Loading…

3 Nights Inca Trail With Local Group

En af de mest berømte trekkingturer i verden. Gåturen ad de gamle inkastier, der over 4 dage ender ved Perus berømteste ruin Machu Picchu.
Inkastien er måske en af de mest berømte trekkingture i verden. Der er mange grunde til det: Den fantastiske natur med grønne dale, snedækkede toppe og et væld af planter, fugle og dyr. Selve den fantastiske inkasti med sine trapper og tunneller er en del af det store system af inkastier fra Mendoza i Argentina til grænsen mellem Ecuador og Colombia.

Stien er bestemt en udfordring, og specielt i den våde periode, hvor regnen i passene let kan blive til sne. Højden er også en udfordring der bremser de fleste. Ikke fordi at 4.200 meter er meget, men kommer man direkte fra kysten og ikke har taget sig tid til at vende sig til højderne, så kan man blive udfordret over evne.
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Trekket er i gang
2 Den Døde Kvindes Pas
3 Paqayamyu dalen
4 Solens Port og Machu Picchu

Dag 1 : Trekket er i gang

Man forlader Cusco omkring kl.4 om morgenen for at tage til Ollantaytambo og derfra til Km 82. Ved Km 82 kan I købe ting, som I måske har glemt, f.eks. vandrestav, vand og regnslag, og benytte det sidste rigtige toilet for det næste stykke tid. I starter med at gå fra Km 82 til Huallabamba; en rimelig flad og smuk tur langs Urubamba floden, med udsigt til Mt. Veronica´s snedækkede tinde i 5750 meters højde.

Her kommer I forbi nogle lokale landsbyer, hvor folk stadig bygger deres huse med traditionelle ichugræstage. Her kan I også se den berømte tuna kaktus, nogle med cuchinilla lus, som bruges til at farve tøj.

I slapper af et stykke tid, med en smuk udsigt over Llactapata- et vigtigt landbrugsområde for Inkaerne. Efter Llactapata drejer I væk fra floden og går op gennem dalen langs med Kusichaca Floden. Her har I en god chance for at se kolibrier flyve omkring i blomsterbuskene. I ankommer til landsbyen Huayllabamba om eftermiddagen og fortsætter opad til jeres lejr, en smule i retning af Warmi Wañusca- kendt som Den Døde Kvindes Pas. Fra lejren har I en smuk udsigt over dalen og de omkringliggende bjerge.

Dag 2 : Den Døde Kvindes Pas

I står tidligt op for at starte på den stejle tur til det første pas, Warmi Wañusca, i 4200 meters højde. I går gennem den fantastiske skov, dækket af grønt og gråt mos. På hele dette stykke går I på høje trappetrin. Efter dette kommer I til den åbne puna. Her kan I måske se lamaer, der græsser lige nedenfor passet. Ved ankomsten til passet får I et fortjent hvil og nyder udsigten til begge sider, før I starter ned ad trapperne på den anden side.

Efter 1-2 timers gåtur kommer I til Paqaymayu dalen, hvor der er mulighed for at benytte toiletter. I fortsætter til Runkurakay- endnu en Inka ruin- og herfra går I på 100% oprindelig Inkasti. I begiver jer af sted til det andet pas i 3900 meters højde. På dette sted, på solrige dage, har I en helt utrolig udsigt mod Vilcabamba Bjergene, hvor inkaerne trak sig tilbage til, efter kampe med spanierne. Her har I mulighed for at slå lejr eller I fortsætter den smukke tur ned til de store ruiner Sayaqmarka. Efter en grundig forklaring om ruinen og områdets historie, fortsætterIi gennem en mindre tågeskov mod jeres lejr.

Dag 3 : Paqayamyu dalen

Hvis vejret er klart vågner I op til en fantastisk udsigt mod Vilcabamba Bjergene. Efter morgenmaden fortsætter I mod det tredje pas. Dette stykke af turen er meget smukt, med tågeskov, orkideer, bregner og et farverigt fugleliv. Dette stykke af inkastien er helt fantastisk med delvist huggede tunneller og perfekt placerede sten.Ii spiser frokost ved det tredje pas nær Phuyupatamarca, før I starter den lange nedstigning til Wiñay Wayna, stedet for jeres sidste lejr. Dem, der stadig har energi, kan gå længere ned og se Intipata og om eftermiddagen går I alle til det fantastiske Wiñay Wayna lige bag lejren.

Dag 4 : Solens Port og Machu Picchu

Meget tidligt forlader I lejren for at nå til Inti Punku inden solopgang. Herfra får I det første glimt af Machu Picchu mellem to bjergtoppe højt over Urubamba Floden. I mødes alle på et aftalt tidspunkt for at gå turen til Machu Picchu. I kommer til at lære om stedets vigtighed - religiøst og historisk - og I vil kunne nyde den flotte inka-arkitektur. Efter den guidede tur kan man gå op på toppen af Wayna Picchu, hvorfra man kan se hele området og Machu Picchu. En anden mulighed er, at besøge det smukke Måne Tempel. Om eftermiddagen mødes I i Aguas Calientes, hvorfra I tager toget tilbage til Cusco.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 5.045,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Indgangs billetter til Inka Stien (trekking permit)
* Teltplads i to mands telt.
* Helpension
* Trekking guide
* Guide ved Machu Picchu

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt telt

Ikke Inkluderet

* Sovepose
* Drikkevarer

8750 151119 TGP

Andre rejseforslag

Oplev Colca Canyon - Fra Arequipa Til Puno

Oplev verdens dybeste kløft over to dage. Se kondorene flyve, dyp tæerne i de varme kilder, og vandr…

Trustpilot