Loading…

4 dages minikrydstogt omkring Fiji

Dette 4 dages cruise er for jer, som har begrænset tid, men alligevel ønsker at opleve noget af det bedste, Fiji har at byde på. Turen går bl.a. til de berømte Yasawa øer.

Fiji består af mere end 300 øer, så hvad er mere nærliggende end at opleve det lille ørige på et krydstogt?

Dette 4 dages cruise er for jer, som har begrænset tid, men alligevel ønsker at opleve noget af det bedste, Fiji har at byde på. Turen går bl.a. til de berømte Yasawa øer, men der bliver også tid til et stop ved Modriki og Sacred Island

Mange tror – fejlagtigt – at en rejse til Fiji udelukkende er ensbetydende med strandferie og palmer i vandkanten. Begge dele findes til overflod på en Fiji-rejse, men faktisk er den fijianske kultur på en gang både meget traditionsrig og meget sammensat. Dette cruise byder på det bedste af begge verdener; billedskønne paradisøer med besøg i lokale landsbysamfund med markeder og traditionelle ceremonier akkompagneret af fisketure med den lokale besætning og mulighed for selv at være med til at tilberede en klassisk fijiansk frokostret. I skal naturligvis også både snorke og bade – hver dag ligesom der også er mulighed for bare at dase på skibets dæk eller på en af de kridhvide sandstrande. Dette cruise er indbegrebet af Fiji!

Turen her er den første halvdel af et syv dages cruise. Det er naturligvis også muligt at være med på hele cruiset – kontakt os for priser.

Dag 1: Fredag - afgang på Fiji Princess - kurs mod Modriki Island
Bula – og velkommen ombord på Fiji Princess. Mens skibet stævner ud fra Denarau Marina finder I jer til rette i jeres kahyt, inden der serveres ”afternoon tea”, og der bliver mulighed for at hilse på jeres medrejsende. Destinationen denne første dag er Mamanuca øerne, hvor I går I land på den fantastisk smukke ø, Modriki Island. Hvis I har set filmen ”Cast Away” med Tom Hanks i hovedrollen, vil en del af sceneriet her nok virke bekendt, da en stor del af filmen er optaget her. Mens solen går ned, mødes alle mand typisk på dækket til en drink og en snak om dagen der gik – og dagene, der venter. I aften byder kaptajnen på middag, og besætningen ombord har tit planlagt en lille forestilling med traditionel fijiansk dans og sang.

Dag 2: Lørdag - snorkeltur med hajer og besøg i landsby
I vågner op til duften af kaffe og morgenmaden der er ved at blive sat frem. Der er tid til en tidlig snorkeltur eller måske en slentretur på stranden på Modriki Island, inden skibet op ad formiddagen sætter kursen mod de sydlige Yasawa Islands. Undervejs hertil kastes der anker ved et rev, hvor det er muligt at komme ud at snorkle med hajer! Det er heldigvis de ret fredelige rev-hajer, men det er stadig en fantastisk snorkleoplevelse! Tilbage om bord venter en lækker frokost, inden I besøger den lille landsby Soso. Her bydes I velkommen med en traditionel kava-ceremoni, før I vises rundt i landsbyen. Hvis I er heldige er en af landsbyens ældre i fortællerhumør og vil øse ud af de mange myter, det knytter sig til Fiji. Efter en solnedgangsdrink på dækket er det tid til endnu en dejlig middag og mulighed for underholdning (vi kan afsløre så meget, som at der er udklædning involveret – men bare roligt; alt er frivilligt og I skal ikke have noget med hjemmefra!).

Dag 3: Søndag - mulighed for gudstjeneste, madlavningskursus - eller afslapning
Søndagen er hviledag på Fiji og det holdes så vidt muligt i hævd. Det betyder, der også venter jer en rolig dag – men bare roligt; det bliver ikke kedeligt! Der er mulighed for at sove længe – hvis ikke I snupper en tidlig kop kaffe og en svømmetur inden den officielle morgenmad. Hvis I har lyst, er der mulighed for at deltage i den lokale gudstjeneste denne formiddag. I kan også bare bruge formiddagen på at slappe af og holde ferie! Frokosten serveres, mens I sejler videre – der er mulighed for selv at hjælpe med til at tilberede frokosten og dermed lure et par af kokkens tips af, når han tilbereder den klassiske fijianske fiskeret; kokoda. Skibet ankrer op i de beskyttede vande omkring Naukacuva og Narara Islands. Øerne er det rene postkort idyl; det krystalblå hav står i skærende kontrast til det kridhvide sand, som igen er i kontrast til de klare grønne farver, som træerne i baggrunden leverer. Nyd stranden, hop en tur i vandet med snorkeludstyret eller tilkøb evt. et prøvedyk. Igen i aften er der underholdning efter middagen, men man kan – som altid – bare fortrækker op på dækket og nyde den store, klare stjernehimmel, hvis man hellere vil have fred.

Dag 4: Mandag - Sacred Island og retur til Denarau
Hvis I står tidligt op i dag, er det muligt at komme på fisketur med et par af besætningsmedlemmerne. Der er også tid til en morgensnorkeltur inden kursen sættes mod en af de smukkeste og mest afsidesliggende øer, I besøger på cruiset; Sacred Islands. Nyd en sidste lækker frokost ombord, inden en privat speedbåd sejler jer retur til Denarau Marina.

Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : 9.265,00 kr. pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Alle aktiviteter som beskrevet
* Indkvartering i egen kahyt med bad og toilet
* Brug af udstyr omrbord (snorkler, kajakker osv)
* Alle måltider
* Underholdning om aftenen
* Champagne cocktail
* Souvenir
* Havneafgifter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Drikkevarer (alkohol og drinks)
* Sportsfiske-ture
* Dykning
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11323 170119 BLC

Andre rejseforslag

Melbourne til Sydney - The Iconic One

Bland frodige, grønne nationalparker og Australiens berømte dyreliv på en rejse fra Melbourne til Sy…

Eventyr & Luksus I Australien

Tag med på en ikonisk og luksuriøs rejse gennem Australiens højdepunkter.

Ø-Hop I Fransk Polynesien: Tahiti, Moorea & Bora Bora

Tag på drømmerejsen til det tropiske ø-paradis midt i Stillehavet.