med at pakke en weekendtaske og få den overskydende bagage opbevaret på hotellet i Sydney - I kommer tilbage hertil. I bestemmer selv, hvornår I tager toget, men vi anbefaler, I tager afsted i god tid, så I får det meste af dagen i Katoomba (men vent til efter klokken 0900, så er billetten lidt billigere). Hvis I hellere vil leje en bil og køre herud, kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre. Katoombas togstation ligger centralt i byen og i gåafstand til jeres hotel. Alt i Katoomba er faktisk i gåafstand, og seværdighederne ligger kun en kort gåtur fra centrum af byen.... Eftermiddagen er til rådighed til selv at gå på opdagelse i Blue Mountains. Der er et hav af vandreture. En tur med både svævebanen og verdens stejleste jernbane er "must-do's" i Blue Mountains. Det mest kendte udsigtspunkter er Echo Point med klippeformationen "De Tre Søstre". Vent gerne til sidst på eftermiddagen med at gå herhen - så er lyset smukkest, og de fleste af dagsturisterne taget tilbage til Sydney.

Dag 8: Med tog retur til Sydney
Udnyt formiddagen i de blå bjerge inden alle dagsturisterne kommer kørende hertil fra Sydney. Når der bliver trængsel ved udsigtspunkterne, kan I nyde en god frokost i Katoomba, inden I selv igen tager toget retur til Sydney og finder til jeres hotel, hvor I nu har tre overnatninger.

Dag 9-10: Sydney
Dagene er til rådighed i Sydney.

Dag 11: Sydney - Uluru/Ayers Rock
I finder selv i lufthavnen for afrejse mod Yulara - den lille by, som er bygget ved Uluru. Fra lufthavnen går en gratis bus til Yulara. I har to overnatninger på et godt turistklasse hotel her i den røde outback. Hvis I har mere lyst til at tage med på en tur, som ligner den fra Kakadu er det naturligvis også muligt. Kontakt os for nærmere information. Inkluderet i hotelprisen er en lang række aktiviteter - I skal blot kontakte receptionen på jeres hotel for at få mere at vide om, hvad der er muligt at deltage på denne første eftermiddag.
I aften venter en ganske særlig oplevelse. Før solnedgang bliver I hentet på jeres hotel og kørt hen til en isoleret bakketop, hvorfra I sammen med aftenens andre gæster nyder et glas boblevin og den fabelagtige solnedgang bag Uluru. Uluru er 348 meter høj og godt 10 km i omkreds og er et af de mest hellige steder i Australien for den oprindelige befolkning. Når mørket falder på, tændes stearinlysene, og I går til bords. Der venter jer en dejlig tre retters menu - naturligvis akkompagneret af australsk vin. Menuen står på "bush tucker" - den australske version af nordisk mad. Her er rig mulighed for både at smage på kænguru, krokodille og quandong (som er en frugt). Når maverne er fulde og stjernerne klarest, venter en "star talk", hvor den sydlige stjernehimmel bliver afkodet for jer. Mælkevejen er exceptionel klar og tydelig herude i outbacken, da her ikke er megen lysforurening. Efter te/kaffe og portvin bliver I kørt tilbage til hotellet til en god nats søvn.

Dag 12: Oplevelser omkring Uluru og Kata Tjuta
I står tidligt op idag. I bliver hentet på hotellet før solopgang og kørt til et privat solopgangs-spot, hvorfra I - sammen med kun 15 andre gæster - ser solopgangen over Kata Tjuta og Uluru. I nyder en let australsk morgenmad, mens guiden fortæller om områdets specielle flora og fauna og om, hvordan den oprindelige befolkning har levet her i tusinder år. Når solen er stået helt op, venter en gåtur rundt om Uluru, mens I hører om de mange historier, der knytter sig til stedet. Morgenens kulturhistoriske rundtur sluttes af med et besøg på det lokale kulturcenter, hvor man sommetider kan være heldig at se en fra den lokale anangustamme male et prik-maleri. Op ad formiddagen køres I tilbage til jeres hotel, og I har nu nogle timer midt på dagen på egen hånd. Måske trænger I til en lur efter den tidlige start, eller måske lyder en tur i poolen tillokkende. Det er også muligt at tage med på en af de gratis ture eller workshops, som foregår den dag - og husk også, at I skal have tid til frokost. Om eftermiddagen hentes I igen på hotellet og bliver kørt til Kata Tjuta. I modsætning til Uluru består Kata Tjuta af flere klipper, hvilket betyder, at man her kan gå inde mellem toppene. Der er flere forskellige ture at vælge imellem, men den mest spektakulære er klart turen gennem "Valley of the Winds". Aftenen er til fri disposition. Der er flere restauranter at vælge imellem på resortet. Vi kan varmt anbefale, at I køber en god steak i det tilhørende supermarked, og laver jeres egen australske BBQ (grillaften). Der er en grill til fri afbenyttelse på jeres hotel.

