Loading…

Tip Top III Galapagos Cruise 8 Dage / 7Nætter, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Tip Tops Galapagos programmer er fantastiske, fordi de formår at dække øernes mange variationer - oplev 8 spændende dage på et førsteklasses cruise.
Tip Top III har 10 kabiner, hvor der i alt er plads til 16 personer. Det er derfor et mindre cruise, hvilket har den fordel, at der opstår en hyggelig atmosfære på båden, og man undgår, at de små øer, man besøger, føles fyldt med mennesker.

Tip Tops Galapagos programmer er fantastiske, fordi de formår at dække øernes mange variationer. Alle måltider tilberedes og indtages på både, og der serveres både lokale og internationale retter. Snorkel og kajak er inkluderet i prisen, så der er gode muligheder for at opleve undervandslivet.

Dag 1: Ankomst til Baltra og Playa Las Bachas
Dag 2: Sullivan Bay & Bartholomew Island
Dag 3: Prince Phillip's Steps & Darwin Bay
Dag 4: James Bay & Buccaneer Cove
Dag 5: Punta Vicente Roca & Punta Espinoza
Dag 6: Urbina Bay & Elizabeth Bay
Dag 7: Sierra Negra vulkanen & skildpadde center
Dag 8: Afgang fra Galapagos

Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind.

Se detaljeret program under rejseplanDag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Baltra og Playa Las Bachas
2 Sullivan Bay & Bartholomew Island
3 Prince Phillip's Steps & Darwin Bay
4 James Bay & Buccaneer Cove
5 Punta Vicente Roca & Punta Espinoza
6 Urbina Bay & Elizabeth Bay
7 Sierra Negra vulkanen & skildpadde center
8 Afgang fra Galapagos

Dag 1 : Ankomst til Baltra og Playa Las Bachas

Når I lander på Baltra, bliver I kørt til havnen, hvor I går ombord på det skib, hvor I skal bo de næste syv nætter. Herfra sejler I den korte tur til Playa Las Bachas, hvor I går på land. Her skal i se flamingo lagunen og jeres guide fortæller og forklarer om flora og fauna.

Dag 2 : Sullivan Bay & Bartholomew Island

Til morgen laver I en våd landgang i Sullivan Bay, der er et perfekt sted til at få en forståelse af øernes vulkanske oprindelse. Har man lyst er der mulighed for at svømme og snorkle. I vender tilbage på båden til frokost og skal om eftermiddag aflægge et vist på Bartholomew Island. Her går I mod øens top for at få en fantastisk udsigt over området, blandt andet Pinnacle Rock. På vejen er der god mulighed for at se kolonier af havleguaner og øgler.

Dag 3 : Prince Phillip's Steps & Darwin Bay

Efter morgenmaden står I af båden ved Prince Phillips's Steps. Her går I en tur for at se på det spændende fugleliv. Mens I spiser frokost, sejler I videre til Darwin Bay. Her er der god mulighed for at spotte frigatfugle, suler, skildpadder og mange andre arter. For dem der har lyst kan man svømme, snorkle eller sejle i kajak, hvis vejrforholdene tillader det.

Dag 4 : James Bay & Buccaneer Cove

Fra morgenstunden står I af skibet ved James Bay for at vandre en tur. I området er der et spændende fugleliv, men også et interessant liv i vandkanten - for eksempel lever der søløver her. Igen er der mulighed for at svømme eller sejle i kajak. Til eftermiddag sejler I rundt om Buccaneer Cove, et område med stejle klippesider og mørke strande. Klipperne er et yndet redeområde for flere forskellige fuglearter. Bugten har fået sit navn, fordi den var et populært tilholdssted for pirater i det 17. og 18 århundrede.

Dag 5 : Punta Vicente Roca & Punta Espinoza

I dag er der god mulighed for at se søløver, leguaner, suler og andre spændende dyr ved Punta Vicente Roca. Her kan I også svømme og snorkle. Til eftermiddag går I på land ved Punta Espinoza, hvor der er store kolonier af søløver, leguaner og skarver.

Dag 6 : Urbina Bay & Elizabeth Bay

Efter morgenmaden laver i en våd landgang i Urbina Bay. På gåturen i området ser I et koraller og med lidt held kæmpe havskildpadder. Eftermiddagen er dedikeret til Elizabeth Bay, hvor der lever forskellige fugle, skildpadder og pingviner.

Dag 7 : Sierra Negra vulkanen & skildpadde center

Formiddagens udflugt går til Sierra Negra Vulkanen, der menes at være den ældste vulkan på Isabela. Vulkanens krater har en diameter på 10 kilometer, hvilket gør det til den anden største i verden. I bliver kørt til vulkanens fødder og begynder dagens hike. Den nedkølede lava har dannet et landskab med mange farver. På turen får I flere smukke udsigter over øen. Efter vandreturen vender I tilbage til båden til frokost. Om eftermiddagen besøger I Humedales, hvor I ser laguner, mangrove, flamingoer og forskellige fugle. Derefter besøger I et skildpaddecenter, hvor I kan se helt små skildpadder samt den store af slagsen.

Dag 8 : Afgang fra Galapagos

Om morgenen besøger I tvillingekraterne, inden I køres til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 34.345,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Alle udflugter
* Guider
* Snorkeludstyr
* Kajak
* Transport til og fra lufthavne

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


13621 301017 RW

Andre rejseforslag

Inka Eventyr I Peru

Oplev alle de største seværdigheder i Peru krydret med et spændende og udfordrende fire dages trek p…

Peru & Galapagos

Oplev Peru og Galapagos på én og samme rejse! Se det magiske Machu Picchu, tag på tur i den UNESCO-b…

Kør Selv Gennem Smukke Ecuador

Fantastisk og nytænkt rundrejse gennem smukke Ecuador - i egen lejebil det meste af tiden. For even…