Loading…

11 dages kør-selv på Mahé

Oplev Seychellerne største ø, Mahé, på egen hånd. Udforsk hovedstaden eller de små lokalsamfund, eller find nogle gode steder, hvor I vil slappe af og nyde bounty-øen. PRISEN ER INKL. FLY!
Nyd 11 dages kør-selv-ferie på paradis-øen, Mahé. Her kan I koble helt fra i solens varme blandt svajende kokospalmer og turkisblåt vand, imens I afprøver lækre kreolske spiseoplevelser.
Kør eventuelt ud og undersøg hvilken strand, der skal være jeres nye yndlingsstrand eller kør op og udforsk nationalparken Morne Seychellois. I kan også tage på slentretur i hovedstaden Victoria og møde lokalbefolkningen. I bestemmer helt selv, hvad dagene går med - og vi står naturligvis til rådighed og giver gode tips og råd.

Vi har sammensat denne pakke med 3 bud på forskellige hoteller - men vi kan som sædvanligt skræddersy rejsen præcis, som I ønsker det!

The H Resort
På The H Resort bor man i moderne suiter med flotte træmøbler og afdæmpede farver. Resortet byder både på afslapning ved poolen eller tennis, snorkling og andre aktiviteter Der er en fantastisk udsigt til Det Indiske Ocean, der ligger kun 200 meter fra resortet, og i baghaven ligger nationalparken Morne Seychellois. Hvis I vil på sightseeing i Victoria, verdens mindste men hyggelige hovedstad, er der kun fire kilomter derind.

Hanneman Holiday Residence
Her kan I bo i privat lejlighed med eget køkken og egen altan, og I får derfor rig mulighed for at trække jer tilbage og være jer selv. I kan tage på strandtur på en kun 10 minutters gåtur, eller I kan blive ved lejlighedskomplekset og slappe af ved den fælles swimmingpool.

Romance Bungalows
På Romance Bungalows bor I tæt på stranden og kan samtidig nyde det lille hyggelige overnatningssteds grønne og frodige omgivelser. Hvis man vil spise ude, er der restauranter og butikker indenfor gåafstand, og hvis man selv vil kokkerere er der eget køkken til alle værelserne.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : 13.879,00 kr. pr. person

Varighed: 11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* Fly Danmark-Seychellerne t/r
* Billeje
* 10 overnatninger på et af de tre nedenstående hoteller i delt dobbeltværelse
* PCR testpakke

The H Hotel
Pris pr. person fra kr. 24.723,- inkl. morgenmad

Hanneman Holiday Residence
Pris pr person fra kr. 15.309,-

Romance Bungalows
Pris pr person fra kr. 13.879,- inkl. morgenmad

Ikke Inkluderet

* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

17807 021120 HB

Andre rejseforslag

Mahé & Praslin

Seychellerne er ensbetydenede med kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, tropefisk i alle farv…