Loading…

Adelaide til Melbourne i lejebil

Oplev en masse af Australiens højdepunkter på dette fantastiske roadtrip-eventyr fra Adelaide til Melbourne!

Turen fra Adelaide til Melbourne er et af Australiens mest ikoniske roadtrips. Turen begynder i Adelaide, tager jer igennem det betagende landskab og kommer forbi mange af Australiens højdepunkter i denne del af landet. Turen er perfekt til jer, som drømmer om fantastisk natur, dyreliv, smukke strande og charmerende byer.

Køreturen fra Adelaide til Melbourne er en af de smukkeste roadtrips man kan tage på. På en strækning på lidt over 1000 km, kører man langs den fantastiske kystlinje i Sydaustralien og ind i Victoria, mens man oplever to af landets mest livlige byer. På vejen vil I opleve afsidesliggende strande, vindblæste klippetoppe og vilde nationalparker. Det sidste stykke af turen, tager jer langs en af de mest ikoniske strækninger i Australien på Great Ocean Road og forbi de 12 Apostle, før I kører ind i Melbourne.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst
2 Adelaide
3 Fra Adelaide til Kangaroo Island
4 Halvdagsudflugt hos vinproducent
5 Heldagsudflugt med firhjulstrækker på Kangaroo Island
6 Fra Kangaroo Island til Adelaide
7 Fra Adelaide til Flinders Ranges
8 På eventyr ved Flinders Rangers
9 Dagen til fri disposition
14 Fra Robe til Halls Gap
15 Fra Halls Gap til Port Fairy
23 Fra Philip Island til Melbourne
24 Dagen til fri disposition
25 Afrejse

Dag 1 : Ankomst

Velkommen til Adelaide! I bliver samlet op i lufthavnen og kørt til jeres hotel med central beliggenhed.

 

Dag 2 : Adelaide

Dagen i dag er til fri disposition i den charmerende by Adelaide, som er kendt for sin kulturelle scene, vinproduktion og naturskønne omgivelser. Byen er omgivet af vinmarker og bjergkæder, hvilket gør det til et populært sted for vinrejser. Derudover er Adelaide også kendt for sine mange parker og botaniske haver, herunder den berømte Adelaide Botanic Garden.

Byen har også en rig historie og arkitektur, med mange bygninger fra det 19. århundrede bevaret og i brug i dag. Adelaide er også hjemsted for mange kulturelle begivenheder, herunder Adelaide Festival of Arts og Adelaide Fringe Festival.

Generelt set er Adelaide en charmerende og afslappet by med en god balance mellem kultur, natur og godt mad og vin. Brug dagen til at gå på opdagelse i de mange aktiviteter, som byen tilbyder.

Dag 3 : Fra Adelaide til Kangaroo Island

I dag skal I videre mod Kangaroo Island. I skal med bus til færgen og herfra sejler I ud til øen. Ved ankomst bliver I samlet op ved færgen og kørt til jeres hotel Sea Dragon Lodge. Sea Dragon Lodge på Kangaroo Island er absolut en af de lækreste og luksuriøse hoteller på øen. Stedet ligger med en vidunderlig udsigt ud over havet, hvor både hvaler og delfiner passerer fra tid til anden og hvor du kan nyde en middag og lokale vine. Fra jeres værelse eller villa kan I gå ned på stranden, hvor I kan tage en forfriskende dukkert. Vandrestierne i nærområdet byder på et rigt dyreliv, som Kangaroo Island er kendt for. Lodgen ligger i et naturreservat og giver jer enestående mulighed for at opleve det unikke dyreliv og naturen på Kangaroo Island. Der er flere vandreture og guidede ture til rådighed for gæsterne, samt mulighed for at se på dyr som kænguruer, koalabjørne, echidnas og mange forskellige fuglearter i deres naturlige habitat.

Dag 4 : Halvdagsudflugt hos vinproducent

På halvdagsudflugten ‘Taste of Kangaroo Island’, kan du opleve vinproduktionen med frokost hos vinproducenten Dudley.

Dag 5 : Heldagsudflugt med firhjulstrækker på Kangaroo Island

Heldagsudflugten står i naturens tegn. Med firhjulstrækker skal I besøge den vestlige del af øen, som både byder på Seal Bay Conservation Park og alle de ikoniske steder i Flinders Chase National Park som Remarkable Rocks, Cape de Couedic, Admirals Arch og Weirs Cove.

