Loading…

Aktive Guatemala

På denne aktivitets spækkede rundrejse, bestiger I ikke mindre end 4 vulkaner og trekker til øde Maya ruiner, hvor kun få turister kommer!

Guatemala er et land med stor mangfoldighed, der skiller sig ud med sine imponerende vulkaner og mange bjerge i højlandet, og bliver betragtet som et af de mest eftertragtede destinationer for aktiv turisme. Denne tur er sammensat specifikt til den aktive rejsende, der ønsker at bruge sin krop og blive belønnet med spektakulære udsigter!

Rejsende forventes at være i god form, for at klare de lange vandredage og være opsat på at halvdelen af rejsens overnatninger foregår i telt. Tilgengæld bliver frisk luft og smukke solopgange fast kost på rejsens 16 dage. Fordi rejsen indeholder mange krævende treks, har vi valgt at tilføje en dygtig guide på hele rejsen, pånær de sidste 2 nætter i Flores. På disse udflugter vil der oftest være 4-10 andre rejsende, som I kan dele de fantastiske oplevelser med. El Mirador trekket vil dog være med privat guide.

 

Ønsker I at opleve turen med en privat guide? For en tillægspris arrangerer vi gerne dette for jer!

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Guatemala City
2 Guatemala City -> Pacaya vulkanen -> Antigua
3 Acatenango vulkan trek: Dag 1
4 Acatenango vulkan trek: Dag 2
5 Antigua -> Quetzaltenango
6 Santa María vulkan trek: Dag 1
7 Santa María vulkan trek: Dag 2
8 Lago de Atilán -> San Pedro vulkan trek -> Lago de Atilán
9 Lake Atilan -> Guatemala City
10 Guatemala City -> El Mirador trek: Dag 1
11 El Mirador trek: Dag 2
12 El Mirador trek: Dag 3
13 El Mirador trek: Dag 4
14 El Mirador trek: Dag 5
15 Flores
16 Afrejse fra Guatemala

Dag 1 : Ankomst til Guatemala City

Velkommen til Guatemala! Ved ankomsten til Guatemala lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i Guatemala City. I overnatter en enkelt nat på et centralt beliggende hotel.

Dag 2 : Guatemala City -> Pacaya vulkanen -> Antigua

I bliver samlet op på hotellet i Guatemala City og bliver kørt til rejsens første vulkan vandring, nemlig Pacaya! Vandreturen starter hårdt ud gennem pinjeskove til det sværere smeltet sten område, hvor varmt luft stiger op gennem sprækkerne i vulkanens base. I vil lære om formationen og evolutionen bag vulkaner som I kommer forbi de forskellige stadier. Fra ruten vil I kunne nyde spektakulære udsigter til de nordlige vulkaner, Stillehavet, lavlandet og helt til El Salvador. Halvvejs nede gøres der holdt for en picnic frokost med den imponerende vulkan tæt på. Tilbage ved foden af vulkanen, er jeres transfer klar til at køre jer til den hyggelige by Antigua.

Dag 3 : Acatenango vulkan trek: Dag 1

Tidlig afgang fra hotellet til La Soledad samfundet, hvor I begynder at bestige vulkanen Acatenango, den tredjehøjeste vulkan i Guatemala med 3.875 meter. I vil se majsplantager og fyrreskove i regionen, inden I nærmer jer campingpladsen. På toppen af bjergene i det guatemalanske højland, har I muligheden for at se det mest fantastiske lys hvis Fuego Volcano er aktiv! Personalet vil sørge for frokost, middag og campingudstyr nær krateret. I overnatter i telt.

Dag 4 : Acatenango vulkan trek: Dag 2

I vågner op til morgenmad på camping området. I vil have mulighed for at vandre op til toppen af vulkanen for at få en spektakulær udsigt på hele 360 grader. Det vil tage jer cirka 3,5 timer at vandre ned igen og ankomme til Antigua. I overnatter på det samme hotel i Antigua hvor I overnattede sidst.

Dag 5 : Antigua -> Quetzaltenango

I dag er der transport til Quetzaltenango, hvor I indkvarteres på det hyggelige hotel Bonifaz en enkelt nat.

Dag 6 : Santa María vulkan trek: Dag 1

I kører til skråningerne af Santa María vulkanen, den fjerde højeste vulkan i Guatemala, der havde et af de mere voldsomme udbrud i 1922. Den ligger ved en bjergzone i den vestlige del af Quetzaltenango, og når en højde på 3.775 meter over havets overflade. Det tager omkring 4 timer at vandre til toppen. På det højeste sted af denne imponerende vulkan vil I have en vidunderlig udsigt over flere guatemalanske vulkaner. I sover i telt på toppen.

Dag 7 : Santa María vulkan trek: Dag 2

I vågner op til en fantastisk udsigt! Efter morgenmaden på campingpladsen begynder I nedstigningen og bliver derefter kørt tilbage til Quetzaltenango. I køres videre til det natursmukke område omkring Lago de Atilán hvor I overnatter 2 nætter.

