Loading…

Argentina, Uruguay & Chile

Oplev tre af Sydamerikas store metropoler på denne rundrejse med vandfald, verdensarv og vin - fra Argentina via Uruguay til Chile.

Rejsen her starter ved de store vandfald, Foz de Iguazú. Der er god tid til at opleve vandfaldene fra både den argentinske og den brasilianske side. Herfra går turen til Argentinas prægtige hovedstad, Buenos Aires. En af dagene her byder på en heldagstur til Colonia i Uruguay, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Man fortsætter videre fra vandfald og Verdensarv til vin – i Mendoza. Via en af verdens mest spektakulære busruter går turen over Andesbjergene til Chile og hovedstaden Santiago. Hvis Buenos Aires er Paris, så er Santiago Rom – iblandet spansk koloniarkitektur. Santiago er også døren til Valparaiso - den legendariske havneby med dens charmerende smalle gader med huse klistret til bjergsiden i den gamle del af byen.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Iguazú
2 Udflugt til den argentinske side af vandfaldene
3 Udflugt til den brasilianske side af vandfaldene
4 Iguazú – Buenos Aires
5 Byrundtur i Buenos Aires
6 Besøg i Colonia, Uruguay
7 Buenos Aires
8 Buenos Aires – Mendoza
9 Besøg i vinområderne
10 Mendoza
11 Mendoza – Santiago de Chile
12 Byrundtur i Santiago de Chile
13 Santiago - Valparaiso
15 Valparaiso - Santiago

Dag 1 : Ankomst til Iguazú

Ved ankomsten til Iguazú bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til rådighed til at udforske området på egen hånd.

Dag 2 : Udflugt til den argentinske side af vandfaldene

Besøg på den argentinske side af Iguazú faldene, der ligger ca. 30 km fra Foz do Iguaçu (Brasilien) og 24 km fra Puerto Iguazú. Vi ankommer til besøgscentret, hvis bygninger rummer store paneler, der fortæller om den vigtige biodiversitet omkring vandfaldene og de fugtige subtropiske regnskov der omgiver dem. For at komme til gangbroerne, hvorfra der er et pragtfuldt udsyn over faldene, stiger vi ombord i et gasdrevet tog. Første stop er de øvre fald, hvorfra vi bevæger os fra den ene åndeløst smukke udsigt til den anden. Ad trapperne når vi bunden af faldene, på en rundtur der tager ca. 1 time. Næste stop er Djævlens Gab, hvor vi står af toget, og bevæger os ud over faldene og de 1.100 meter frem til et kig direkte ned i de frådende vandmasser, lukt ned i gabet af djævlens malstrøm.

Dag 3 : Udflugt til den brasilianske side af vandfaldene

Afgang fra hotellet på den argentinske side. Først passeres den internationale bro, hvor man går gennem de paskontrollen, iden der fortsættes langs floden til man ankommer til det brasilianske besøgscenter, der ligger ved indgangen til parken. Herfra foregår transporten i enten private biler eller specielle turistbusser til faldene og gangbroerne, der bringer den besøgende på en tur på ca.1 km ud over faldene, hvor man kan betragte dem fra nye vinkler og få et panoramisk udsyn over faldene på den argentinske side. Fra enden af gangbroerne er der endnu et frygtindgydende møde med Djævlens Gab. Efter besøget går turen tilbage til Argentina.

Dag 4 : Iguazú – Buenos Aires

I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Her bliver I igen mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har 4 nætter.

Dag 5 : Byrundtur i Buenos Aires

Dagen begynder med en guidet byrundtur, som kommer omkring nogle af de vigtigste områder i byen. På byens centrale plads, Plaza de Mayo, findes centrum for de vigtigste begivenheder i Argentinas historie. På pladsen ligger domkirken og La Casa Rosada (det lyserøde hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som Evitas balkon, for det var her den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning. Byens ældste del, San Telmo, er kendt for sine mange tangobarer. I bydelen La Boca kan man opleve argentinsk lidenskab i højeste gear. Spanske og italienske immigranter byggede huse i flere etager af bølgeblik og malede dem i strålende farver, der var rester af skibsmaling. Husene er stadig beboede, og tangomusikken strømmer ud af alle sprækker. Tæt her på finder man fodboldklubben La Boca, Diego Maradonas gamle hjemmebane.

Dag 6 : Besøg i Colonia, Uruguay

I bliver hentet på hotellet og kørt til færgen, som tager jer til Uruguay. Guiden for idag tager imod ved færgen på den anden side, hvorfra det går til Colonia centrum. Her venter en byrundtur i den gamle by, hvor man kommer omkring de vigtigste attraktioner såsom havnen, midtbyen og fyrtårnet, Ferrando stranden, den flotte strandpromenade, hestevæddeløbsbanen, samt selvfølgelig forskellige gamle bygninger og museer. Unesco har erklæret byen for menneskehedens arv grundet den smukke arkitektur, og det er skønt at gå langs de brostensbelagte gader. Der vil være tid til at udforske byen yderligere på egen hånd, inden det går retur til havnen og færgen til Buenos Aires.

