Loading…

Galaven - Rute B - 8 Dage/7 Nætter, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Galaven Yacht har plads til 20 passagerer fordelt i 11 kabiner alle med privat bad, air condition og udsigt til havet. Kahytterne er udstyret med enten to enkelte- eller én dobbeltseng. Galavens udendørs areal byder på dæk med solstole. Indendøre finder man spisesalon og bibliotek med tv & dvd til briefing og præsentationer.

Cruiset er inklusiv alle måltider, snacks og mineralvand. Deslige er alle daglige udflugter med engelsktalende guide. Båden stopper på to øer pr. dag. Dette giver et samlet besøg i land på fire til fem timer om dagen.

8 dage/ 7 nætter
Dag 1: San Cristobal: Breeding Center Jacinto Cordillo/Puerto Chino
Dag 2: Santa Fe - South Plaza
Dag 3: Santa Cruz: Charles Darwin Center & Twin Craters
Dag 4: Isabela: Sierra Negra Volcano & Vådlandet, Wall of Tears, Skildpadde center
Dag 5: Isabela: Moreno Point & Tagus Cove
Dag 6: Fernandina: Espinoza – Isabela: Vicente Roca Point
Dag 7: Santiago: Espumilla Beach eller Buccaneer Cove - Bartholomew
Dag 8: North Seymour - Afrejse

Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind.

Se detaljeret program under rejseplanDag Beliggenhed Vis alle
1 San Cristobal: Breeding Center Jacinto Cordillo/Puerto ChinoCristobal
2 Santa Fe – South Plaza
3 Santa Cruz: Charles Darwin Centret & Tvillinge kraterne
4 Isabela: Sierra Negra vulkanen, vådlandet & Wall of Tears
5 Isabela: Moreno Point & Tagus Cove
6 Fernandina - Isabela
7 Santiago - Bartolomé
8 North Seymour - Baltra afrejse

Dag 1 : San Cristobal: Breeding Center Jacinto Cordillo/Puerto ChinoCristobal

Ved ankomsten til San Cristobal lufthavn og efter at have ordnet alle formaliteterne er der transfer til havnen, hvor Galaven ligger og venter. Dernæst besøges et af skildpadde-centrene, hvor I vil opleve de landlige kæmpe skildpadder frit i naturen. De bevæger sig langsomt gennem landskabet og nyder meget gerne de nedfaldne guava frugter.

Dag 2 : Santa Fe – South Plaza

Santa Fe er hjemsted for en lille pittoresk bugt, hvorfra der udgår to vandrestier. Den ene fører til et scenerisk udsigtspunkt fra en klippetop, mens den anden fører fra en lille strand videre til en figen kaktus skov, hvor leguaner ofte opholder sig, mens de venter på, at kaktus frugterne falder ned. Der er tør landgang.

Der er tør landgang på South Plaza, en lava klippe som nu er begroet af Opuntia kaktusser. Øen er hjemsted for en af de største søløve-kolonier og farverige gule og røde landleguaner. Den mest karakteristiske plante er sesuvium, som under regnsæsonen har grønne og gullige farvenuancer og udenfor regnsæsonen er klar rød.

Dag 3 : Santa Cruz: Charles Darwin Centret & Tvillinge kraterne

Charles Darwin Station informerer de besøgende om beskyttelse og bevaring af den særlige natur, de endemiske arter samt flora og fauna på Galapagos øerne. Charles Darwin Research Station består af et informations center, et museum, et bibliotek samt et skildpadde yngle-center. Her kan man opleve forskellige skildpadde arter, som forberedes til at blive genudsat i deres naturlige habitat. Det er også muligste at se den mest berømte beboer, den nu afdøde Ensomme George.

Der køres med bus til Santa Cruz højlandet. Landskabet skifter kontinuerligt, som I bevæger jer gennem de syv vegetationszoner, der eksisterer på Galapagos. Tvillingerne, Los Gemelos, er et par store kratere, hvor der lever rubin-tyranner. Hannen er rød og flot i naturen.

Dag 4 : Isabela: Sierra Negra vulkanen, vådlandet & Wall of Tears

Sierra Negra vulkanen er beliggende på den sydvestlige del af Isabela. Det er en af de ældste vulkaner på øen. Fra Puerto Villamil kører I til Santo Tomas, hvorfra I rider til Chico vulkankraterets kant gennem lava marker, kratere og røgsøjler. Undervejs kan der ofte spottes flere fuglearter.