Dag 13: Uluru - Cairns
I flyver fra den tørre røde ørken til Cairns i det tropiske, nordlige Queensland. Her er sol og sommer året rundt og et kæmpe stort udbud af aktiviteter. I har 4 overnatninger i Cairns - og dagene er fyldt med spændende og forskelligeartede oplevelser.

Dag 14: På udkig efter dyr
Formiddagen er til rådighed i Cairns. Over middag bliver I hentet på jeres hotel og kører til højlandet vest for Cairns. Forhåbentlig fik I set en masse dyr i Kakadu - og forhåbentlig er I heldige at se endnu flere idag. Atherton Tablelands er et skønt frugtbart område med stor biodiversitet pga. den vulkanske jord. Dagen står i dyrelivets tegn. Før solnedgang skal I især holde udkig efter kænguruer, firben, øgler, fugle, sommerfugle og flyvende hunde. Ved solnedgangstide går I på udkig efter det utrolige dyr, næbdyret. Da de første englændere kom til Australien og så et næbdyr, troede de, at nogle holdt dem for nat. De troede simpelt hen, at nogle havde syet et andenæb på en bæver! Men næbdyret er ganske rigtig et dyr - og et helt unikt et af slagsen. Sammen med myrepindsvinet er næbdyret det eneste nulevende dyr af ordenen kloakdyr. Middagen nydes på en lokal restaurant, og i mørket tager I herefter på en vandretur i regnskoven. Måske er I heldige at se de sjældne træ-kænguruer eller de små søde oposumer. Frøer og ugler er med til at skabe de helt rigtige regnskovslyde, som på en eller anden måde bliver kraftigere i mørket. Turen slutter tilbage i Cairns sent på aftenen.

Dag 15: Great Barrier Reef
En tur til verdens største koralrev er et must, når man er i Queensland. Så det er, hvad dagen idag byder på. Der er mulighed for både at snorkel, få et prøvedyk eller opleve revet fra en glasbundsbåd. Undervejs serveres naturligvis en lækker frokost!

Dag 16: Fridag i Cairns
Denne sidste dag i Cairns er til fri disposition. Vi har et hav af forslag til, hvad dagen kan bruges på - men måske I bare skal bruge den på at købe souvenirs og suge det sidste af Australien til jer før hjemrejsen imorgen.

Dag 17: Afrejse Cairns
I finder selv i lufthavnen, når det er tid til afrejse fra Australien.


Australien for begyndere - afrejse november/december-marts


Dag 1: Ankomst Melbourne
I har to overnatninger på et centralt beliggende hotel. Resten af dagen er til rådighed. Husk at frisk luft og bevægelse er den bedste kur mod jetlag.

Dag 2: Melbourne
Dagen er til rådighed i Melbourne. Det er en pragtfuld by! Melbourne kan ved første indtryk måske virke lidt "slidt" - men lad jer ikke narre; både byen og dens indbyggere er utroligt charmerende og indtagende.

Dag 3: Melbourne - Apollo Bay
De kommende dage er afsat til at opleve en af verdens smukkeste kyststrækninger, Great Ocean Road. I kører selv i lejet bil og overnatter på hoteller/moteller undervejs. Vi bestiller overnatning til jer hjemmefra, men hvor I stopper i løbet af dagen, bestemmer I helt selv. Hvis I hellere vil afsted på en guidet tur er dette naturligvis også muligt.