Dag 6 : Fra Kangaroo Island til Adelaide

I tager tilbage til Adelaide med færge og bus. I overnætter i Adelaide og gør jer klar til at begynde en hæsblæsende roadtrip gennem Australien.

Dag 7 : Fra Adelaide til Flinders Ranges

I dag skal I hente jeres lejebil, som skal være jeres faste følgesvend de næste 2 uger. Herfra sætter i kurs mod Hawker ved Flinders Rangers - en cirka 5 timers køretur.

Dag 8 : På eventyr ved Flinders Rangers

Flinders Ranges er et bjergområde beliggende i den nordlige del af Sydaustralien, og betragtes som et af de mest maleriske og historisk vigtige områder i landet. Området er kendt for sit barske landskab, herunder høje røde klipper, gamle bjerge og øde ørkener.

Hawker er en lille by beliggende i den sydlige del af Flinders Ranges. Det betragtes som porten til bjergene og tjener som base for at gå på eventyr i området. Byen er kendt for sine historiske bygninger, herunder Hawker Heritage Centre, som er en gammel jernbanestation, der er omdannet til et museum. Byen tilbyder et væld af udendørs aktiviteter såsom vandring, cykling og 4WD-ture, samt naturskønne køreture gennem bjergene. Byen er også kendt for sin regionale kunst og håndværk.

 

Dag 9 : Dagen til fri disposition

Dagen i dag er til fri disposition. Gå på opdagelse i Flinders Rangers.

Dag 10 : Fra Flinders Rangers til Barossa Valley

I sætter kurs mod Barossa Valley, et kendt vinområde i Sydaustralien. Det er hjemsted for mange vingårde og er særligt kendt for sin produktion af Shiraz-druer. Området er også kendt for sin smukke landskab, herunder bakker og vinmarker. Der er mange muligheder for vinsmagning og vingårdsture, samt besøg til lokale kunstnere og håndværkere. I indkvarteres på Wilpena Pound Resort: En af de mest populære destinationer i området og tilbyder en række faciliteter, herunder overnatning, mad og drikke, udendørs aktiviteter og guidede ture. Resortet ligger i et naturskønt område, og giver jer mulighed for at opleve det unikke landskab i Flinders Ranges, herunder vandreture, 4WD-ture og sightseeing.

Dag 11 : Barossa Valley

 

Barossa Valley er et must-see for vinelskere, og tilbyder en række forskellige oplevelser, fra vinsmagning til kunst og kultur. Dagen i dag er til fri disposition.

Dag 12 : Dagen til fri disposition

Dagen i dag er til fri disposition. Gå på opdagelse i de mange naturskønne aktiviteter i området.

Dag 13 : Fra Barossa Valley til Robe

I dag kører i fra Barossa Valley til Robe. Her har i en enkelt overnatning før I kører mod Grampians Nationalpark.

Dag 14 : Fra Robe til Halls Gap

I kører fra Robe til Halls Gap, som ligger i den fantastiske nationalpark Grampians. Grampians er et naturskønt område beliggende i den vestlige del af Victoria, Australien. Det er kendt for sine imponerende bjerge, floder og vandfald, samt en række unikke plante- og dyrearter. Parken er også kendt for sine mange vandrestier, herunder de berømte Pinnacle Walk og Boroka Lookout. Der er også mulighed for camping, cykling, fiskeri og andre udendørs aktiviteter.

Halls Gap er en lille by beliggende inden for Grampians National Park. Det er en populær base for at udforske området, og tilbyder et godt udvalg af restauranter og butikker, samt muligheder for at leje udstyr til udendørs aktiviteter.

 

Dag 15 : Fra Halls Gap til Port Fairy

I kører fra Halls Gap - Port Fairy, en lille by som ligger ved Moyne-floden og er kendt for sit charmerende historiske centrum, med mange velbevarede bygninger fra det 19. århundrede. Byen er også kendt for sin beliggenhed ved havet og de mange smukke strande i området. Der er også en række vandreture og cykelture, samt mulighed for fiskeri og andre udendørs aktiviteter.

Port Fairy er også kendt for sin kulturelle scene, med flere kunstgallerier og musikfestivaler i løbet af året. Derudover er der også et godt udvalg af restauranter og caféer, der serverer lokale specialiteter.

Dag 16 : Fra Port Fairy til Apollo Bay

I kører fra Port Fairy til Apollo Bay, en lille by beliggende langs Great Ocean Road. Byen er kendt for sine smukke strande og naturskønne omgivelser. Der er flere vandrestier i området, herunder The Otway Fly Treetop Walk, en hængebro gennem trækronerne i en regnskov. Der er også mange vandreture langs kysten, herunder Cape Otway Lighthouse, en af de ældste fyrtårne i Australia. Der er også mange muligheder for vandsport, såsom surfing og dykning, samt mulighed for at se vilde dyr i området, herunder delfiner og sæler.

 

Dag 17 : Dagen til fri disposition

Dagen i dag er til fri disposition i den hyggelige by Apollo Bay.

Dag 18 : Fra Apollo Bay til Queenscliff

I kører fra Apollo Bay - Queenscliff. Byen er kendt for sin beliggenhed ved havet og de mange smukke strande i området. Der er også flere historiske bygninger og museer, herunder Fort Queenscliff, et velbevaret fæstning fra det 19. århundrede.

Queenscliff er et populært sted for dem, der ønsker at nyde den skønne natur og de mange udendørs aktiviteter. Det er også et godt valg for dem, der ønsker at udforske det historiske og kulturelle i Victoria og opleve de berømte steder som Bellarine Peninsula og Great Ocean Road.

Dag 19 : Fra Queens Cliff til Flinders

Fra Queenscliff skal i med færgen til Sorrento. Herfra kører i til Flinders, en køretur der tager omkring en halv time. Der er flere vandrestier i området, herunder Flinders Peak Walk og Mount Oberon Summit Walk.

Dag 20 : Dagen er til fri disposition

Dagen i dag kan I bruge til at gå på opdagelse i den smukke omkringliggende natur.

Dag 21 : Fra Flinders til Phillip Island

I kører fra Flinders til Phillip Island, hvor I indkvarteres på et dejligt hotel.

Phillip Island er en ø, kendt for sin smukke natur, herunder de lange sandstrande, klipperne og de mange vilde dyr i området. Der er flere vandrestier og cykelture, samt muligheder for surfing og fiskeri.

Phillip Island er også kendt for sine vilde dyr, såsom pinguiner, sæler og delfiner, der kan ses på øen. Der er også et besøgscenter, som man kan besøge for at få mere information om dyrene og deres levesteder.

Dag 22 : Phillip Island: Dagstur

I dag skal i på tur rundt på øen. I skal blandt andet til vinsmagning ved Point Leo Estate og Montalto, nyde en 2-retters frokost i Jackalope, besøge Moonlit Sanctuary, nyde en udsøgt 2-retters middag og opleve en ultimativ pingvinoplevelse.

Dag 23 : Fra Philip Island til Melbourne

I kører fra Phillip Island til Melbourne og indkvarteres centralt i byen. Melbourne er en af de største byer i Australien. Den er kendt for sin kulturelle scene, med et væld af museer, teatre, kunstgallerier og musikfestivaler. Derudover er der også et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer, der serverer mad fra hele verden.

Byen har også flere store parker og haver, herunder Royal Botanic Gardens og Fitzroy Gardens. Der er også flere shoppingmuligheder, fra luksuriøse butikker til markeder og loppemarkeder.

Melbourne er også kendt for sin arkitektur, herunder de mange velbevarede bygninger fra det 19. århundrede, samt moderne arkitektur. Der er også flere sportsfaciliteter i byen, herunder Melbourne Cricket Ground og Melbourne Park.

Dag 24 : Dagen til fri disposition

Dagen i dag er til fri disposition. Nyd jeres sidste dag i Australien og på opdagelse i pulserende Melbourne eller tag en tur til stranden.

Dag 25 : Afrejse

I kører til lufthavnen hvor I afleverer jeres lejebil og tager afsked med smukke Australien.


Priser og varighed

Priser fra: : Spørg på pris

Varighed: 25 dage / 24 nætter

Inkluderet

* Alle transfers til og fra lufthavne
* Billeje fra Adelaide til Melbourne
* Nævnte udflugter private eller delte grupper med engelsktalende guide og entré
* 23 nætter på udvalgte hoteller
* Bidrag til rejsegarantifonden

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly inkl. skatter
* Nationalpark skatter
* Ikke nævnte måltider
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

Andre rejseforslag

Ikoniske Sydney, Rock & Reef

Første møde med Australien? Oplev de største seværdigheder i Australien på denne klassiske, men fant…

Adelaide til Melbourne - Wild About Wildlife

Mød Sydaustraliens røde kænguruer og søde koalaer på en uforglemmelig tur fra Adelaide til Melbourne…

Det Ultimative Fransk Polynesien Ø-Hop

Rejsen til Fransk Polynesien byder på store grønne palmer, friske kokosnødder og kridhvide sandstran…