Loading…

Abu Dhabi for hele familien

Den perfekte Abu Dhabi-rejse for børnefamilien. I besøger de imponerende forlystelsesparker og kommer på udflugt i den endeløse ørken.

Denne rejse til Abu Dhabi er perfekt, hvis man skal have børnene med på ferie. I får et par sjove dage i de to forlystelsesparker Ferrari World og Yas Waterworld, og I tager ud i De Forenede Emiraters jungle for at få en smag på livet udenfor de store byer i landet. Rejsen er oplagt som en stop-over, hvis I for eksempel skal til Asien, Afrika eller Oceanien, men den kan også kombineres med en tur til Dubai.

Dag 1: Ankomst Abu Dhabi
Dag 2: Ferrari World
Dag 3: Waterworld
Dag 4: Ørkensafari
Dag 5: Afrejse Abu Dhabi

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Abu Dhabi
2 Ferrari World
3 Yas Waterworld
4 Ørkensafari
5 Afrejse Abu Dhabi

Dag 1 : Ankomst Abu Dhabi

I bliver afhentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Abu Dhabi. Resten af dagen er fri til at falde på plads og nyde hotellet.

Dag 2 : Ferrari World

Dagen er sat til at I kan boltre jer i Ferrari World, der er verdens største indendørs forlystelsespark. Mærk suset i kroppen, når I kører med verdens hurtigste rutsjebane, der går fra 0-240 km/t på 4,9 sekunder. Afprøv jer som racerkørere i den avancerede Formel 1 simulator ’Driving with Champions’ eller test om I kunne være mekaniker på et af de store teams, når I skifter dæk på en racerbil. Parken har sjove forlystelser, flotte udstillinger og spændende oplevelser for alle aldre. Hvis man ikke er meget for hverken racerbiler eller forlystelser, finder man Yas shopping centeret ved siden af Ferrari World.

Dag 3 : Yas Waterworld

Den store forlystelsespark Yas Waterworld er på størrelse med 15 fodboldbaner og indeholder 43 forskellige attraktioner, vandrutsjebaner og forlystelser. Blandt højdepunkterne er Tornado-rutsjebanen, som er over 235 meter lang og Bubble’s Barrel, hvor man kan ride på verdens største mekaniske bølge. Der er masser aktiviteter for både børn og voksne, så det er let at bruge en hel dag på at fornøje sig i de våde elementer.

Dag 4 : Ørkensafari

Om eftermiddagen skal I på tur i ørkenen. I bliver hentet på hotellet og kører fra Abu Dhabi ud i de endeløse ørkner. Den professionelle chauffører kører jer igennem de store sandklitter, så det på nogle punkter kan minde om de foregående dages rutsjebaneture. Efter lidt tid gør I holdt ved en kamelfarm, hvor I kan komme tæt på de dyrebare dyr. Turens næste stop er ved et telt område, hvor man kan sandboarde, ride en kamel, få en arabisk henna tatovering eller blot nyde solnedgangen. Her nyder I en barbecue middag samt et mavedans-show.

Dag 5 : Afrejse Abu Dhabi

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I fortsætter jeres rejse eller flyver hjem.


Priser og varighed

Priser fra: : 3.677,00 kr. pr. person

Varighed: 5 dage / 4 nætter

Inkluderet

* Al landtransport
* 4 nætter på hotel med morgenmad
* 2 dages entre til forlystelsesparker
* 1 udflugt med guide og aftensmad

Bemærk: prisen er per person baseret på to voksne og 2 børn under 12 år i delt familieværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Turistskat 15 AED per værelse per nat

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12728 280417 OT

Andre rejseforslag

Kulturelle Abu Dhabi

Oplev den spændende kultur og de imponerende byggeprojekter i Abu Dhabi. En oplagt tur at kombinere…

Sommer i Dubai

Få 5 nætter på luksushotel og spændende udflugter i Dubai over sommeren til en fantastisk pris - tør…