Loading…

Aktive Chile

På denne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak - den perfekte indgang til landet for de aktive.

Hvis man er interesseret i at være aktiv på sin ferie, er dette den perfekte måde at opleve Chile. På denne grønne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak. Turen går til Santiagos pulserende byliv, Atacama ørkenens fascinerende saltlandskab, Huili Huilo reservatest temperede regnskov, den tætte jungle ved Maullin floden og det imponerende landskab omkring Puero Varas.

Herefter begiver I jer ud på det legendariske W-trek, der er et af de mest legendariske treks i Torres Del Paine nationalparken. Og med rette. Kom tæt på en fantastisk uberørt natur med blandt andet høje tinder, kolde regnskove og gletsjere. Dette er en af de helt store naturoplevelser, som man bør unde sig selv, hvis man er glad for at vandre! Landskabet er varieret, og der er derfor stor forskel på, hvad I ser og oplever de forskellige dage.

På hele rejsen overnattes der på bæredygtige hoteller, og udflugterne er valgt ud fra et bæredygtigt fokus.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Santiago
2 Santiago på cykel og til fods
3 Santiago – Calama – San Pedro de Atacama – udflugt til Dødens Dal & Månedalen
4 Cykeltur, en alternativ svømmetur og stjernehimlen
5 Trekking i Atacama
6 San Pedro de Atacama – Temuco, kør selv til Huilo Huilo
7 Fridag i Huilo Huilo
8 Huilo Huilo – Puerto Varas
9 Trekking, bådtur og cykeltur
10 Kajak I Reloncavi Fjorden
11 Flyv til det sydlige Chile
12 W-trek: Nordenskjold søen
13 W-trek: Pehoe søen
14 W-trek: Pehoe søen
15 W-trek: Torres del Paine
16 W-trek: Toro udsigtspunktet
17 W-trek: Afsked med Torres del Paine

Dag 1 : Ankomst til Santiago

Velkommen til Chile! Når I er ankommet til lufthavnen, bliver i afhentet af en chauffør i lufthavnen, som kører jer til jeres hotel i Santiago.

Dag 2 : Santiago på cykel og til fods

Dagen starter med en cykeltur rundt i den chilenske hovedstad. Her vil en lokal guide introducere jer til livet i den pulserende hovedstad og vise byens kulturelle diversitet. Blandt andet kommer I forbi det altid sydende La Vega Marked, Santiagos hovedtorv Plaza de Armas, det berømte Bellavista kvarter og det imponerende Bellas Artes museum. Eftermiddagen er reserveret til en guidet tur til fods, hvor fokus er på Santiagos historiske bygninger og byens kunstnere. Der vil være tid til at gå i dybden og lære om Chiles kultur.

Dag 3 : Santiago – Calama – San Pedro de Atacama – udflugt til Dødens Dal & Månedalen

I dag går turen mod San Pedro. I bliver afhentet ved jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvor i flyver nordpå til Calama. Ved ankomst bliver I hentet af jeres chauffør, der kører jer til San Pedro, hvor I bliver indlogeret på jeres hotel. Til aften er der arrangeret en udflugt til den golde, men betagende Death Valley og til solnedgang ved Moon Valley. På vejen dertil gør i stop ved Andes bjergkæden, Atacama saltsøen, den aktive Lascar vulkan og Licancabur vulkanen, der tårner op i landskabet. Fremme ved Death Valley udforsker I det golde landskab, hvor alternative stenformationer er dannet gennem tusind års erosioner. I fortsætter til Moon Valley, der ikke overraskende har fået sit navn pga. det månelignende landskab. Her ser I saltgrotter, og der er mulighed for at tage et kort hike til en af de enorme sandbakker. Ved udflugtens afslutning bliver I kørt tilbage til jeres hotel i San Pedro.

Dag 4 : Cykeltur, en alternativ svømmetur og stjernehimlen

I dag skal I cykle til den nordlige del af Atacamaørkenens saltlandskab. Turen er en fantastisk naturoplevelse, hvor i får en betagende udsigt til Andesbjergene. Ved Cejar Lake gør I holdt ved det turkisblå vand, og der er mulighed for at svømme eller måske nærmere flyde på søen. Det høje saltindhold gør nemlig, at man næsten føler, at man kan gå på vandet – hvis man altså kan holde balancen. Til aften skal I opleve stjernehimlen fra Atacamas observatorium. En astronom vil fortælle jer om månekratere, Saturns ringe, galakser og andre af universets vidundere. Udflugten slutter med et glas varmt kakao, hvorefter I vender tilbage til San Pedro.

