Loading…

Argentinas kulturvidundere - sommerrejse

På denne fantastiske sommerrejse vil I besøge nogle af de vigtigste steder i Argentina og lære om landets kultur, historie og livet som argentinere.

Rejsen starter i Buenos Aires der engang var ankomstdestinationen for europæiske immigranter, som bragte hver deres skikke og traditioner med sig. Byens befolkning, bedre kendt som "porteños", er stolte af denne unikke og blandede historie og baggrund, og lever den dag i dag en slags europæisk/latinsk kultur. Herfra rejser I videre til Mendoza, hjemsted for over 100 vingårde og vinmarker, som hurtigt er ved at blive epicentret for vinkulturen i Sydamerika. Mendoza er berømt for den rige Malbec og sublime Cabernet. Herfra besøger I Salta, hvor lokale indbyggere nedstammer fra Aymara-folket (før-inkaerne) og opretholder meget af deres traditionelle kultur. Salta er også kendt for at have de bedste "empanadas" i Sydamerika. Og endelig Iguazu og dens vandfald, et af de nye 7 naturvidundere, med over 250 vandfald omgivet af Argentinas og Brasiliens tropiske jungle. Det nordlige Argentina er ideelt at rejse til i de danske sommermåneder, hvor årstiden byder på eksemplariske rejseforhold.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Buenos Aires
2 Buenos Aires byrundtur
3 Tigre & Delta
4 Fly til Mendoza
5 Til Områdets Vingårde
6 Andesbjergene
7 Fly til Salta
8 Fridag i Salta
9 Humahuaca kløften
10 Cafayate
11 Fly til Iguazu
12 Til de argentinske vandfald
13 Til de brasilianske vandfald
14 Afsked med Argentina

Dag 1 : Ankomst til Buenos Aires

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har fire overnatninger i Argentinas hovedstad.

Dag 2 : Buenos Aires byrundtur

Dagen begynder med en guidet byrundtur, som kommer omkring nogle af de vigtigste områder i byen. På byens centrale plads, Plaza de Mayo, findes centrum for de vigtigste begivenheder i Argentinas historie. På pladsen ligger domkirken og La Casa Rosada (det lyserøde hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som Evitas balkon, for det var her den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Byens ældste del, San Telmo, er kendt for sine mange tangobarer. I bydelen La Boca kan man opleve argentinsk lidenskab i højeste gear. Spanske og italienske immigranter byggede huse i flere etager af bølgeblik og malede dem i strålende farver, der var rester af skibsmaling. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. Tæt her på finder man fodboldklubben La Boca, Diego Maradonas gamle hjemmebane.

Dag 3 : Tangoshow

Først på dagen kan I frit udforske byen. Om aftenen vil I stifte bekendtskab med tangoen, når I skal opleve t uforglemmeligt tangoshow, fremført af de bedste dansere og sangere i denne forførende genre, mens I indtager en skøn middag.

Dag 4 : Tigre & Delta

I dag udforsker I den nærliggende by Tigre og landskabet ved Paraná flodens delta. Man starter med en togtur til byen San Isidro. Herfra hopper man på en cykel og kører gennem smukke forstæder, inden man kommer til Tigre. Fra Tigre fortsætter turen i båd, der sejler rundt blandt deltaets eksotiske subtropiske skove og tusindvis af små øer. Man passerer de store yacht klubber og ekstravagante huse, der ligger ned til bredden af La Plata floden.

Dag 5 : Fly til Mendoza

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra flyver I til Mendoza hvor I har tre overnatninger. .

Dag 6 : Til Områdets Vingårde

På denne tur forlader man byen for en stund og bevæger sig ind i vindistrikterne Lujan de Cuyo og Maipu, der omgiver Mendoza by. Området er hjemsted for mange kendte vingårde, som producerer internationale anerkendte argentinske vine. Der vil være indlagt to besøg ved vingårde med vinsmagning, hvormed man får et indblik i de traditionelle metoder samt opleve den nyeste teknologi indenfor vindyrkningen. Der sluttes af med et besøg på en olivenolie fabrik, hvor processen forklares, inden der rundes af med en lille prøvesmagning af produkterne.

Dag 7 : Andesbjergene

Fra Mendoza kan man se de mægtige Andesbjerge. Og hvilket syn! Man får voldsomt lyst til at komme tættere på - og det er netop, hvad I skal i dag. På vej mod vest kører man ind i Andesbjergkæden ad en udmærket bjergvej i retning mod den chilenske grænse. Her kan man blandt andet beundre synet af Aconcagua, Amerikas højeste bjerg, og på vejen besøger man også Chacras de Coria, Potrerillos dalen, Uspallata dalen, Penitentes Ski Resort, inkaernes naturlige bro Punta del Inca og grænselandsbyen Las Cuevas. Hvis vejr og veje tillader det, kører man helt op i 4.200 meters højde, hvor billedet af Kristus er placeret.