Dag 8 : Lago de Atilán -> San Pedro vulkan trek -> Lago de Atilán

Om morgenen begynder I bestigningen af San Pedro vulkanen, en af de tre imponerende vulkaner, der omgiver den smukke sø Atitlán (3.020 meter over havets overflade). At bevæge jer op og ned vil tage omkring 4,5 timer. I får tid til at nyde det vidunderlige landskab over den smukke sø og resten af regionens vulkaner. Efter trekket køres I tilbage til jeres hotel.

Dag 9 : Lake Atilan -> Guatemala City

I har formiddagen til at nyde den smukke Atilan sø og de hyggelige byer omkring. Om eftermiddagen køres I tilbage til Guatemala City og overnatter på et centralt beliggende hotel.

Dag 10 : Guatemala City -> El Mirador trek: Dag 1

I dag flyver I nordpå til et af Guatemalas jungleområder, tæt på både Mexicos og Belize grænse. De næste 5 dage bliver et eksotisk eventyr, hvor I leder efter forsvundne byer i den gamle Maya verden! Dette program byder på ekstraordinære ture i tæt kontakt med junglen, brøleaber og anden fauna i den tropiske jungle. En mulighed for at tilbringe nætterne i telt, se fantastiske solopgange med dejlig fuglesang og fremragende lokalt mad under hele rejsen. Denne tur ledes af lokale guider, med den charme der kendetegner Guatemalas indfødte folk.

Ankomst til "Mundo Maya" lufthavnen i El Petén og transfer til Carmelita samfundet. I vil møde de lokale guider, som vil være jeres ledsagere under de næste 5 dage i det nordlige Guatemala. I starter dagen med at stoppe ved El Guacute camp for en autentisk frokost. Derefter begynder I at vandre, indtil I når det arkæologiske Maya område; El Tintal, gennem Maya Causeway eller Zacbé ruten. I overnatter i telt på en campsite, hvor I også spiser jeres aftensmad og morgenmad.

Dag 11 : El Mirador trek: Dag 2

I tager afsted tidligt om morgenen for at begynde den 7 timers vandring over Maya-dæmningen. Dette var ruten, der oprindeligt forbandt byerne El Tintal og El Mirador. På vejen besøger I det arkæologiske område "La Muerta". Dagens mål er dog det arkæologiske område "El Mirador". Her får I mulighed for at nyde den spektakulære solnedgang fra El Tigre-komplekset.

Dag 12 : El Mirador trek: Dag 3

I får chancen for at se en helt fantastisk solopgang fra morgenstunden! Herefter spiser I morgenmad og oplever endnu en guidet tur til El Mirador. Vend tilbage til campen til frokost. Derefter fortsætter jeres besøg til andre imponerende områder og I slutter bl.a. dagen af med at se solnedgang i La Danta-komplekset. I vender tilbage til den samme camp som I sov ved natten før.

Dag 13 : El Mirador trek: Dag 4

I dag pågynder I tilbagevejen hvor I kom fra. I dags vandring tager jer fra El Mirador til El Tintal hvor I ser solnedgangen fra Henequén-komplekset. I overnatter I telt på en campsite hvor I også spiser jeres morgenmad og aftensmad.

Dag 14 : El Mirador trek: Dag 5

Om morgenen begynder I at vandre tilbage til Carmelita Community. Herfra transporteres I til et centralt beligende hotel i hyggelige Flores.

Dag 15 : Flores

Dagen er til fri disposition i den hyggelige by Flores. Køb de sidste souvenirs og tag en slentretur ned af de brostensbelagte gader.

Dag 16 : Afrejse fra Guatemala

I bliver kørt til lufthavnen El Petén, hvorfra I flyver hjemad eller videre ud i verden, efter 16 aktive dage i Guatemala.


Priser og varighed

Priser fra: : 21.550,00 kr. pr. person

Varighed: 16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Lufthavns samt landtransporter
* 15 nætter på 3* hoteller, lodges og telte med morgenmad - disse kan selvfølgelig opgraderes!
* Udflugter nævnt i programmet.
* Dygtige guides på trekkene.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Indenrigs samt udenrigsfly inkl. skatter
* Nationalpark skatter (10 usd per nationalpark)
* Ikke nævnte måltider
* Drikkepenge og lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19530 141122 CRS

Andre rejseforslag

Historisk Golftur til Panama

Udfordrende golfbaner, historiske bydele og gyldne strande – den ultimative golfrejse venter i Panam…

Det Centrale Mexico & Stillehavskysten

Rejs ud på en unik og kulturel gennemrejse fra Mexico City til det smukke mexicanske stillehav!

Barfodsluksus i Belize

Eksklusiv Belize rundrejse med en række luksuriøse øko-lodges og unikke overnatningssteder, der indk…