FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Grønne Indien

Grundet den stærkt voksende befolkningstilvækst og den økonomiske udvikling i landet, er der kommet et stort fokus på affaldshåndtering i landet. Affald er til stadighed et stort problem i landet og er til stor skade for både miljø og mennesker. Der er derfor udformet uddannelsesprogrammer, hvor lokalbefolkningen får undervisning i ansvarlig affaldshåndtering. Derudover bliver der fra politisk side i højere grad prioriteret at man får lavet nogle reguleringer, så affald i mindre grad bliver et problem i landet. Der er dog stadig lang vej endnu før Indien kan tilslutte sig de få nationer, hvor der bliver praktiseret og promoveret bæredygtige initiativer.

Landet huser et stort antal truede arter, som blandt andet påvirkes negativt af den øgede befolkningstilvækst og i høj grad også af uansvarlige turismeaktiviteter. Større organisationer, mindre lokale NGO´ere og projekter, såsom de samarbejdspartnere, som Jesper Hannibal Rejser samarbejder med, arbejder for at bevare og beskytte disse arter.

Det er i de seneste år blevet mere og mere populært at bo hos lokale indiske familier, såkaldte home stays. Dette er ikke kun yderst autentiske og interessante indkvarteringsmuligheder, men gavner også lokalbefolkningen. Dertil har der de seneste år været en øget interesse for landbrugsturisme i landet, idet der visse steder i landet dyrkes helt unikke råvarer, hvortil der i mange områder anvendes bæredygtige landbrugsmetoder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud