Loading…

10 dages krydstogt til den antarktiske halvø

Dette er vores mest populære rejse til Antarktis. Programmet er relativt koncentreret og er derfor perfekt for jer, som måske besøger Antarktis som en del af en større rundrejse i Sydamerika.

Dette er vores mest populære rejse til Antarktis. Programmet er relativt koncentreret og er derfor perfekt for jer, som har begrænset med tid eller måske besøger Antarktis som en del af en større rundrejse i Sydamerika.

Dag 1: Ombordstigning og afgang fra Ushuaia
Om eftermiddagen er der indcheckning på skibet i byen ved verdens ende, Ushuaia. Som solen langsomt går ned begynder dit livs måske største rejseoplevelse - et krydstogt til Antarktis!

Dag 2-3: Til havs
De næste to dage bruges på at sejle gennem Drakestrædet og undervejs er der naturligvis masser af aktiviteter på skibet. Typisk bruger man disse dage på at lære sine medrejsende at kende og forberede sig på, hvad der venter en, når man kommer til Antarktis. Ombord på skibet er polareksperter, som fortæller om dyrelivet, opdagelsesrejser osv - alt efter, hvad de hver især er eksperter i. Når man kydser den antarktiske konvergens, er man officielt i det antarktiske farvand. Her er det bl.a. muligt at se flere arter af albatrosser og andre havfugle, og efterhånden som man kommer længere sydpå, begynder de første isbjerge at dukke op i horisonten.

Dag 4-7: Antarktis
Endelig er skibet nået frem til Antarktis! Dagene bruges på den antarktiske halvø. Naturen er enestående med isbjerge, gletsjeer, store pingvinkolonier, hvaler, søløver, fugle osv. I gummibåde laves der udflugter ind til halvøen og rundt mellem isbjergene. Når man kommer tæt på isen kan man tydeligt se, at is ikke (som man ellers skulle tro det) bare er hvidt, men derimod er et sandt farvespil fra rødt til blå og nogle gange grønt - alt efter hvordan lyset lige falder. Dyrelivet er naturligvis et af de helt store højdepunkter, og der bliver rigeligt lejlighed til at fyre et helt hukommelseskort af på pingviner.... Om aftenen tilbage på skibet fordøjes dagens oplevelser sammen med dine medrejsende. Sammenholdet på et krydstogt som dette bliver ofte hurtigt meget stærkt, da de oplevelser, man deler, er så helt unikke. .

Dag 8-9: Retur mod Ushuaia
Det er tid til at opleve det store åbne hav på ny, når skibets snude igen vendes mod Drakestrædet. Det er med at udnytte tiden til at sortere de mange fotos og blive måske klogere på de utrolige oplevelser. Guiderne står naturligvis klar til at informere og oplyse.

Dag 10: Ankomst Ushuaia
Om morgenen lægges der til kaj i Ushuaia, et fantastisk krydstogt har nået sin ende.

Skibene man sejler med


M/V Plancius
M/V Plancius har plads til op til 114 personer fordelt i 53 kahytter med privat badeværelse. Kahytterne er fordelt på standard og superior niveau og har plads til op til 4 personer. Man kan nyde skibets faciliteter i restauranten, foredragssalen og i observatinsloungen, hvor der er en bar samt store panorama vinduer. Det åbne dæk giver mulighed for at strække benen samt nyde det fantastiske sceneri samt dyreliv. Der er 10 zodiac gummibåde ombord, som benyttes til at sejle ind til fastlandet. M/V Plancius har et mandskab bestående af 17 nautiske ansatte, 19 hotel ansatte, 8 ekspeditions ansatte samt en doktor ombord.

M/v Ortelius
M/v Ortelius har den højeste is-klassificering og er et optimalt fartøj at navigere rundt ved Antarktis. Fokus på sejladser med Ortelius er på at få det maksimale ud af de mulige vildslivs observationer ved Antarktis. Ortelius har plads til 106 passagerer fordelt i simple men komfortable kahytter og opholdssale. Alle kahytter har privat bad og toilet og to koøjer. Kahytterne er fordelt over tre dæk og deles op i standard, superior og suite kahytter. Der er desuden to restauranter, en bar med foredragssal samt en sauna ombord. Det er muligt at besøge broen samt flere udendørs opholdspladser. Ortelius har et mandskab bestående af 34 nautiske ansatte, 15 hotel ansatte, 6 ekspeditions ansatte samt en doktor ombord.

Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 47.637,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* 10 dages cruise som beskrevet
* Fuld pension ombord på skibet inkl. snacks, kaffe og te
* Alle udflugter og aktiviteter med gummibåd
* Div. foredrag ombord på skibet
* Brug af gummistøvler og snesko
* Transport til lufthavnen i Ushuaia den sidste dag

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


11045 051217 OE

Andre rejseforslag

Tango og Samba

Kombiner de to metropoler Buenos Aires og Rio de Janeiro med et besøg ved Iguazu vandfaldene. Kom tæ…

Tango for to i Argentina

En forrygende 12-dages tango-rejse gennem Argentinas åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv,…

Vinrejse til Argentina, Uruguay og Chile

Fra Malbec til Carmenere; 3 vinlande på én gang krydret med kultturhistorie og sydamerikanske tradti…