FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

5 dage / 6 nætter | Priser fra: kr. 4.119,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

6 stranddage på Bahia Mar, Mozambique

Disse seks dages ferie i Mozambique er for jer, der ønsker en badeferie ovenpå en oplevelsesrig rejse i eksempelvis Sydafrika. Mozambique er det helt rigtige sted at forlænge jeres afrikanske eventyr, hvis I vil geare ned ved det flotte hav i Det Indiske Ocean, inden I vender hjem mod Danmark igen. I det krystalklare vand, der afgrænser Mozambiques østkyst, kan I opleve flotte koralrev, delfiner, skildpadder, pukkelhvaler og hele 1200 forskellige typer af farvestrålende fisk. Der er derfor gode muligheder for både snorkling, dykning og anden vandsport samt solbadning på den hvide sandstrand. Langs kyststrækningen i byen Vilanculos er der forskellige markeder, restauranter og barer.

I kommer til at have fem overnatninger på Bahia Mar, der ligger direkte på stranden i Vilanculos. Hvis I ikke vil bruge alle feriedagene på Vilankulos' strand, kan I på hotellet nyde den afslappende atmosfære ved poolen eller i den tropiske have med udsigt til Det Indiske Ocean. I kan også komme ned i gear i spa- og wellnessområdet eller nyde en frokost i restauranten. Hvis I vil have nogle dage med anden aktivitet end vandsport, kan I også benytte hotellets fitnesscenter.

Bahia Mar er med sin afrikanske afslappende stil på både værelserne og i fællesområderne med til at give jeres feriedage i Mozambique endnu mere afslapning og ro.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 4.119,00 pr. person
Varighed:5 dage / 6 nætter
Inkluderet:* Transfer lufthavn - hotellet t/r
* 5 nætter på Bahia Mar med morgenmad
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16869 160919 IA

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.