Loading…

Majestic - 5 dage/4 nætter, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Majestic har plads til 16 passagerer fordelt i 5 kabiner på lower deck og 4 kabiner på main deck. Kahytterne er udstyret med enten to enkelte- eller én dobbeltseng. Majestics udendørsområde byder på soldæk med jacuzzi og bar. På hoveddækket er der spisesalon, lounge og bar, hvor gæsterne kan mødes og blive briefet..

Krydstoget er inklusiv alle måltider, snacks og mineralvand. Alle udflugter samt lån af våddragt og snorkeludstyr er desuden inkluderet. Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.

5 dage/ 4 nætter
Dag 1: Ankomst til Baltra og Charles Darwin Station
Dag 2: Genovesa: El Barranco & Darwin Bay
Dag 3: Rabida Island og Chinese Hat islet
Dag 4: San Cristobal: Witch Hill & Lobos Island
Dag 5: San Cristobal: Interpretation Center & transport til lufthavnen

Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind. Denne båd har også et program for 4 dage / 3 nætter og 8 dage / 7 nætter.

Vi får i perioder rigtigt gode rabatter på båden. Det kan beløbe sig op til 7000 kroner pr. person på udvalgte afgange. Ring på 70 270 370 og hør nærmere.

Se detaljeret program under rejseplanDag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Baltra og Charles Darwin Station
2 Genovesa: El Barranco & Darwin Bay
3 Rabida Island & Chinese Hat Island
4 San Cristobal: Witch Hill & Lobos Island
5 San Cristobal: Interpretation Center & transfer til lufthavnen

Dag 1 : Ankomst til Baltra og Charles Darwin Station

Ved ankomsten til Baltra bliver I modtaget og kørt til båden, som de næste fem dage skal være jeres hjem. Når I er blevet indlogeret, skal I på udflugt til Charles Darwin Station og Fausto Llerana Breeding Center. Stedet er hjem for helt nyfødte skildpadder og skildpadder, der er over en meter lange. Der er forskellige arter, og flere af de ældre padder virker fuldstændigt upåvirkede af mennesker. Efter besøget kører I tilbage til jeres båd, som begynder sejladsen mod den lille ø Genovesa.

Dag 2 : Genovesa: El Barranco & Darwin Bay

El Barranco (også kendt som Prince Phllip’s Steps) med sine stejle, klippefyldte stier fører op til en klippe, hvorfra udsigten er fantastisk. Det er en kort vandring, som bestemt er turen værd. Der er gode muligheder for at spotte den rødfodede sule på øen. Derefter sejler I til Darwin Bay, hvor der også er en god vandresti, som starter på en hvidsandet koralstrand, går gennem mangroveskov, som er fyldt med forskellige suler, og ender ved nogle små naturlige pools, der er skabt af tidevandet. Her leger søløver, og der er en fantastisk udsigt. Bugten er desuden god til kajak og snorkel, hvis vejrforholdene tillader det. Over natten sejler I videre til den lille ø Rabida.

Dag 3 : Rabida Island & Chinese Hat Island

Rabida er en af de mest farverige og vulkanskvarierede øer blandt Galapagos øerne. Derudover er det en fantastisk udgangspunkt for snorkelling, så gør klar til at hoppe i vandet. Selve øen har en dejlig strand og smukke udsigtspunkter over området. Der er også gode muligheder for at se sjældne fugle. Intet mindre end 9 forskellige slags finker holder til på øen, og derudover er der høge, pelikaner og den lille Galapagosskovtyran.

I sejler videre til den lille Chinese Hat Island, der ligger tæt ved Santiagos sydøstlige kyst. Her er både gode muligheder for at hike og snorkle.

Dag 4 : San Cristobal: Witch Hill & Lobos Island

På San Cristobals nordlige kyst ligger en af de smukkeste strande på Galapagos øerne. Eroderet bakker, kridhvidt strand og et væld af dyr pryder stranden. Blandt andet er der havskildpadder, rokker, søløver og forskellige suler. Vandet er klart, så forudsætningerne for svømning og snorkling er perfekte her. Der er stor aktivitet i havet og mange flotte fisk.

Derefter fortsætter I til Lobos Island, som betyder Søløve Øen. Når man ankommer til øen, bliver man velkommet af søløver, der ’gøer’ og klapper. Spring i havet og svøm omkring de legesyge søløver.

Dag 5 : San Cristobal: Interpretation Center & transfer til lufthavnen

I dag skal I besøge The Interpretation Center på Galapagos. Centret fortæller om øernes fantastiske natur- og dyreliv, menneskers indvirkning, og hvad der bliver gjort for at beskytte øerne. Efter besøget bliver I kørt til lufthavnen på San Cristobal.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 21.099,00 pr. person

Varighed: 5 dage / 4 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Alle udflugter
* Nationalparkguider
* Snorkeludstyr, lån af våddragter og kajakker
* Transport til og fra lufthavne
* I nogle tilfælde er der inkluderet 1 overnatning i Quito eller Guayaquil natten før cruiset begynder

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


13421 041017 RG

Andre rejseforslag

Natur & Kulturvandring

Kom med på en fantastisk kultur- og naturvandring i Bahia statens hovedstad, Salvador, samt Chapada…

Aktive Colombia

Den perfekte Colombia rejse til de aktive! Rejsen byder på cykling, vandring, rafting og rappeling i…

Colombias natur og kulturskatte

Oplev Colombias imponerende natur og udforsk landets kulturskatte. Rejs bl.a. til Villa de Leyva, Sa…