Loading…

Jonas Erngaard

Jonas Erngaard

Jonas er vores markedsføringspraktikant, der hjælper til med vores online markedsføring, samt at skrive indhold til hjemmesiden i form af rejsedestinationer og rejseartikler.Jonas er i gang med at læse til markedsføringsøkonom på erhvervsakademi Århus. Han er derfor i praktik hos os de næste 3 måneder og vil derfor være på kontoret alle dage i denne periode.

 

Jonas elsker at rejse og gerne i selskab med flere mennesker. Den sidste store rejse han har været på har været 4 måneder i det meste af Asien tilbage i 2019 sammen med 5 andre kammerater. Dog er rejser sat lidt på hold efter han begyndte på studie. Han regner dog stærkt med, at han skal ud og se mere af verdenen når han engang er færdig med sit studie.

 

Det vigtigste for Jonas, når han er ude og rejse er, at der i hvert fald skal ske noget hver dag. Han har bl.a. på sine rejser været ude og trekke i junglen på Sumatra i 5 dage, trekket 70 kilometer igennem myanmar, og bungee jumpet fra Macau Tower i Kina på 233 meter

Dog er det Singapore der har efterladt det bedste indtryk hos ham af de steder han har været i Asien og som er et sted han helt sikkert skal tilbage til igen.

"Who lives sees much. Who travels sees more."

Kontakt