Loading…

6 stranddage på Bahia Mar

Disse seks dages ferie i Mozambique er for jer, der ønsker en badeferie ovenpå en oplevelsesrig rejse i eksempelvis Sydafrika. Mozambique er det helt rigtige sted at forlænge jeres afrikanske eventyr, hvis I vil geare ned ved det flotte hav i Det Indiske Ocean, inden I vender hjem mod Danmark igen. I det krystalklare vand, der afgrænser Mozambiques østkyst, kan I opleve flotte koralrev, delfiner, skildpadder, pukkelhvaler og hele 1200 forskellige typer af farvestrålende fisk. Der er derfor gode muligheder for både snorkling, dykning og anden vandsport samt solbadning på den hvide sandstrand. Langs kyststrækningen i byen Vilanculos er der forskellige markeder, restauranter og barer.

I kommer til at have fem overnatninger på Bahia Mar, der ligger direkte på stranden i Vilanculos. Hvis I ikke vil bruge alle feriedagene på Vilankulos' strand, kan I på hotellet nyde den afslappende atmosfære ved poolen eller i den tropiske have med udsigt til Det Indiske Ocean. I kan også komme ned i gear i spa- og wellnessområdet eller nyde en frokost i restauranten. Hvis I vil have nogle dage med anden aktivitet end vandsport, kan I også benytte hotellets fitnesscenter.

Bahia Mar er med sin afrikanske afslappende stil på både værelserne og i fællesområderne med til at give jeres feriedage i Mozambique endnu mere afslapning og ro.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 3.967,00 pr. person

Varighed: 5 dage / 6 nætter

Inkluderet

* Transfer lufthavn - hotellet t/r
* 5 nætter på Bahia Mar med morgenmad

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16869 160919 IA

Andre rejseforslag

Cape Town, Panorama & Safari

13 dages uforglemmelig rejse til Sydafrikas absolutte højdepunkter med både Cape Town, Vinlandet og…

Safari og Cape Town til lavpris

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu! Luksus er nu til at betale sig fra – og de billigere…

Aktiv Garden Route

Cape Town og Garden Route indbyder til aktiv ferie. Derfor har vi sammensat en rejse, hvor I får rig…