Loading…

Fragata - 4 dage/ 3 nætter, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Fragata har plads til 16 passagerer fordelt i 6 kabiner på upper deck og 4 kabiner på lower deck. Kahytterne er udstyret med enten enkeltsenge,dobbeltsenge eller køjesenge. Fragata byder på soldæk, loungeområde og bar.

Krydstoget er inklusiv alle måltider, snacks og mineralvand, te og kaffe. Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.

4 dage/ 3 nætter
Dag 1: Ankomst til Baltra og Primicias Ranch
Dag 2: Isabela: Tintoreras, Tortoise Breeding center, Wetlands & Wall of tears.
Dag 3: Rabida Islet & Dragon Hill
Dag 4: Black Turtle Cove og afrejse fra Baltra lufthavn.


Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind. Denne båd har også et program for 5 dage / 4 nætter og 8 dage / 7 nætter.

Se detaljeret program under rejseplanDag Beliggenhed
1 Ankomst til Baltra
2 Isabela: Tintoreras, Tortoise Breeding Center, Wetlands & Wall of Tears
3 Rabida Islet & Dragon Hill
4 Black Turtle Cove og afrejse fra Baltra

Dag 1 : Ankomst til Baltra

I ankommer til Baltra og bliver kørt til båden, der skal være jeres hjem de næste 4 dage. Når I er blevet indlogeret, skal I på udflugt til Primicias Ranch. Stedet er kendt for sine grønne skove, panoramiske udsigter samt kæmpeskildpadderne der græsser i de frodige omgivelser. Efter besøget vender I tilbage til båden og sætter kurs mod Isabela Island.

Dag 2 : Isabela: Tintoreras, Tortoise Breeding Center, Wetlands & Wall of Tears

I dag venter jer en håndfuld forskellige udflugter. I starter med at besøge Las Trintoreras, der er en lille bugt af stille turkisblåt hav, hvor I kan observere hvidtippede revhajer. Bugten byder også på andre havdyr såsom havleguaner, søløver og rokker. Herefter besøger i The Tortoise Breeding Center, hvor I oplever lokale gigantiske skildpadder. Skildpadderne er indsamlet for kunstigt at udklække flere, så man sikrer lang levetid for deres art. Næste stop er Wetlands, som er et kompleks af stier. Her vandrer i på forskellige underlag heriblandt lavasten og træ-/stenstier og oplever alt lige fra mangrove skov til laguner og lavatuneller. Mangroveskoven byder på en smuk diversitet af flora og fauna. Sidste stop er Wall of Tears - en historisk lokation som går tilbage til 1946, hvor Isabela Island var en straffekoloni, hvor fangerne blev beordret til at bygge en væg af kæmpe lavablokke. Man siger Wall of Tears, var hvor de stærke græd og de svage døde. Lokale i området påstår at have hørt gråd, som stammede fra muren og deraf navnet.

Dag 3 : Rabida Islet & Dragon Hill

I dag besøger I Rabida Island, som har et unikt landskab af rødt strandsand på øens østkyst. Øen har en gårute på omkring 1,1 kilometer, hvor I oplever en uendelighed af fugleliv heriblandt sortnakket stylteløbere, hejrer, pelikaner, flamingoer, finker og Galapagos duer. I fortsætter videre til Dragon Hill, som byder på laguner, vadefugle og flamingoer. Området er meget tørt og byder på en meget stenet strand, hvor der er god snorkling.

Dag 4 : Black Turtle Cove og afrejse fra Baltra

Dagens udflugt går til Black Turtle Cove, som er en mangrove bugt, der kun kan opleves i en slags gummibåd, idet man ikke kan lægge til. Black Turtle Cove er kendt for det rolige og klare vand. Det er et uberørt sted, hvor man nemt spotter det variende dyreliv i havet heriblandt forskellige arter af havrokker, havskildpadder, hvid- og sorttippede revhajer samt fugle, som lever blandt mangrove.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.111,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Mineralvand, te og kaffe
* Alle udflugter
* Spansk-/engelsktalende guide
* Alle overnatninger ombord

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* snorkeludstyr
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


13598 231017 TV

Andre rejseforslag

Brasilien - det kendte og det mindre kendte

Denne 10 dages rundrejse i Brasilien indeholder to af de absolut mest kendte højdepunkter i Brasilie…

Bolivias Natur & Kultur

Besøg den pulserende by La Paz, udforsk de gamle inkamyter på Solens Ø i Titicaca-søen, trek igennem…

Grønne Brasilien

Til fods og på cykel bevæger I jer rundt i Brasiliens metropoler og nationalparker. På vores bæredyg…