Loading…

6 stranddage på Machangulo Beach Lodge

Her er en god mulighed for at komme helt ned i gear og nyde en afrikansk strandferie i privat feriebolig - I får måltider, drikkevarer og forskellige udflugter med i prisen.

Disse seks dages ferie i Mozambique er for jer, der ønsker en badeferie ovenpå en oplevelsesrig rejse i eksempelvis Sydafrika. Mozambique er det helt rigtige sted at forlænge jeres afrikanske eventyr, hvis I vil geare ned ved det flotte hav i Det Indiske Ocean, inden I vender hjem mod Danmark igen. I det krystalklare vand, der afgrænser Mozambiques østkyst, kan I opleve flotte koralrev, delfiner, skildpadder, pukkelhvaler og hele 1200 forskellige typer af farvestrålende fisk. Der er derfor gode muligheder for både snorkling, dykning og anden vandsport samt solbadning på den hvide sandstrand.

I kommer til at have fem overnatninger på Machangulo Beach Lodge, som ligger i Santa Marta. Her får I jeres egen feriebolig, hvor der både er soveværelse, baddeværelse, et rummeligt spiseområde samt en balkon. Hvis I ikke kun vil have ro i private omgivelser, kan I benytte hotellets pool eller loungeområdet, hvor den afrikanske stil bidrager endnu mere til den rolige og afslappende stemning, eller I kan nyde en frokost på hotellet med udsigt over Det Indiske Ocean. Hotellet har også sin egen private strand, som man kan komme direkte ned til fra en trappenedgang på hotellet. Her kommer man ned til sandklitter og en imponerende strand, hvor man både kan solbade, eller man kan tage ud at snorkle eller dykke.

I har både måltider, drikkevarer, aktiviteter ved stranden og forskellige udflugter inkluderet. Dermed får I både store oplevelser, men også rig mulighed for at nyde roen og afslapningen, før hverdagen hjemme i Danmark igen kalder.

Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : 11.407,00 kr. pr. person

Varighed: 6 dage / 5 nætter

Inkluderet

* Transfer lufthavn - hotellet t/r (med bil og båd)
* 5 nætter på Machangulo Beach Lodge m. helpension inkl. drikkevarer
* Diverse aktiviteter på stranden såsom kajak, SUP, snorkel og guidet vandretur i klitterne
* Udflugt til landsbyen Santa Maria
* Dhow Cruise
* Snorkel og picnic udflugt til Inhaca Marine Reserve

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16871 160919 IA

Andre rejseforslag

Livingstone & South Luangwa

South Luangwa byder på et fantastisk dyreliv, imponerende natur og små unikke bush camps, hvor man k…

Luksus togrejse: Sydafrika til Namibia

Rejs tværs igennem Sydafrika og Namibia og oplev landenes højdepunkter på denne luksuriøse togrejse!…

Namibias højdepunkter: Grupperejse

Har I begrænset tid? Rejs ud på denne kortere, men mindeværdige grupperejse til Namibia!