Loading…

Øhop og intime hoteller i Fransk Polynesien

Oplev Fransk Polynesiens eksotiske øer Tahiti, Moorea, Huahine og Bora Bora på denne rejse, hvor I undervejs kommer til at sove i bungalows - en ultimativ ø-oplevelse!
I løbet af 2 uger vil I komme til at opleve det bedste af Fransk Polynesien! Øerne Tahiti, Moorea, Huahine og Bora Bora har meget forskelligt at byde på, og I har nu mulighed for at opleve det hele med 3 nætter på hver ø.

Tahiti er hovedøen med frodig skov, vandfald, dejlige strande, og så er det også her, den livlige hovedstad Papeete ligger. På Moorea er især naturen det store trækplaster, og den indbyder til de mest fantastiske vandreture. Hvis I foretrækker livet ved vandet, er der også flere storslåede bugter og smukke strande. Huahine er en velbevaret hemmelighed! Udforsk nogle af de rolige landsbyer eller nyd udsigten til en krystalklar lagune omgivet af bugter og helt hvide sandstrande. Til slut skal I selvfølgelig opleve Bora Bora, og I vil befinde jer tæt på øens mest prestigefyldte strand!

Rejsen er sammensat, så I bor på mindre, intime hoteller, hvor I er garanteret ro og afslapning i skønne omgivelser.

Dag 1: Ankomst til Tahiti
Dag 2-3: Oplevelser på Tahiti
Dag 4: Tahiti - Moorea
Dag 5-6: Oplevelser på Moorea
Dag 7: Moorea - Huahine
Dag 8-9: Oplevelser på Huahine
Dag 10: Huahine - Bora Bora
Dag 11-12: Oplevelser på Bora Bora
Dag 13: Bora Bora - Tahiti
Dag 14: Afrejse fra Tahiti

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Tahiti
2 Udforsk Tahiti på egen hånd
4 Tahiti - Moorea
5 Udforsk Moorea på egen hånd
7 Moorea - Huahine
8 Udforsk Huahine på egen hånd
10 Huahine - Bora Bora
11 Udforsk Bora Bora på egen hånd
13 Bora Bora - Tahiti
14 Afrejse fra Tahiti

Dag 1 : Ankomst til Tahiti

Efter ankomst til Papeete lufthavn på Tahiti bliver I mødt af vores lokale repræsentant. Herefter bliver I kørt til jeres hotel, Pension de la Plage.

På Pension de la Plage byder Vincent og Anne-Marie velkommen til deres lille ejendom, der er ideelt beliggende tæt på både indkøbscenter, busstoppested, biludlejning, "Museum of Tahiti and Her Islands" - og frem for alt ligger hotellet lige ved en sti, der går ned til en hvid sandstrand. I kan svømme eller snorkle i lagunen, eller I kan slappe af ved hotellets egen swimmingpool. Derudover er der mange andre aktiviteter, I kan bruge dagene på. Værelserne er komfortable og så dekoreret i polynesisk stil. I kan vælge at spise middag på "Table D'hôtes" eller selv lave mad i jeres studio-værelse. I kan også smage på maden ved en af de såkaldte "roulotte" - små transportable restauranter, der ligger i gåafstand fra hotellet.

Pension de la Plage er et miljøvenligt hotel. Stedet er udstyret med solvandvarmere og solcellepaneler; de overskydende frugter fra morgenmaden laves om til syltetøj; grøntsager og madaffald omdannes til kompost; der affaldssorteres; produkterne på badeværelserne er biologiske. De gør meget for at passe på den smukke ø!

Dag 2 : Udforsk Tahiti på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Tahiti på egen hånd.

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien og krones af en cirkel af majestætiske bjergtoppe, der strækker sig helt op til 2.241 meters højde. Disse landskaber er hjemsted for frodige dale og rivende floder med høje vandfald samt bountystrande og krystalklart vand.

Hovedstaden, Papeete, har uendeligt meget at byde på. Den smukke havnefront summer af liv, og det blomstrende marked "Marché du Papeete" giver en god fornemmelse af den polynesiske atmosfære. Det er også her, man finder det berømte Gauguin Museum. Udenfor Papeete findes lækre hvide sandstrande overalt, og er man ikke meget for vandsportsaktiviteter, kan man tage på en tur ind i den bjergrige regnskov.

Dag 4 : Tahiti - Moorea

Næste stop på rejsen er Moorea, der ligger en kort flyvetur fra Tahiti. På Moorea skal I overnatte på Hotel Les Tipaniers.

Les Tipaniers er en hyggelig, økonomivenlig polynesisk ejendom med 22 komfortable bungalows beliggende på den vestlige side af øen, kun 10 minutters gang fra indkøbscenteret Haapiti. Hotellet har en dejlig hvid sandstrand med sikkert lavt vand, og så tilbydes der en bred vifte af aktiviteter. Man kan spise i 2 forskellige restauranter, hvor den ene ligger på vejsiden og serverer retter til aften i en intim atmosfære, og den anden ligger på strandsiden og serverer retter til morgenmad og frokost. Her kan I nyde den smukke udsigt, imens I spiser!

Dag 5 : Udforsk Moorea på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Moorea på egen hånd.

