FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Det siger vores kunder

Vores vigtigste mål er at levere drømmerejsen til vores kunder. Derfor er vores kunders vurderinger af de rejser, som vi arrangerer, selvfølgelig altafgørende for, at vi fortsat kan levere det produkt, både vi og I ønsker. Nedenfor er et uddrag af feedback fra vores kunder fra 2017.

Sydamerika

"Vi vil gerne sige tak for en dejlig, velorganiseret tur! Der var simpelthen ikke noget, der ikke fungerede som planlagt. Hotellerne var skønne - Loi Suites i Iguazu var jo et crescendo uden lige! Vi kom omkring lige som vi gerne ville, har snakket med en masse mennesker, kørt utallige km på Ruta 40 og set den mest fantastiske natur."

- Ditte og PC, Argentina

"Vinteren 2017 var vi 3 uger i Sydamerika. Da der var tale om et land "langt borte", og da vi er helt ukendte med sproget, fik vi Hannibal Rejser til at arrangere en individuel rejse for os. Det var en god idé, Karin Rasmussen var formidabel til at sætte vore upræcise tanker sammen til en spændende rejse."

- Familien Lindeberg, Chile og Argentina

"Som nævnt i telefonen er vi meget tilfredse med vores rejse. Alt har klappet med tider og lækre hoteller, og vi har haft en meget god oplevelse med de guider, vi mødte. Vi vil anbefale Hannibal Rejser, hvis der er nogen, der spørger. Endelig har vi været meget tilfredse med din engagerede og personlige betjening."

- Inger Marie og John Leth, Peru

"Skriver blot til dig for at sige 1000 tak for en veltilrettelagt tur til Colombia. Vi har haft en fantastisk rejse med mange spændende oplevelser, hvor alt forløb gnidningsfrit (eller blev i hvert fald hurtigt løst). Vi vil til enhver tid anbefale Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS, og forhåbentlig bliver det ikke sidste gang, vi vil benytte jeres kompetencer."

Familien Andersen/Jørgensen, Colombia

"Det har været en rejse med masser af unikke og gode oplevelser, dejligt vejr, mødet med flinke mennesker og en helt anden kultur end vi har prøvet før."

"De guider vi var tilknyttede var alle enormt flinke, meget vidende og meget entusiastiske i deres formidling, så vi er absolut blevet meget klogere på Ecuador og ikke mindst Galapagos' unikke økosystem."

- Ketty og co., Ecuador og Galapagos

Mellemamerika

"Vi er kommet hjem efter en meget veltilrettelagt rejse til Yucatan. Vi er meget tilfredse med hele pakken. Hotellerne meget dejlige. Rundtur med guide var bare helt fantastisk. Alt var trygt og præcist. Glad for at vi valgte at tage til Kalakmul – wauu; andet kan man næsten ikke sige om det.

Vi vil med glæde kunne anbefale denne rejse til andre."

- Charlotte, Yucatan, Mexico

"Vil blot sige dig tak for dit engagement og service omkring vores arrangement og tur til Mellemamerika (Panama, Costa Rica og Nicaragua) her i sommeren 2017.

Alt klappede og var perfekt – de lokale guider og bureauer var meget punktlige og professionelle, så vi kunne fokusere på at opleve og nyde det hele."

Malin M. Persson, Panama, Costa Rica og Nicaragua

 

Det Indiske Ocean 

"Vi har haft den mest fantastiske tur, hvor alt bare klappede og Olhuveli overgik alle vores forventninger, både hvad angår omgivelser, maden, personalet, det helt utrolige husrev samt vores værelser, som vi som de eneste på stranden havde med total havudsigt.

1000 tak for hjælpen!"

- Familien Christensen, Maldiverne

Asien

"En hilsen her fra paradiset Lembogan og vores fantastiske hytte med den skønneste udsigt over vandet. Vi blev hentet i lufthavnen af den sødeste guide og chauffør og kørt til Sanur på vores første overnatning. Der havde vi 3 gode dage incl Turtle Island. Skønt hotel og dejlig poolområde. Og så til Pemuteran, hvor vi fik set en masse godt, og en smuk tur. Hotellet var super og ligeledes turen til Manjangan. Og så Ubud. jeg er helt solgt. At bo på Ananda og risterrasser uden for vinduet var helt specielt.
En super tur du har lavet til os."
- Liv og Nicolai, Lembongan, Indonesien