Isabelas vådland er beliggende lige udenfor Puerto Villamil og består af laguner, sumpe samt mangroveskove. Dette område er hjemsted for adskillige unikke fuglearter såsom små spurve, hvidkindet spidsænder og sandløber.

Der er tør landgang til Wall of Tears, som blev bygget af fangerne fra øens oprindelige fangekoloni. Dette historiske sted er cirka 100 meter lang og 25 meter høj. Opholdet og byggeriet kostede flere tusinde livet, indtil fangekolonien lukkede i 1959. De lokale påstår, at man kan høre de afdøde fangers skrig.

Dag 5 : Isabela: Moreno Point & Tagus Cove

Moreno Point er beliggende nær Elizabeth Bay på vestkysten af Isabela. I sejler i gummibåde og oplever et utal af fugle såsom flamingoer langs klippekyster eller på en sti gennem lava klipper, som fører til tidevandshuller og mangrover. Ved tidevandshullerne kan man spotte skildpadder og hvidtippede hajer.

Tagus Cove er en udflugt langs klipperne i zodiak både, hvor man får mulighed for at se Galapagos pingvinen, den vingeløse skarv og andre havfugle. Fra molen, hvor I går i land, er der en 30 minutters gåtur langs stien op til toppen af klippen. Herfra kan man nyde udsigten til flere vulkaner samt Darwin søen, en saltsø med et højere saltindhold end havet.

Dag 6 : Fernandina - Isabela

Ingen udefrakommende arter har indtaget Fernandina, som derfor har et af de mest oprindelige ø-økosystemer. La Cumbre vulkanen dominerer landskabet med lavamarker, der når havet. Øens højdepunkt er den vingeløse skarvs reder. Tør landgang ved lavvande.

Beliggende på den nordvestlige kyst af Isabela er Vicente Rocas to separate bugter med spektakulært marineliv. I sejler rundt om stedet i gummibåd. Søheste, skildpadder og mola mola fisk kan spottes her. Dette er et godt sted at snorkle eller dykke.

Dag 7 : Santiago - Bartolomé

Der er våd landgang ved Espumilla stranden, som er populær blandt havleguaner og krabber. Krabberne tiltrækker hejrer, og man kan opleve en speciel dans mellem byttedyr og rovdyr. Marine livet er imponerede, og det anbefales at snorkle.

Et alternativt udflugtssted er Buccaneers Cove, som var et tilholdssted for pirater, sømænd og hvalfangere i det 17. og 18. århundrede. Bugten er meget scenerisk med stejle klipper bestående af vulkanske tuf formationer, hvor hundredvis af havfugle holder til. To af de mest genkendelige klippeformationer er kendt som Munken og Elefantklippen. Efter en kort gåtur langs stranden er der tid til at snorkle eller svømme.

Bartolome er hjem for den berømte Pinnacle Rock og består af en udslukt vulkan med formationer i røde, orange, sorte og grønne nuancer. En trappe fører op til vulkanens top, hvorfra man kan nyde de smukke omgivelser. Øen er et godt sted at snorkle og måske se Galapagos pingvinen. Både tørre og våde landgange.

Dag 8 : North Seymour - Baltra afrejse

Det er blevet tid til at tage afsked med personalet ombord på jeres cruise og I transporteres til lufthavnen på Baltra, hvorfra flyet afgår. Det er tid til at sige farvel til Galapagos.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 26.301,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Daglige guidede udflugter
* Vand, kaffe/te
* Lokal øl og vin til aftensmaden
* Snorkeludstyr, lån af våddragter og kajakker

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Drikkevarer udover de inkluderede
* Snorkeludstyr, våddragter (kan lejes ombord)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12484 010517 ATC

Andre rejseforslag

Galapagos til fods

Med dette landbaserede program åbner vi op for endnu en helt unik måde at opleve Galapagosøerne på.

Vulkanernes Boulevard

Skøn rundrejse, der følger vulkanernes boulevard i Ecuador. I de skønne farverige markeder, flotte b…

Kør Selv Gennem Smukke Ecuador

Fantastisk og nytænkt rundrejse gennem smukke Ecuador - i egen lejebil det meste af tiden. For even…