Loading…

Aktive Guatemala ( Guatemalas volcanos )

Ikke tilgængelig
Guatemalas Vulkaner

[frdate]<0>: Guatemala City - Antigua
Ved ankomsten til Guatemala City lufthavn, står en af vores repræsentanter klar til at tage imod jer og køre jer til Antigua. I indlogeres på Posada de Don Rodrigo, hvor I overnatter to nætter med morgenmad. Resten af dagen er på egen hånd i Antigua.

Antigua er en af Mellemamerikas ubestridte perler. Umiddelbar glæde og skønhed fremhæver den koloniale charme og Antigua placerer sig blandt de fineste kulturelle centre i verden. Det er umuligt ikke at blive forelsket i Antigua. I en dal mellem bjerge og grønne bakker ved foden af vulkanen Agua ligger Antigua med sin helt specielle charme.
Byens attraktive butikker, gallerier, hoteller og restauranter harmonerer fint med den koloniale arv. Byen er fascinerende at udforske. Tidligt om morgenen når byen vågner, midt på dagen, ved Siesta når alt er søvnigt, eller ved skumring når lyset får ruiner af kirker og klostre til at emme af magi.
Den store plads kaldet "Parque" er byens centrum. Den ligger omkranset af paladser med arkader og portaler, gamle alléer og fine restauranter.
Luften er tyk af lyde. Rillen fra et springvand, klassisk musik fra et fjernt sted. En kulturel atmosfære præger byen. Atmosfæren er skabt af de utallige udlændinge, kunstnere og intellektuelle, der har gjort Antigua til deres hjem, sammen med de guatemalanere, der har gjort byens bygninger, huse og pladser til noget helt specielt og overvældende smukt.

[frdate]<1 >: Pacaya Vulkan hike m/ picnic
Dagens udflugt starter med kørsel til foden af den aktive Pacaya vulkan. Vandreturen starter hårdt ud gennem pinjeskove til det sværere smeltet sten område, hvor varmt luft stiger op gennem sprækkerne i vulkanens base. I vil lære om formationen og evolutionen bag vulkaner som I kommer forbi de forskellige stadier. Fra ruten vil I kunne nyde spektakulære udsigter til de nordlige vulkaner, Stillehavet, lavlandet og helt til El Salvador. Halvvejs nede gøres der holdt for en picnic frokost med den imponerende vulkan tæt på. Tilbage ved foden af vulkanen, er jeres transfer klar til at køre jer tilbage Antigua.

[frdate]<2>: 2 dages hike med camping: Acatenango & Fuego vulkanerne
Acatenango er en strato-vulkan med to toppe, Pico Mayor og Yepocapa (3.880 m), bedre kendt som de tres østre. Acatenango er forbundet med Fuego vulkanen og vulkan komplekset kaldes refereres til som La Horqueta.

Dette massive vulkan kompleks rækker sig over 3.500 meter over Stillehavets kystsletter mod syfd og 2.000 meter over det guatemalanske højland mod nord. Komplekset består af rester fra mange tidligere udbrud, som periodisk er kollapset og formet laviner. Den største lavine strakte sig over mere end 50 km fra oprindelsen og dækkede mere end 300 kvadrat kilometer.

Fuego vulkanen er en aktiv strato-vulkan tæt på Antigua by. Den har ofte været i udbrud siden den spanske kolonisering. Fuego vulkanen udspyer røg dagligt, men større udbrud er sjældne.
Der vandres til vulkanerne og overnattes i nærheden i telt, hvor maden også tilberedes.

[frdate]<3>: : 2 dages hike med camping: Acatenango & Fuego vulkanerne
Denne dag er det på tide at vandre ned fra vulkanerne og blive kørt til bage til hotel Don Rodrigo for en enkelt nat med morgenmad.

[frdate]<4>: Antigua - Quetzaltenango, Hike Cerro Quemado
I dag er der transport til Quetzaltenango, hvor I indkvarteres på hotel Bonifaz, hvor I overnatte r to nætter med morgenmad. Om eftermiddagen er der vandretur til Cerro Qoemado.

[frdate]<5>: Santa Maria Vulkan hike
Santa Maria vulkanen er dagens udfordring. Det er den største vulkan i det vestlige højland nær byen Quetzaltenango. Dets udbrud i 1902 var et af de fire største udbrud i det 20. århundrede og et af de største udbrud i de sidste 200, måske endda 300 år.

[frdate]<6>: Quetzaltenango - Guatemala City via Chicabal vulkanen
Chicabal er ikke så høj som sine naboer, men er en kendt attraktion i Guatemala. Vulkanerne har en unik krater sø . På klare morgener kan man se til de andre store vulkaner samt Stillehavskysten fra toppen. Kraterkanten er dækket af frodig tågeregnskov,

[frdate]<7>: Guatemala City - afrejse
I dag er der transfer til lufthaven i god tid før jeres nat i Guatemala City. Det er tid til at tage afsked med Guatemala og dets vulkaner.

Det forventes at være i god form, for at klare de lange vandredage.
Hotellerne nævnt i dagsprogrammet kan ændres til lignende 3* hoteller.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : Spørg på pris

Varighed: 0 dage / 0 nætter

Inkluderet

Ikke Inkluderet

Andre rejseforslag

Costa Rica for de unge & unge af sind

Kom med på nye eventyr tilrettelagt for unge, der gerne vil opleve det hele med lokale og andre rejs…

Familieeventyr i Mexico

Tag familien med til Mexico! Denne klassiske Yucatan rundrejse er skræddersyet til børnefamilier og…

Panama - Den ultimative rundrejse

Panama giver en rigtig spændende og tryg oplevelse af Mellemamerika og byder på smuk natur, en moder…