Loading…

Dygtig rejsekonsulent med rejseerfaring fra Syd- og Mellemamerika.

Dygtig rejsekonsulent med rejseerfaring fra Syd- og Mellemamerika.

Vi er kommet godt igennem Covid-19 og, har igen fået mange forespørgsler. Særligt Syd- og Mellemamerika er efterspurgt. Derfor har vi brug for en rejseglad eventyrer med brancheerfaring.

 

Om jobbet som rejsekonsulent

På en helt almindelig dag er du på kontoret i åbningstiden, hvor du sælger individuelle, skræddersyede rejser til nye og gamle kunder, primært via telefon og mail. Du har hele dialogen med kunderne, fra første til sidste kontakt. Du udarbejder alt materiale kunderne modtager, ligesom du selv forestår kontakten med vores leverandører ude i verden for booking af landarrangementer samt booking af fly via bl.a. Amadeus.

Da du er ekspert i Syd- og Mellemamerika fra dine mange rejser hertil, så bliver det dit primære salgsområde. Har du rejst andre kontinenter tynde, er det kun et ekstra plus.

For hele tiden at være opdateret omkring de destinationer, som du skal sælge, består jobbet også af dialog med vores leverandører, research samt egne studieture.

Du får succes i jobbet, hvis du er struktureret nok til at holde styr på alle detaljerne i kundens rejse, kan omsætte kundens ønsker, krav og forventninger til individuelle, skræddersyede rejser af højeste kvalitet.

Om dig

Du er sikkert typen, der knap nok er kommet hjem fra den ene rejse, før du begynder at lede efter det næste rejsemål. Du har erfaring fra rejsebranchen, sandsynligvis som rejsekonsulent. Du er tosset med Syd- og Mellemamerika og har rejst der flere gange. Du kender og forstår rejsebranchens særlige DNA, hvor der er plads til smil og sjov og hvor vi rykker sammen i bussen, når der er travlt.

Vi tilbyder

 • Et spændende job med mange forskelligartede opgaver
 • Søde, erfarne kollegaer og et arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på smil og sjov
 • En virksomhed, der er drevet af folk, som elsker at rejse, og som sætter en ære i at give kunderne oplevelser for livet
 • Spændende studieture til de områder, som du bliver ansvarlig for
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Arbejdstiden ligger i vores åbningstid fra mandag til fredag mellem 10.00-17.00 på vores kontor i Aarhus C.
 • Vi lytter til hvor mange timer, du vil arbejde, så længe det er 25-37 timer om ugen.

 

Vi forventer, at du

 • har rejseerfaring fra Sydamerika og/eller Mellemamerika. Du behøver ikke søge denne stilling, hvis du ikke har det.
 • har brancheerfaring som rejsekonsulent eller lignende
 • er kreativ, innovativ og vil elske at begejstre vores kunder, inden du sender dem på eventyr
 • er struktureret og kan holde styr på tallene, når en kundes budget skal følges
 • brænder for at udforske verden og ønsker at henrykke vores kunder med din viden
 • Hvis du kan starte med kort varsel, så er det et plus.

 

Om Hannibal Travel

Hannibal Travel er et danskejet, mindre rejsebureau med individuelle skræddersyede rejser til hele verden. Medarbejderne bliver som regel hos os i mange år. Lige nu er vi 7 medarbejdere fordelt på salg, administration og marketing. Når vi ikke er ude at rejse, så arbejder vi fra vores lyse kontor i Fredensgade 41, Aarhus C. Det er lige ved siden af rutebilstationen og banegården.

Vi er kommet godt igennem Covid-19 og ser lyst til på fremtiden.

Sådan søger du

Send en kort motiveret ansøgning med vægt på din branche- og rejseerfaring. Vedlæg CV og ”Rejse CV” med en liste over dine besøgte lande, og send til info@hannibal.dk. Vi indkalder til samtaler løbende så skynd dig at sende din ansøgning allerede nu.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 270 370 i vores åbningstid.