Loading…

7 dages trekkingtur i Torres Del Paine

W-trekket er velnok et af de mest legendariske trek i Torres Del Paine. Og med rette. Det er en fantastisk tur, hvor I oplever det varierede landskab i nationalparken.
Tag med på syv dages fantastisk trekking gennem det sydlige Chiles nationalpark, Torres del Paine. Kom tæt på en fantastisk uberørt natur med blandt andet høje tinder, kolde regnskove og gletsjere. Dette er en af de helt store naturoplevelser, som man bør unde sig selv, hvis man er glad for at vandre. Landskabet er varieret, og der er derfor stor forskel på, hvad I ser og oplever de forskellige dage.

Dag 1. Eventyret begynder
Dag 2. Der varmes op i Los Cuernos
Dag 3. Ind i hjertet af Paine Massif
Dag 4. Gletsjer Grey
Dag 5. Torres del Paine
Dag 6. De østlige søer
Dag 7. Tid til at sige farvel
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Eventyret begynder
2 Der varmes op i Los Cuernos
3 Ind i hjertet af Paine Massif
4 Gletsjer Grey
5 Torres del Paine
6 De østlige søer
7 Tid til at sige farvel

Dag 1 : Eventyret begynder

Turen starter om morgenen med afgang fra Punta Arenas, hvorfra der køres til Eco Camp Patagonia beliggende i den verdensberømte nationalpark Torres del Paine. Om sommeren går solen først ned ved 23 tiden, hvilket giver masser af lys til at beundre den Patagonske steppe med græssende guanaco'er og sneklædte bjergtoppe ude i horisonten. Inden ankomst til EcoCamp gøres der et par stop. Første stop er ved den lille by Puerto Natales, en lille livlig by ved bredden af Seno Ultima Esperanza - "lyden af et sidste håb". Der er tid til at gå en tur rundt i byen samt nyde frokosten. Næste stop er Milodon hulen, en stor pre-historisk hule hvor resterne af et kæmpe land-dovendyr blev fundet i 1890'erne. Området er meget scenerisk med mange vilde fugle. Dagen slutter ved endemålet, EcoCamp, hvor der indlogeres og spises aftensmad.

Dag 2 : Der varmes op i Los Cuernos

I dag er der tid til at udforske nationalparken med en behagelig vandretur langs den snoede Cuernos sti, som følger den smukke Nordenskjold sø. Undervejs vil det være muligt at observere nationalparkens charmerende flora og fauna, de stærke vinde samt oplevelsen af 4 sæsoner på en og samme dag, som vil blive en del af de næste dages udfordringer. Længere fremme på stien kan man nyde udsigten til parkens centrale søer og Paine's Horns, som består af majestætiske sorte hornlignende skifer-bjergtoppe ovenpå grå granit. Undervejs vil der gøres stop, så frokost boksen kan nydes mens de skønne omgivelser nydes. Turen slutter ved Refugiet Los Cuernos, som er en lille og hyggelig bjergrefugium beliggende ved bredden af Nordenskjold søen. Her serveres desuden aftensmaden inden det er på tide at lægge sig til at sove.

Dag 3 : Ind i hjertet af Paine Massif

Efter morgenmaden, starter den udfordrende stigning til Valle Frances, den franske dal. Det er en stejl sti, som går ind i hjertet af bjerget Paine Massif. Hvor langt ind i Massif'en gruppen kommer, afhænger af gruppens tempo. Der fortsættes frem til hængebroen over den franske flod, beliggende ved foden af den Massif'ens sydøstlige side. Fra dette punkt kan man nyde den smukke udsigt inden der fortsættes langs stien indtil dalens øverste udsigtspunkt nås. Herfra kan man nyde dalens mange geologiske formationer; Hoja (bladet), Máscara (masken), Espada (sværdet), Catedral (katedralen), Aleta de Tiburón (hajfinnen) samt det fantastiske Fortaleza (fortet). Der serveres picnic frokost og slappes lidt af. Det vil også være muligt at tage en valgfri tur op til udsigtspunktet Mirador Britanico. Herfra går det ned af gennem et kuperet terræn af blandet græsland og let skov indtil Refugiet Paine Grande nås. Beliggende ved den fredelig Pehoe sø kan man restituere ovenpå dagens trek inden aftensmaden serveres.