Dag 5 : Trekking i Atacama

Dagen er afsat til trekking i området omkring San Pedro. Husk gode sko og solcreme og bered jer på en fascinerende vandretur.

Dag 6 : San Pedro de Atacama – Temuco, kør selv til Huilo Huilo

I bliver hentet ved jeres hotel og kørt til Calama lufthavn, hvorfra I flyver via Santiago til Temuco. Ved ankomsten får I udleveret jeres bil og kører til det fantastiske Huilo Huilo-reservat, hvor I overnatter omgivet af den tempererede regnskov på Huilo Huilo-reservatets imponerende træhotel.

Dag 7 : Fridag i Huilo Huilo

Huilo Huilo har fokus på økoturisme og er et imponerende stort privat reservat. Reservatet har en utrolig biodiversitet med patagonsk regnskov, floder, vandfald, gletsjersøen Pirehueico og udsigt til Mocho-Choshuenco vulkanen. Området byder på et væld af spændende aktiviteter såsom rideture, vandreture, zipline samt fordybelse i skoven og de smukke vandfald. I har bilen til rådighed denne dag.

Dag 8 : Huilo Huilo – Puerto Varas

Kør selv til Puerto Varas, hvor I afleverer bilen og derefter tjekker ind på jeres hotel i byen.

Dag 9 : Trekking, bådtur og cykeltur

Dagens udflugt starter i junglen ved Maullin floden. Biodiversiteten er enorm i dette stykke uberørte land, og I bliver sandsynligvis akkompagneret af Chucao fuglens sang, når I bevæger jer igennem junglen mod floden. Efter I har trekket jer gennem junglen, bliver I klogere på, hvad man gør for at beskytte dyrelivet i området, når I besøger Wild Animals Conservation Centre. Udflugten slutter med et lækkert måltid mad tilberedt på lokale råvarer. Senere kører i til en naboby til Puerto Varas ved navn Frutillar. Her hopper I på cyklerne og begiver jer syd om Llanquihue søen. Dagens første stop bliver ved Colonos bryggeriet, hvor der er mulighed for at se produktionen, smage en kold øl og et stykke hjemmelavet ost. Derefter fortsætter i gennem egnen til det anerkendte Chester bryggeri. Her får I igen mulighed for at nyde en kold øl med snacks. I begiver jer nu tilbage og slutter udflugten i Puerto Varas.

Dag 10 : Kajak I Reloncavi Fjorden

Dagen begynder med en køretur rundt om Llanquihue søen til byen Ensenada. Her modtager I udstyr til dagens udflugt og bliver eskorteret til Ralun bugten ved Reloncavi fjorden, hvor I hopper i kajak. Der er flere nationalparker i området, og det er derfor en glimrende mulighed for at få et indblik i områdets natur. Fra vandet får I udsigt til Yates og Hornopiren vulkanerne, der tårner op i området. Efter nogen tids sejlads, går i på land for at nyde en frokost. Inden I igen skal i kajakken, er der tid til at vandre en tur i den smukke natur. Tilbage i kajakken sejler I til Cochamo, hvorfra I bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 11 : Flyv til det sydlige Chile

I dag fortsætter rejsen længere sydpå, til uforglemmelige naturoplevelser! I køres til lufthavnen i Puerto Varas og flyver til Punta Arenas. Herfra kører i køres til Eco Camp Patagonia beliggende i den verdensberømte nationalpark Torres del Paine, hvor I sover for natten.

Dag 12 : W-trek: Nordenskjold søen

I dag er der tid til at udforske nationalparken med en behagelig vandretur langs den snoede Cuernos sti, som følger den smukke Nordenskjold sø. Undervejs vil det være muligt at observere nationalparkens charmerende flora og fauna, de stærke vinde samt oplevelsen af 4 sæsoner på en og samme dag, som vil blive en del af de næste dages udfordringer. Længere fremme på stien kan man nyde udsigten til parkens centrale søer og Paine's Horns, som består af majestætiske sorte hornlignende skifer-bjergtoppe ovenpå grå granit. Undervejs vil der gøres stop, så frokost boksen kan nydes mens de skønne omgivelser nydes. Turen slutter ved Refugiet Los Cuernos, som er en lille og hyggelig bjergrefugium beliggende ved bredden af Nordenskjold søen.

