FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Grønne Brasilien

Det vrimler med unik flora og fauna i Brasilien. Faktisk anses landet for at have den største biodiversitet i verden. Dette skyldes blandt andet Amazonjunglen, hvor 60 procent ligger i Brasilien. Der er mere end 55.000 plantearter, over 1800 fuglearter og mere end 680 typer pattedyr.

Mange turister tiltrækkes af det rige dyreliv, og netop derfor har regeringen i Brasilien samt turismeindustrien erkendt vigtigheden af at beskytte og bevare deres plante- og dyreliv. I 2002 oprettede Turisme ministeriet i Brasilien et ambitiøst program, der skal støtte den bæredygtige turismeudvikling i landet.

Formålet med programmet er at forbedre konkurrenceevnen for den brasiliansk turisme. Dette skal gøres gennem kvalitetsforbedring og bæredygtig udvikling. For eksempel har Bonito gjort sig yderst bemærket inden for den ansvarlige turisme, og der er efterhånden flere prisbelønnede hoteller og turistaktiviteter i det smukke land, der fokuserer på bæredygtighed. Dertil har det danske miljøprogram Blå Flag certificeret adskillige strande i Brasilien, og WWF er involveret i diverse projekter i favelaerne og i Amazonas.

Grønne rejser i Brasilien
Brasiliens Grønne Bjerge
Natur og Kulturvandring
Familiecruise på Amazonfloden

Se alle vores grønne rejser i Brasilien eller kontakt os for et uforpligtende tilbud