FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Grønne Rejser

Grønne Rejser Logo

Vi lever af verden.
Men vi er naturligvis godt klar over, at stigningen i antallet af turister (plus en stor befolkningstilvækst i udviklingslandene) genererer en stor belastning for natur og mennesker.
Vi blev derfor som et af de første rejsebureauer i Danmark bæredygtighedscertificeret som Travelife partnere. Travelife er et internationalt certificeringssystem for rejsebureauer. For at man kan blive certificeret som Travelife Partner, skal rejsebureauet opfylde 228 krav der vedrører arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, og forretningspraksis - internt og gennem leverandør-kæden. Travelife støttes af ECTAA (paraplyorganisation for europæiske rejsebureauforeninger) og 15 nationale rejsebureauforeninger, deriblandt Danmarks Rejsebureau Forening.
Samtidig har vi udviklet en ny og mere ansvarlig produktlinje ved navn Grønne Rejser Med vores Grønne Rejser, håber vi på at kunne bidrage til en positiv, mere bæredygtig udvikling.

Travelife Partner

Vi støtter også  Red Orangutangen, World Animal ProtectionKivaWWF og har adopteret et næsehorn i Sydafrika via http://hesc.co.za/

Læs også vores Grøn Guide og lær mere om, hvordan du kan blive en ansvarlig turist