Dag 7 : Buenos Aires

Dagen er til fri disposition til at udforske Buenos Aires. Måske blev I ikke helt færdige med at snuse rundt i San Telmo kvarteret? Her kan man sagtens få en hel dag til at gå!

Dag 8 : Buenos Aires – Mendoza

I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Mendoza. Her modtaget I igen og bliver kørt til hotellet. I har tre overnatninger i Mendoza.

Dag 9 : Besøg i vinområderne

Ingen tur til Mendoza er fuldendt uden et besøg på nogle af områdets vingårde. På denne tur forlader man byen for en stund og bevæger sig ind i vindistrikterne Lujan de Cuyo og Maipu, der omgiver Mendoza by. Her kan man opleve vandingsteknikkerne og høre om, hvordan de indfødte folk fik ændret dette golde område til en produktiv oase. Området er hjemsted for mange kendte vingårde, som producerer internationale anerkendte argentinske vine. Der vil være indlagt to besøg ved vingårde med vinsmagning på denne udflugt, hvormed man kan få et indblik i de traditionelle metoder samt opleve den nyeste teknologi indenfor vindyrkningen. Der sluttes af med et besøg på en olivenolie fabrik, hvor processen forklares, inden der rundes af med en lille smagning på produkterne. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 10 : Mendoza

Dagen er til fri disposition til at udforske området.

Dag 11 : Mendoza – Santiago de Chile

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til busstationen. Herfra tager I bussen til Santiago i Chile. Det er ikke en hvilken som helst bustur, som venter jer. Faktisk er det måske en af de smukkeste busture i verden!

Mendoza forlades ad den internationale vej, der forbinder Chile med Argentina gennem et pas, der tager den rejsende tæt på foden af den sydlige atmosfære højeste bjerg, Aconcagua. Vejen snegler sig langsomt op gennem grønne områder for at nå en højde på 4.200 meter ved grænsen til Argentina. Punktet danner en passende baggrund for monumentet Cristo Redentor, og hvorfra der er en god udsigt over den sydlige bjergside. Turens højdepunkt er ruinerne af den gamle stenbro Punta del Inca, der er et af verdens naturlige vidundere, en naturlig bro formet af klippen over Cuevas-floden, som de indianske karavaner brugte, når de krydsede passet på deres vej mod Chile. Man skal væbne sig med lidt tålmodighed ved grænsen til Chile. Nogle dage tager det mere end en time at komme igennem paskontrollen. På den anden side venter til gengæld 28 hårnålesving, før bussen ruller ind i Santiago i Chile. I bliver modtaget på busstationen og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.

Dag 12 : Byrundtur i Santiago de Chile

Idag venter en halvdags byrundtur i Santiago. Turen går først fra hotellet gennem de historiske og moderne dele af Santiago de Chile for at komme frem til Alameda Bernardo O'Higgins, Santiagos hovedgade. Her besøger man naturligvis La Moneda, regeringspaladset, hvor guiden forklarer stedets historiske og nutidige betydning. Der bliver tid til en gåtur gennem gågaderne Huérfanos og Ahumada, hvor det meste af forretningslivet er koncentreret. Bagefter venter et besøg ved den berømte Plaza de Armas, byens hovedtorv, som er flankeret af Metropolitan katedralen og andre historiske bygninger. Santa Lucia bakken, hvor spanierne grundlagde Santiago i 1541 er naturligvis også på programmet. Herfra kan man Parque Forestal (park) på den ene side og Mapocho floden på den anden. Kryds floden for at besøge Bellavista, det kulturelle kunstnerkvarter i byen. Bellavista ligger ved foden af Metropolitan parkens høj San Cristóbal, det højeste punkt i byen, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Sidste punkt på dagens program er Providencia, et af de fineste kvarterer i Santiago, med top-restauranter, elegante butikker og moderne skyskrabere. Om eftermiddagen returneres der til hotellet.

Dag 13 : Santiago - Valparaiso

I bliver hentet på hotellet og kørt til Valparaiso. Her har I to nætter, så der er god tid til at opleve området.

Dag 15 : Valparaiso - Santiago

I bliver hentet på hotellet og kørt til Santiago, hvorfra hjemrejsen begynder. Hvis da ikke, I vælger at forlænge rejsen med f.eks. et besøg i Patagonien eller måske et krydstogt til Antarktis.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : 16.311,00 kr. pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14 overnatninger inkl. morgenmad
* Alle lufthavnstransfers
* All transporter og udflugter ifølge program

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

11095 020120

Andre rejseforslag

Tango & Samba i Argentina & Brasilien

Kom tæt på naturen og oplev både tango, store bøffer, strande og samba rytmer i to af Sydamerikas me…

Argentinas naturvidundere - vinterrejse

Byt DKs kolde vintermåneder ud med en rejse gennem Argentinas åbne landskaber og underskønne natur,…