FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Bonnie Sørensen


Med enhver rejse lærer man en ny del af sig selv at kende

Kontakt

Og derfor har det altid været svært for Bonnie blot at tage på ferie. Hun har nemlig en en tendens til at flytte til udlandet – eller i det mindste opholde sig der i flere måneder. Så får hun muligheden for at komme i dybden med kulturen. Måske er det også grunden til, at hun i dag taler 6 sprog  (inklusiv sønderjysk).

Bonnie lægger ikke skjul på, at det ikke er nemt at vælge et favoritsted. Hun har været udvekslingsstudent i den Dominikanske Republik og Canada, backpacker i Thailand, Vietnam og Cambodia, boet et år i Cape Town og Frankrig samt halvandet år i fantastiske New Zealand og ansat på et krydstogtskib, som sejlede i Caribien og Middelhavet.

Hun kan dog ikke komme udenom, at hendes største passion er Latinamerika. I Latinamerika har hun tilbragt 8-måneder på en rundrejse, som bød på backpacking og frivilligt arbejde. Oplevelserne var mange: cykelturen igennem Atacama-ørkenen i Chile eller farverige Valparaiso; dansen med lokalbefolkningen i Bolivia eller indblikket i kulturen på Titikaka-søen; det uforglemmelige syn over Machu Picchu eller frivilligt arbejde i Peru som engelsklærer; livsglæden i Colombia og besøget ved den inspirerende Comuna 13 i Medellin; at vandre igennem Tayrona Nationalparken og svømme i det caribiske hav. Og sådan kunne hun blive ved.

Derfor var der heller ingen vej tilbage efter rejsen og Bonnie læste efterfølgende en kandidatuddannelse i Latinamerikastudier. Hun er med andre ord den helt store Latinamerika-ekspert.