Loading…

Øhop på Tobago & Barbados - luksus

Tag med på 2 ugers luksusferie til Tobago & Barbados! PRISEN ER INKL. FLY!
Tag med på ø-hop til Tobago og Barbados. Rejsen starter på den lille tropeø Tobago, der ligger lige nord for Trinidad. Øen har ikke forandret sig meget de sidste 50 år og er relativ upåvirket af international turisme. Den caribiske charme er endnu intakt på Tobago, som er en fryd for øjet med palmelunde, uberørt natur, smukke gyldne sandstrande og små fiskerlandsbyer. Næste ø er Barbados - en lille ø med knap 25 km fra øst til vest. Trods øens størrelse er der alligevel meget at se og opleve. Langs kysten finder man strande af enhver art heriblandt den fredelige Paradise Beach på vestkysten og Miami Beach på sydkysten.

Tobago og Barbados er to perfekte destinationer for naturelskere, strandløver og alle, der bare ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag! Også er denne tur ovenikøbet ekstra luksus.

1. uge på Magdalena Grand Beach & Golf Resort.
På Tobago bor I på et skønt luksushotel beliggende ved bredden af Little Rockley Bay. Hotellet har sin egen private strand, spabad samt 3 swimmingpools med solterrasse. Desuden er der også mulighed for at spille golf og tennis.

2. uge på Bougainvillea Beach Resort.
På Barbados står den også på luksus. Her bor I på Bougainvillea Resort beliggende på Maxwell-strandens hvide kyst. Hotellet har 3 swimmingpools og en spa. Hotellet har en bar, som man kan svømme op til. Derudover er der også fitnesscenter.

Dag 1: KBH - London, og overnatning i London
Dag 2: London - Tobago
Dag 3: Stranddag på Tobago
Dag 4 Bådtur til Buccoo Reef
Dag 5: Stranddag på Tobago
Dag 6-7: 2 dages billeje på egen hånd
Dag 8: Stranddag på Tobago
Dag 9: Fly til Barbados
Dag 10: Stranddag på Barbados
Dag 11: Halvdagstur til et familieejet keramikværksted & Mr. Hunts Garden
Dag 12: Stranddag på Barbados
Dag 13: Sejltur og snorkling
Dag 14-15 Stranddage på Barbados
Dag 16: Afrejse fra Barbados
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Tobago
3 Bådtur til Buccoo Reef
5 2 dages billeje på egen hånd
8 Tobago - Barbados
10 Halvdagstur til et familieejet keramikværksted & Mr. Hunts Garden
12 Sejltur og snorkling

Dag 1 : Ankomst til Tobago

Tobago er en del af Trinidad og Tobago øerne, der ligger i det sydlige Caribien. Øens befolkning er en broget blanding af afrikanske, europæiske og indiske rødder. Naturen er, sammen med de smukke strande, et af Tobagos højdepunkter. I finder alt fra vandfald til kakaoplanter og farvestrålende leguaner. På Tobago får I rig mulighed for at slappe af på de hvide sandstrande, snorkle i det krystalklare vand og nyde den caribiske stemning.

Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Dag 2 er på egen hånd med mulighed for at udforske øen.

Dag 3 : Bådtur til Buccoo Reef

I dag skal I på udflugt til Bucco Reef. I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvor I går ombord på en båd udstyret med en glasbund. Herfra sejler I til Buccoo Reef, som er et af de mest tilgængelige rev i det Caribiske hav. Desuden er det en beskyttet undersøisk marinepark med søgræs, farverige fisk og smukke koraller. En fascinerende undervandsverden åbenbarer sig for jer. Efter bådturen bliver I kørt tilbage til hotellet. Dag 4 er til fri disponering. Her kan I blandt andet udforske øens smukke natur.

Dag 5 : 2 dages billeje på egen hånd

De næste to dage (dag 5-6) har I en bil til at udforske øen på egen hånd. I får udleveret bilen på hotellet, hvor den også skal afleveres igen.

Dag 8 : Tobago - Barbados

Eventyret på Tobago er slut, og I dag flyver I videre til Barbados.

Barbados byder på frodig natur, smukke sandstrande, god mad og en imødekommende kultur. Øen rummer så og sige alt det bedste, Caribien har at byde på. Dag 9 er på egen hånd til at opleve øens caribiske charme.

Dag 10 : Halvdagstur til et familieejet keramikværksted & Mr. Hunts Garden

I dag venter jer en halvdagsudflugt til Mr. Hunts Garden og et besøg på et keramikværksted.

I starter med at besøge det familieejede keramikværksted, som har et stort udvalg af kopper, tallerkner, skåle, vaser og meget mere. Herefter fortsætter I til Mr. Hunts Garden, der er en meget smuk og eksotisk have, beliggende i Barbados frodige område. På jeres vandring rundt i haven støder I på blide toner af opera eller klassisk musik. Mr. Hunts Garden har mange spændende træer, planter og farverige blomster. Dag 11 er til fri disponering.

Dag 12 : Sejltur og snorkling

I dag skal I på en skøn bådtur, hvor I får mulighed for at snorkle. Ombord på båden får I serveret frokost og drinks, og der er mulighed for at låne snorkeludstyr. I stopper flere steder undervejs heriblandt ved de undersøiske skildpadder. I bliver hentet på hotellet og kørt tilbage igen. De sidste dage, dag 13-14, er til fri disponering, så I kan afslutte ferien på bedste vis.

Dag 15 : Afrejse fra Babados

I dag tager I afsked med Barbados og rejser mod Danmark igen. I bliver kørt til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 24.705,00 pr. person

Varighed: 16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Fly fra DK til Tobago (inkl. hotelovernatning i London) og Barbados til DK samt fly mellem øerne
* Transport mellem lufthavn og hotel
* 14 nætter på 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad
* 2 dages billeje (Nissan Sentra eller lignende)
* Alle de beskrevede udflugter med engelsktalende guide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Eksemplet på en flyafgang er med en overnatning i London og lufthavnsskifte fra Heathrow til Gatwick. I perioder af året (vores vintermåneder) er det muligt at undgå lufthavnsskiftet.

Ikke Inkluderet

* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

13683 150519 CS

Andre rejseforslag

Tobago til spotpris

Den lille caribiske ø, Tobago, byder på både tropisk natur og dejlige sandstrande. Tag væk fra vinte…

Øhop på Tobago & Barbados

Tag med på 2 ugers afslappende ferie til nogle af Caribiens mest uberørte strande. PRISEN ER INKL. F…