Moorea er indbegrebet af en ø med fantastiske, karakteristiske haver, en velbevaret natur og en livsform, der formår at forene det moderne med det traditionelle - en polynesisk landsby, hvorfra man kan gå på opdagelse i det oprindelige Polynesien.

Øen kan blandt andet byde på utallige vandremuligheder, heriblandt bjergbestigninger, vandreture til vandfald og mulighed for udforskning af dalene og de storslåede bugter Opunohu Bay og Cook Bay. Der er også udflugter til det eksotiske planteliv samt til det rige og varierede liv under vandoverfladen.

Dag 7 : Moorea - Huahine

Rejsen fortsætter nu med fly til Huahine. Her overnatter I på Hotel Le Mahana.

Le Mahana er meget nem at forelske sig i! Det er en charmerende ejendom med bungalows på den sydvestlige kyst af Huahine, som ligger i Avea-bugten helt ned til en dejlig hvid sandstrand med sit eget lille rev fyldt med fisk. Denne bugt er et af de bedste steder at nyde de smukke solnedgange! Hotellets personale består af venlige og smilende polynesere, der er elegant klædt i farverige lokale kjoler. Hvis I er her i flere dage, vil I få den optimale oplevelse af livet ved stranden kombineret med kokkens kreative køkken.

Dag 8 : Udforsk Huahine på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Huahine på egen hånd.

Huahine byder på frodige skove, et utæmmet landskab og rolige landsbyer, hvilket gør øen til en af de bedst bevarede hemmeligheder i Fransk Polynesien. En dyb krystalklar lagune omgiver øen med fantastiske bugte og hvide sandstrande, som strækker sig ensomt ud i horisonten. På Huahine kan man forvente en rolig og afslappet stemning.

Dag 10 : Huahine - Bora Bora

I dag flyver I til Bora Bora – et sandt paradis! Her skal I overnatte på Hotel Matira.

Matira ligger på den såkaldte Matira-spids, lige ved den mest prestigefyldte strand i Bora Bora. Fra hotellet er der en enestående udsigt over den turkisblå lagune. I området er der flere små butikker og restauranter samt en scooterudlejning, hvilket gør det til det perfekte sted at være, hvis man leder efter et budgetvenligt hotel med mulighed for privatliv. I overnatter i træbungalows, der er enkle og rummelige med plads til 4 personer. Deres Lagoon Bungalow har den bedste beliggenhed - den er ikke for tæt på den offentlige strand, og så har den naturligvis en flot udsigt over lagunen!

Dag 11 : Udforsk Bora Bora på egen hånd

I har dagene fri til at udforske Bora Bora på egen hånd - muligvis den mest romantiske ø i verden.

Øen byder på et væld af forskellige udflugter til lands og til vands. Her er dykning for både begyndere og øvede, helikopterture, vandreture, rideture, paragliding, sejlture på lagunen i sejlbåd eller på en elegant yacht, højsøfiskeri og picnic på en lille koralø (motu). Som I nok kan se, er mulighederne mange!

Dag 13 : Bora Bora - Tahiti

I har nu været omkring 4 af de mest populære øer i Fransk Polynesien. I dag flyver I tilbage til Tahiti, hvor I skal være en enkelt nat på Hotal Tahiti Nui, inden jeres hjemrejse begynder.

Tahiti Nui ligger kun få minutter fra lufthavnen, lige i hjertet af Papeete, hvilket giver nem adgang til alle hovedstadens seværdigheder! Hotellet ligger tæt på både havnefronten, restauranter, shoppingområder og den traditionelle markedsplads. Det er perfekt til en overnatning, hvis man skal besøge flere øer i Fransk Polynesien, men det passer også godt til længerevarende ophold, da der er både spa, fitnesscenter, swimmingpool, bar og restaurant. At være tæt på byens centrum giver mange fordele – såsom nem adgang til nattelivet eller til "roulottes" - de lokale transportable restauranter.

Dag 14 : Afrejse fra Tahiti

Det er blevet tid til at sige farvel til Fransk Polynesien efter 14 dage i paradis. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.

Priser og varighed

Priser fra: : Spørg på pris

Varighed: 0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* Indenrigsfly mellem alle øer
* Transfer til og fra lufthavnen på alle øer
* 3 nætter i studio-værelse på Pension de la Plage (Tahiti)
* 3 nætter i bungalow på Hotel Les Tipaniers (Moorea)
* 3 nætter i bungalow på Hotel Le Mahana (Huahine)
* 3 nætter i bungalow på Hotel Matira (Bora Bora)
* 1 nat i standardværelse på Hotel Tahiti Nui (Tahiti)
* Morgenmad alle dage

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Hvis I ønsker at besøge andre øer eller opgradere hotellerne, er det intet problem - vi skræddersyr det hele efter jeres ønsker!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* City Tax (1,5-2€ pr. voksen pr. nat)
* Drikkepenge

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16651 070819 TN

Andre rejseforslag

Øhop og overwater bungalows i Fransk Polynesien

På denne rejse til Tahiti, Moorea og Bora Bora får I overnatning i de spektakulære overwater-bungalo…

Sejlads mellem Marquesa-øerne

Kom lidt på afstand fra de mere turistede steder og oplev Fransk Polynesiens smukke Marquesa-øer, hv…