FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

3 dage / 2 nætter | Priser fra: kr. 5.652,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

3 dages krydstogt til Komodo-øerne, Indonesien

Oplev de største højdepunkter på Komodo-øerne på denne tre dages sejltur.

Dag 1: Ankomst Komodo
Dag 2: Komodo-varaner
Dag 3: Oplevelser på Flores og afrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 5.652,00 pr. person
Varighed:3 dage / 2 nætter
Inkluderet:* To overnatninger på båden i egen kakyt
* Transport fra/til lufthavnen
* Måltider ombord på båden
* Udflugter i henhold til program inkl. parkskatter og ranger
* Snorkling udstyr
* Guide hele vejen

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst til cruise skib

Ved ankomsten til Labuhan Bajo på Flores bliver I modtaget i lufthavnen og kørt direkte til båden. Nu er det bare med at læne sig tilbage og nyde udsigten over havet, mens personalet tilbereder den første frokost. Første stop over middag bliver Pink Beach, som fint lever op til sit navn. Hop i vandet og tag jeres første snorkeltur - der venter en hel anden verden under havets overflade. Natten tilbringes ombord på båden i jeres egen kahyt.

Dag 2 : Komodo-varaner

Efter morgenmaden venter det første møde med Komodo-varanerne. Det er verdens største firben og kan blive op til 3 meter lang. Der er ca. 2000 komodovaraner på øen, som også er hjemsted for andre dyrearter. På gåturen kan I - udover varaner - være heldige at se både bøfler, vildsvin og hjorte. Komodo varanerne er bestemt ikke ufarlige. Faktisk kan de løbe med en fart på op til 18 km i timen! Så man må ikke færdes på øen på egen hånd. Al adgang og færden foregår sammen med en uddannet ranger. Rincan Island er også et stop idag - også her er I sikkert heldige at se både varaner og andre dyr. I skal naturligvis ikke snydes for en tur i vandet idag - den kommer ved Angel Island, inden I sejler retur til Labuhan Bajo, hvor der venter en enkelt overnatning. Aftene er fri til at udforske byens restauranter.

Dag 3 : Oplevelser på Flores og afrejse

Efter morgenmaden er der tid til en kort tur til den store hule, Batu Cermin Cave. Her er både stalagmitter og stalagtitter. På visse tidspunkter af dagen skinner solen ind i grotten, og reflekteres i klippenvæggen - dette er et smukt syn! Der er transport til lufthavnen i tid for jeres afrejse.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.