Great Ocean Road er ikke alene vanvittig smuk med det brusende sydhav, som hamrer ubamhjertigt mod de stejle klippesider, og de mange små hyggelige byer med lokalt liv og charme. Det er også et imponerende bygningsværk, da hele strækningen er udhugget og opført ved håndkraft! Vejen blev bygget af soldater, som var vendt hjem fra 1. Verdenskrig - både som et mindesmærke til faldne soldater og som en mulighed for de hjemvendte for hurtigt at komme i arbejde og forsørge deres familier.

Et af de første steder, man stopper, er typisk ved en af de kendte surftstrande såsom Torquay eller Bells Beach. Nyd synet af de store bølger og surferne, som frygtløst kaster sig ud i dem. Ved Lorne kan man køre lidt ind i landet til Erskine Falls. Ved Kennett River kan man være heldig at se koalaer i trætoppene, og flere steder på vejen mod Apollo Bay er det smukke udsigtspunkter. Natten tilbringes i Apollo Bay.

Dag 4: Apollo Bay - Port Fairy
Fra morgenstunden kører I gennem Great Otway National Park. Kør helt ned til Cape Otway og nyd udsigten fra fyrtårnet. Dagen er spækket med gode stops, bl.a. ved "Twelve Apostles" og "Loch Ard Gorge". I overnatter i den lille by Port Fairy

Dag 5: Port Fairy - Naracoorte
Det er blevet tid til at forlade kysten og køre ind i landet. I kommer gennem byen Mount Gambier, hvor det kan anbefales, at I gør et stop ved byens sø. Blue Lake er en kratersø, og er ganske unik, idet den skifter farve efter årstiden! Hvis I er i Mt Gambier i december-marts, er farven næsten koboltblå, mens den i juni nærmest er grå. I overnatter i den lille by, Penola, som ligger lige ved det verdenskendte vindistrikt, Coonawarra. Und jer selv et besøg på en vingård eller to!

Dag 6: Naracorte - Adelaide
I befinder jer i et område, som populært kaldes "Limestone Coast". Et af højdepunkterne i området er Naracoorte hulerne, som I kører lige forbi på vejen til Adelaide. Gør et stop og tag en guidet rundtur i hulerne. Her er fantastiske fossiler af kæmpe- vombatter og - kænguruer! I Adelaide afleveres bilen, og eftermiddagen er til rådighed til at se nærmere på byen.

Dag 7: Adelaide - Kangaroo Island
De næste par dage bruges på at udforske Kangaroo Island i selskab med en guide. Der er afgang fra Adelaide tidligt om morgenen. I rejser i en international gruppe og har en enkelt overnatning på Kangaroo Island. Øen syd for Adelaide er et af de bedste steder i Australien at se det helt unikke australske dyreliv. Programmet de næste par dage kan variere, men I kommer forbi de største seværdigheder på øen. En gåtur ved Seal Bay er helt sikkert på listen. Her er det søløverne, som bestemmer ruten for turen! Uanset hvor I kører hen, kan det betale sig at holdt godt udkig. Kænguruer og koalaer lever i massevis her på øen, og man kan næsten ikke undgå at se flokke af kænguruer, som står i skyggen af træerne.

Dag 8: Kangaroo Island - Adelaide
Flinders Chase National Park er et andet af de helt store højdepunkter på Kangaroo Island. Her er det ikke kun dyrelivet, som trækker, men også de unikke klippeformationer, som er en vandretur værd. Måske er I heldige at se de sky næbdyr? I kommer sikkert også forbi flere sæler - og endnu flere kænguruer. Guiden kender øen ud og ind og ved, hvor dyrene holder til. Sidst på dagen går turen retur til Adelaide, hvor I igen har en nat.

Dag 9: Afrejse Adelaide - Sydney med Indian Pacific
Der er afrejse fra Adelaide mod Sydney ombord på toget Indian Pacific. I den australske sommer bliver der varmt i outbacken! Mange nordboere vil synes, det er FOR varmt at opholde sig i i flere dage. Outbacken er dog så stor en del af Australien, at vi synes, I skal opleve en del af det alligevel. I stedet for at bo i outbacken, vil vi derfor foreslå, at I kører gennem den - i tog fra Adelaide til Sydney. Togturen varer et døgn. Undervejs gør toget et stop i minebyen Broken Hill. Med togrejsen oplever I derfor både en ægte guldmineby, ser den røde jord og får en fornemmelse af de enorme afstande i Australien - uden at I opholder jer alt for lang tid i den meget varme og tørre luft. Toget er meget populært blandt australiere, så det er også en god måde at møde lokale på. Ombord på toget overnatter I i egen kupe med eget toilet. Alle måltider er desuden inkluderet, ligesom der er en guidet tur i Broken Hill med i prisen.

