Loading…

Madagaskars højdepunkter

Oplev det fascinerende Madagaskar på denne skønne grupperundrejse til Madagaskars højdepunkter!

På rejsen gennem Madagaskar møder I lemurer i regnskoven, stammefolk i små landsbyer, tropiske strande og pulserende markeder. Rejsen begynder i Madagaskars smukke hovedstad, Antananarivo, og går derfra videre til Andasibe National Park, hvor I får rig lejlighed til at se øens unikke lemurer. Efter et par dage i parken kører I til Antsirabe, der er en rigtig smuk by. De følgende dage går turen til Ranomafana og Isalo National Park, hvor der venter store naturoplevelser. Til slut skal I til Ifaty for at nyde de lækre, tropiske strande et par dage, inden rejsen går over Antananarivo på hjemturen.

Lyder programmet spændende, men ønsker i at rejse uden en gruppe? Vi kan selvfølgelig også arrangere rejsen på individuel basis for jer.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Antananarivo
2 Andasibe Nationalpark
3 Morgenudflugt i Andasibe Nationalpark
4 Antsirabe
6 Oplev Ranomafana Nationalpark
7 Isalo Nationalpark
8 Oplev Isalo Nationalpark
9 Badeferie i Ifaty
10 Fridag i Ifaty
12 Afrejse fra Madagaskar

Dag 1 : Ankomst til Antananarivo

Velkommen til Madagaskar! I ankommer til lufthavnen, hvor I transporteres til jeres hotel i Antananarivo. I tilbringer resten af dagen i Madagaskars hovedstad.

Dag 2 : Andasibe Nationalpark

I afhentes på hotellet og køres fra Antananarivo til Andasibe Nationalpark. Efter check in på hotellet, tag da på en spændende aftentur i Andasibe-området for at observere nataktive lemurer og andre natlige dyr.

I overnatter på Mantadia Lodge, der ligger på en høj bakketop, som giver en fantastisk panoramaudsigt over skoven. Snup en dukkert i hotellets infinity-pool eller forkæl jer selv med en massage i hotellets spaafdeling.

Dag 3 : Morgenudflugt i Andasibe Nationalpark

Efter morgenmaden tager I på et morgenbesøg i Andasibe's særlige reservat, hvor I vil opleve de mange arter, der bor i skoven. Guiden vil forsøge at finde Indri Indri arten, der er de største lemurer på øen. Dette 810 ha store reservat er unikt med sin fauna og flora. Området indeholder en bred vifte af orkideer, baldakiner og dyr som kamæleoner og mange fuglearter.

Dag 4 : Antsirabe

I dag kører I videre til Antsirabe, der blandt andet er kendt for sine farverige rickshaws. Antsirabe er en elegant by og kendt som centrum for øl industrien – I vil kunne lugte Star Brewery, når I ankommer til byen! Grundlagt af nordmænd i 1856, er det det eneste sted på Madagaskar, der føles som Europa.

Dag 5 : Ranomafana Nationalpark

Efter morgenmaden kører I til Ambositra, centrum for Madagaskars træskærerindustri. Højlandet er præget af sin arkitektur. Husene er lavet med udsmykkede træbalkoner og skodder med lyse farver. Landskabet er stadig domineret af rismarker, fyrreskove, eukalyptustræer og klippefyldte bjerge. I drejer af fra hovedvejen for at nå jeres destination for dagen, Ranomafana National Park.

I overnatter på Setam Lodge, et hyggeligt hotel hvor værelserne har private verandaer med en fantastisk udsigt ned til floden og over den omkringliggende skov.

Dag 6 : Oplev Ranomafana Nationalpark

I dag kan I nyde lange gåture i nationalparken og se lemurer, kamæleoner og andre dyr. Ranomafana Nationalpark har længe været betragtet som et af Madagaskars højdepunkter og er en af landets mest besøgte nationalparker.

Dag 7 : Isalo Nationalpark

I forlader Ranomafana og besøger på vejen videre en lokal vingård til vinsmagning nær byen Fianarantsoa. I rejser derefter videre sydpå til Ambalavao og besøger 'Anteimoro Paper Factory', som er et levn fra den arabiske civilisation på øen. Bagefter deltager I i et silkevævningsprojekt drevet af kvindeforeningen kaldet Soalandy. I passerer gennem bjergkæden Andringitra, der fungerer som en overgang mellem det tørre sydlige og det grønne højland med sine berømte ’3 bakker’. Til sidst ankommer I til Isalo.

I overnatter på Isalo Ranch, der er beliggende i en vidunderlig have, fuld af frugttræer og urter, og er et fredeligt og afslappende sted at bo når man skal opleve Isalo Nationalpark.

Dag 8 : Oplev Isalo Nationalpark

I dag skal I opleve Isalo National Park, der dækker et areal på 81.540 ha! Efter 10 minutters kørsel fra landsbyen Ranohira, parkerer guiden bilen hvorefter dagens vandretur starter. I vandrer i ca. 20 minutter relativt stejlt og bliver belønnet med en spektakulær udsigt over de enorme sandstensbjerge, med deres smukke farver og mærkelige formationer. I ser små vandstrømme og floder, og undervejs kan der være brune lemurer og ringhalelemurer samt 55 arter af fugle, firben og slanger. I når endelig en naturlig swimmingpool med dets krystalklare vand – en stor belønning efter en lang og varm gåtur.

Dag 9 : Badeferie i Ifaty

Efter morgenmaden fortsætter I til Tuléar. Denne del af jeres rejse bringer jer til et nyt landskab, blandt de tørre skove i vest og den spidse ørken i syd. På vejen kan I beundre de forskellige 'Mahafaly-grave' og 'Antandroy-grave'. Efter et kort besøg i Tuléar kører I videre til Ifaty med sine smukke sandstrande.

I overnatter på Le Paradisier, der er et charmerende hotel ved Ifatys smukke lagune.

Dag 10 : Fridag i Ifaty

Dagen er til fri disposition. Snup en dukkert i det klare vand, tag en slentretur i sandet eller spot hvaler på en guided tur.

Dag 11 : Antananarivo

I dag kører I mod lufthavnen for at tage et indenrigsfly tilbage til hovedstaden Antananarivo. I har aftenen til fri disposition. Oplev markederne eller besøg nogle af storbyens museer.

Dag 12 : Afrejse fra Madagaskar

I dag vinker I farvel til Madagaskar efter en uforglemmelig oplevelse! Herfra starter rejsen hjem eller videre ud i verden.


Priser og varighed

Priser fra: : 14.629,00 kr. pr. person

Varighed: 12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* 11x morgenmad
* 11x overnatninger
* Al transport og gruppetransfer
* Aktiviteter og udflugter som nævnt i programmet
* Specialiserede lokalguider i nationalparkerne
* Parkergebyrer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse på grupperejsen.

Rejsen kan også arrangeres som individuel rejse.

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

14470 260822 JS

Andre rejseforslag

Madagaskar: Strand & safari

Fantastisk dyreliv, kridhvide sandstrande og forskelligartede lemurer. Oplev det bedste af Madagaska…