Dag 4 : Gletsjer Grey

I dag følges Pehoe søens bjerg omgivet bred til den nordlige ende af Grey søen. Der spises frokost inden båden ombordstiges til det Grey gletsjerens blå ansigt. Der vil være god tid til at blive forundret over den kælvende gletsjer hvis lys konstant skifter mellem hvide og blå nuancer. Der sejles over søen mens isbjerge passeres. Fra Grey gletsjerens sydlige ende er der transfer til EcoCamp. Skulle vejret gøre sejlturen umulig, vil der i stedet vandres til Grey gletsjeren og retur med katamaran over Pehoe søen til Pudeto, hvorfra der er transfer til Pehoe søen.

Dag 5 : Torres del Paine

I dag skal den mest berømte trekking sti i Torres del Paine nationalpark gennemføres. Der startes ud fra EcoCamp og mod Hosteria Las Torres, hvorfra den snoede sti op af bjerget fortsætter til Acencio dalen. Undervejs passeres tørre bjerge pletter, bøgeskove og små floder - det er i sandhed en flot tur. Dette er ikke en svær dag, men det er meget godt at spare energi til morænen, som er den sidste vogter af kampesten, inden man står ansigt til ansigt med Torres del Paine. Morænen er stejl og det kan være godt at være påpasselig. Torres del Paine er et smukt syn med en gletsjer sø synlig ved foden. Torres del Paine er 2.900 meter høj og består af 3 gigantiske granit monoliter, som overlevede gletsjer isens utrolige kræfter. Med denne udsigt vil frokost boksen blive indtaget. Når alt er taget ind returneres der af samme sti tilbage til EcoCamp'en.

Dag 6 : De østlige søer

Morgenen starter med et trek til den blå lagune, Laguna Azul, hvor man kan nyde en skøn udsigt over lagunen og granit tårnene. Der fortsættes langs den østlige side af Sarmiento søen til kalcium formationerne langs søens bred, hvor guanaco's ofte spottes. Senere vandrers der til Paso Las Corneas med et smukt vue over Paine floden, Pehoe søen samt Paine Massif. Alt efter gruppens humør er det muligt at vandre til Toro udsigtspunktet, som giver endnu et fantastisk vue over nationalparkens sceneri, Toro søen samt pampas'en. Efter at være ankommet til EcoCamp vil der være lidt tid inden afskedsmiddagen serveres.

Dag 7 : Tid til at sige farvel

Det er tid til at tage afsked med den smukke Torres del Paine nationalpark, hvorfra der vil være transport til enten Punta Arenas eller til Cerro Castillo og offentlig bus til El Calafate i Argentina.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 15.617,00 pr. person

Varighed: 7 dage / 6 nætter

Inkluderet

* Al landtransport ifølge beskrivelse
* Offentlig bus til El Calafate
* Sejlads på Grey søen
* 4 nætter i EcoCamp - standard Dome
* 1 nat Refugium Paine Grande
* 1 nat Refugium Los Cuernos
* Parkskatter for Milodon hulen samt Torres del Paine nationalpark
* Engelsktalende trekking guide
* Soveposer til refugier hvis nødvendigt
* Transport af bagagen inde i nationalparken
* 6 x morgenmad
* 1 x frokost + 6 x frokost boks
* 5 x middag

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybillet
* Forsikring (er obligatorisk ved denne tur)
* Drikkepenge til guide og ansatte
* Snacks og drikkevarer, som ikke serveres med måltiderne i EcoCamp og refugier.
Det anbefales at medbringe US$ i kontanter til køb af ekstra drikkevarer/snacks og souvenirs.

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

EcoCamp
Beliggende i hjertet af Torres del Paine EcoCamp består af iglo lignende telt-hytter, for at minimere virkningen på miljøet, give en dejlig følelse af at være i naturen og beskytte mod naturens kræfter i nationalparken. Der er elektricitet til at oplade kamera batterier (220 volt, 50 hertz) Maden, der serveres minder om familiemiddage, altså smagfuldt og gode portioner. Badeværelser deles, men er opdelt i køn og bruserne har varmt vand.

RefugierDet er typiske bjerg hytter åbne til offentligheden. Der er plads til 4-6 personer i køjesenge i hvert værelse. Der vil blive arrangeret sovepose og polar fleece linned til soveposen. Badeværelserne deles og har varmt vand. Maden, der serveres, er simpel og rustik.06316 310120 CE

Andre rejseforslag

Chile rundrejse

Denne rundrejse byder på den smukkeste chilenske natur fra Atacamaørkenen, til det frugtbare vin omr…

Chile & Påskeøen: Berigende Kultur Og Natur

Påskeøen ligger midt i Stillehavet omtrent 3600 km vest for Chile. Vi har derfor sammensat en rejse,…

Grønne Chile

På denne grønne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak - den perfekte indgang til lande…