Dag 10: Ankomst Sydney
Hvis I står tidligt op, kan I opleve toget køre gennem Blue Mountains på vej ind mod Sydney. Der er ankomst til Sydney om formiddagen. I finder selv til jeres hotel, hvor I har tre overnatninger. I har resten af dagen fri til på egen hånd at gå på opdagelse i Australiens største by.

Dag 11-12: Sydney
Dagene er til rådighed i Sydney. Vi er naturligvis gerne behjælpelige med forslag til udflugter.

Dag 13: Sydney - Hamilton Island
Der er afrejse fra Sydney mod Hamilton Island, som ligger i ø-gruppen Whitsunday Islands. Her tilbringer I de sidste fire nætter i et sandt tropisk paradis. Whitsundays består af 74 øer og er en del af Great Barrier Reef. Hamilton Island er den perfekte ø, hvis man er ude efter et par dages afslapning, og på samme tid gerne vil have mulighed for både at gå ture, prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter og naturligvis tage på ture til revet.

Dag 14-16: Hamilton Island
Dagene er til rådighed på Hamilton Island. Inkluderet i opholdet er en tur til Great Barrier Reef en af dagene. Der er gratis lån af div. udstyr såsom snorkeludstyr, surfboards osv. I bor i jeres egen lille bungalow med et fuldt udstyret køkken og egen balkon.

Dag 17: Hjemrejse
Idag begynder hjemrejsen - hvis da ikke I har valgt at forlænge rejsen lidt....

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 18.702,00 pr. person
Varighed:17 dage / 16 nætter
Inkluderet:

Inkluderet i Australien for begyndere - afrejse april-oktober/november


* Alle overnatninger på gode turistklassehoteller
* 3 dages campingssafari til Licthfield & Kakadu National Park inkl. fuld pension med et glas vin om aftenen, ophold i gode, stationære telte og guide hele vejen
* Middag i outbacken med transport fra til/hotellet, 3 retters menu inkl. vin og "startalk"
* Solopgangstur ved Uluru inkl. let morgenmad og transfer fra/til hotellet
* Eftermiddagstur til Kata Tjuta inkl. vin i solnedgangen
* Heldagstur til højlandet vest for Cairns inkl. middag
* Heldagstur til Great Barrier Reef inkl. frokost
* 5 X morgenad

Inkluderet i Australien for begyndere - afrejse november/december-marts


* Alle overnatninger på gode turistklassehoteller
* 4 dages billeje fra Melbourne-Adelaide inkl. fuld forsikring
* 2 dages tur til Kangaroo Island inkl. overnatning, guide hele vejen samt fuld pension
* Togtur fra Adelaide-Sydney i egen kupé inkl. fuld pension og guidet rundtur i Broken Hill
* Morgenmad alle dagene på Hamilton Island samt heldagstur til Great Barrier Reef, lufthavnstransfers, gratis brug af snorkeludstyr, surfboards, sauna, tennisbaner mm.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalparkgebyrer, hvor dette kun kan betales lokalt
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Travelodge Mirambeen Resort Darwin

Dag 2 : 3 dages campingsafari i Litchfield og Kakadu National Park

Dag 4 : Travelodge Mirambeen Resort Darwin

Dag 5 : Cambridge Hotel Sydney

Dag 7 : Med tog fra Sydney til Blue Mountains

Dag 7 : Best Western Alpine Motor Inn, Katoomba

Dag 8 : Med tog retur til Sydney

Dag 8 : Cambridge Hotel Sydney

Dag 11 : Outback Pioneer

Dag 11 : Sound of Silence

Dag 12 : Desert Awakenings Sunrise Tour

Dag 12 : Kata Tjuta and Uluru Sunset

Dag 13 : Bay Village Tropical Retreat

Dag 14 : Wait a While - Rainforest Wildlife Tour

Dag 15 : Full Day Outer Barrier Reef Cruise

Dag 16 : Dagen er til fri disposition i Cairns

Dag 17 : Afrejse Cairns

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.