Dag 13 : W-trek: Pehoe søen

Efter morgenmaden, starter den udfordrende stigning til Valle Frances, den franske dal. Det er en stejl sti, som går ind i hjertet af bjerget Paine Massif. Hvor langt ind i Massif'en gruppen kommer, afhænger af gruppens tempo. Der fortsættes frem til hængebroen over den franske flod, beliggende ved foden af den Massif'ens sydøstlige side. Fra dette punkt kan man nyde den smukke udsigt inden der fortsættes langs stien indtil dalens øverste udsigtspunkt nås. Herfra kan man nyde dalens mange geologiske formationer; Hoja (bladet), Máscara (masken), Espada (sværdet), Catedral (katedralen), Aleta de Tiburón (hajfinnen) samt det fantastiske Fortaleza (fortet). Der serveres picnic frokost og slappes lidt af. Det vil også være muligt at tage en valgfri tur op til udsigtspunktet Mirador Britanico. Herfra går det ned af gennem et kuperet terræn af blandet græsland og let skov indtil Refugiet Paine Grande nås. Beliggende ved den fredelig Pehoe sø kan man restituere ovenpå dagens trek inden aftensmaden serveres.

Dag 14 : W-trek: Pehoe søen

I dag følges Pehoe søens bjerg omgivet bred til den nordlige ende af Grey søen. Der spises frokost inden båden ombordstiges til det Grey gletsjerens blå ansigt. Der vil være god tid til at blive forundret over den kælvende gletsjer hvis lys konstant skifter mellem hvide og blå nuancer. Der sejles over søen mens isbjerge passeres. Fra Grey gletsjerens sydlige ende er der transfer til EcoCamp. Skulle vejret gøre sejlturen umulig, vil der i stedet vandres til Grey gletsjeren og retur med katamaran over Pehoe søen til Pudeto, hvorfra der er transfer til Pehoe søen.

Dag 15 : W-trek: Torres del Paine

Dette er ikke en svær dag, men det er meget godt at spare energi til morænen, som er den sidste vogter af kampesten, inden man står ansigt til ansigt med Torres del Paine. Morænen er stejl og det kan være godt at være påpasselig. Torres del Paine er et smukt syn med en gletsjer sø synlig ved foden. Torres del Paine er 2.900 meter høj og består af 3 gigantiske granit monoliter, som overlevede gletsjer isens utrolige kræfter. Med denne udsigt vil frokost boksen blive indtaget. Når alt er taget ind returneres der af samme sti tilbage til EcoCamp'en.

Dag 16 : W-trek: Toro udsigtspunktet

Morgenen starter med et trek til den blå lagune, Laguna Azul, hvor man kan nyde en skøn udsigt over lagunen og granit tårnene. Der fortsættes langs den østlige side af Sarmiento søen til kalcium formationerne langs søens bred, hvor guanaco's ofte spottes. Senere vandrers der til Paso Las Corneas med et smukt vue over Paine floden, Pehoe søen samt Paine Massif. Alt efter gruppens humør er det muligt at vandre til Toro udsigtspunktet, som giver endnu et fantastisk vue over nationalparkens sceneri, Toro søen samt pampas'en. Efter at være ankommet til EcoCamp vil der være lidt tid inden afskedsmiddagen serveres.

Dag 17 : W-trek: Afsked med Torres del Paine

Det er tid til at tage afsked med den smukke Torres del Paine nationalpark, hvorfra der vil være transport til enten Punta Arenas lufthavn. I vinker farvel til Chile og flyver hjemad eller videre ud i verden.


Priser og varighed

Priser fra: : 35.039,00 kr. pr. person

Varighed: 17 dage / 16 nætter

Inkluderet

* 10 nætter på bæredygtige hoteller med morgenmad
* Alle ovennævnte udflugter med engelsktalende guide
* 1 x frokost eller middag på udflugt dag 8
* 1 x frokost på udflugt dag 10
* 2 dages billeje inkl. drop off fee

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12357 310122 PT

Andre rejseforslag

Chiles Højdepunkter

Denne rundrejse byder på den smukkeste chilenske natur fra Atacamaørkenen, til det frugtbare vin omr…

Chile & Påskeøen

Påskeøen ligger midt i Stillehavet omtrent 3600 km vest for Chile. Vi har derfor sammensat en rejse,…