Ved ankomsten til Aconcagua Argentina Provincial Park i Horcones Valley går vi på en sti med en vidunderlig udsigt over dalen og Aconcagua-bjerget.

Herefter går vi vestpå, passerer grænselandsbyen Las Cuevas og går højere op gennem Santa Elena-bjergets skråninger. I grænserne mellem Chile og Argentina står Kristus monumentet, som et symbol på fred og broderskab mellem de to lande.

Dag 8 : Fly til Salta

I dag flyver I til Salta hvor I har fem overnatninger.

Dag 9 : Fly til Salta

I dag skal I på en guided tur rundt i Salta. På turen besøges bl.a. kirken Convento de San Francisco med dens terrakotta vægge, byens katedral med dens guldalter, San Bernardo klostret med dets håndskårne døre, 9 de Julio Parken, det historiske rådhus Cabildo, samt en række koloniale huse i udkanten af byen. Turen slutter med en tur til det lokale kunsthåndværkermarked, hvor der vil være tid til at gå på indkøb, inden der returneres til hotellet.

Dag 10 : Fridag i Salta

I har dagen i Salta til fri disposition. I de kommende dage i Salta har vi indlagt aktiviteter i nærområdet. Ønsker I i stedet en bil og opleve højdepunkterne på egen hånd? Det booker vi naturligvis gerne til jer.

Dag 11 : Humahuaca kløften

Dagens udflugt går til den berømte kløft Quebrada de Humahuaca. Turen byder på smukke landskaber og hyggelige landsbyer. På turen gennem den berømte kløft besøges Jujuy, Purmamarca og "De Syv Farvers Bakke, Tilcara og fortet El Pucará samt den traditionelle landsby Humahuaca. Turen fortsætter langs den lange, smalle Humahuaca kløft. Humahuacas gader er smalle og brostensbelagte, og husene er bygget i traditionel stil (adobe) af mudder hentet ved den nærliggende flod.

Dag 12 : Cafayate

Tag med på en spændende heldagstur til Cafayate. Først på formiddagen er der ankomst til landsbyen Cafayete i den sydlige del af Calchaquí. Dette er et vindyrkningsområde, hvor mange vinmarker starter allerede 3 gader fra hovedtorvet! I byen finder man mange vingårde, hvor man kan studere de fascinerende metoder til vinfremstilling.

Dag 13 : Fly til Iguazu

I vinker farvel til Salta og flyver videre nordpå til Iguazu vandfaldene. Her afhentes I i lufthavnen og transporteres videre til jeres hotel på den argentinske side.

Dag 14 : Til de argentinske vandfald

Besøg på den argentinske side af Iguazú faldene, der ligger ca. 30 km fra Foz do Iguaçu (Brasilien) og 24 km fra Puerto Iguazú. For at komme til gangbroerne, hvorfra der er et pragtfuldt udsyn over faldene, stiger man ombord i et gasdrevent tog. Første stop er de øvre fald, hvorfra man bevæger sig fra den ene åndeløst smukke udsigt til den anden. Ad trapperne når man bunden af faldene. Næste stop er Djævlens Gab, hvor man står af toget, og bevæger sig ud over faldene og de 1100 meter frem til et kig direkte ned i de frådende vandmasser - lukt ned i gabet af djævlens malstrøm.

Dag 15 : Til de brasilianske vandfald

Afgang fra hotellet på den argentinske side. Først passeres den internationale bro, hvor man går gennem paskontrollen. Man fortsætter til det brasilianske besøgscenter, der ligger ved indgangen til parken. Herfra foregår transporten i enten private biler eller specielle turistbusser til faldene og gangbroerne, der bringer den besøgende på en tur på ca.1 km ud over faldene, hvor man kan betragte dem fra nye vinkler og få et panoramisk udsyn over faldene på den argentinske side. Fra enden af gangbroerne er der endnu et frygtindgydende møde med Djævlens Gab.

Dag 16 : Afsked med Argentina

I dag vinker I farvel til Argentina efter mere end 2 skønne ugers rejse. I transporteres fra hotellet til lufthavnen, hvor I rejser hjemad eller videre ud i verden.


Priser og varighed

Priser fra: : 14.688,00 kr. pr. person

Varighed: 16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* 15x overnatninger på 3* hoteller
* 15x morgenmad, 1x aftensmad
* 10x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationerBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 4x indenrigsfly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19091 160424 S

Andre rejseforslag

Bolivias Natur & Kultur

Besøg den pulserende by La Paz, udforsk de gamle inkamyter på Solens Ø i Titicaca-søen, trek igennem…

Guyanas regnskov & savanne

Tag med ind i Guyanas uberørte interiør, hvor junglen gror sig tæt og strækker sig mod himlen, hvor…

Uruguay: Kør-selv rejse

Oplev de smukke landskaber, der udgør størstedelen af Uruguay. I har tiden til at køre i eget tempo,…