Loading…

Bonita Yacht: 5 Days Cruise (Southern Route/itinerary B), Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Det sydlige Galapagos cruise på 5 dage/ 4 nætter ombord på Bonita YachtBonita er en Tourist superior yacht med plads til 16 passagerer i komplet nyrenoverede omgivelser. Om bord findes spisesal, bar/lounge og konferencerum med TV. Store panoramavinduer giver en fantastisk udsigt og øverst findes et soldæk med dækstole samt et observationsområde.
Hver kahyt har sit eget badeværelse samt aircondition og de kommer enten med dobbeltseng, to enkeltsenge eller køjesenge. Der er 4 kahytter øverst, 2 på hoveddæk og 3 på nedre dæk.

Cruisen er inkl alle måltider, snacks og ikke alkoholiske drikkevarer, mineralvand. Deslige er alle landgange, guider, snorkel udstyr, havkajakker paddle boards og transfer mellem lufthavn og båden inkl.

Wetsuits kan lejes for omkring 10 usd per person per dag.

Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos-øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.
5 dage / 4 nætter
Dag 1: Ankomst til Baltra & Santa Cruz: Highlands
Dag 2: Floreana: Cormorant Point / Devil’s Crown & Post Office Bay
Dag 3: Española: Punta Suarez & Española: Gardner Bay / Gardner/Osborn Islet
Dag 4: Cristobal: Interpretation Center/Kicker Rock & San Cristobal: Lobos Island
Dag 5: Santa Cruz & afrejse fra Baltra

Se menupunkterne ’detaljeret program’ og ’prisinformation’ for mere information

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Galapagos Øerne
2 Floreana
3 Española
4 Galapagos Øerne
5 Baltra

Dag 1 : Galapagos Øerne

Ankomst til Baltra og indjekning på jeres båd

Bonita Yacht

Bonita er en Tourist superior yacht med plads til 16 passagerer i  komplet nyrenoverede omgivelser. Om bord findes spisesal, bar/lounge og konferencerum med TV. Store panoramavinduer giver en fantastisk udsigt og øverst findes et soldæk med dækstole samt et observationsområde.  

Hver kahyt har sit eget badeværelse samt aircondition og de kommer enten med dobbeltseng, to enkeltsenge eller køjesenge.  Der er 4 kahytter øverst, 2 på hoveddæk og 3 på nedre dæk. 

Bådene stopper typisk på 2 øer pr. dag. Dette giver et samlet besøg i land på 4-5 timer pr. dag. 

Cruisen er inkl alle måltider, snacks og ikke alkoholiske drikkevarer, mineralvand.  Deslige er alle landgange, guider, snorkel udstyr, havkajakker paddle boards og transfer mellem lufthavn og båden inkl. 

Wetsuits kan lejes for omkring 10 usd per person per dag. 

Lokalt betaler man parkskatter på USD 100 pr. person samt Transit Control Card på USD 20  per person lokalt.

Santa Cruz Highland

*Lørdag: Santa Cruz Highlands*

Efter ankomst og frokost på båden besøger I Santa Cruz Highland, hvor I vil hike og møde kæmpeskildpadder i deres naturlige levested. Det anbefales at man har sportsko, lange bukser, regnjakke og solcreme med. Herefter serveres middagen.

Dag 2 : Floreana

Floreana

*Søndag: Floreana*

Cormorant Point: I går i land på stranden og fortsætter derefter med en kort trekking-tur. Herefter vil der være mulighed for snorkling. Dette punkt ligger på den vestlige del af Floreana Ø og er kendt for sin mørkegrønne strand, der skyldes deb store tilstedeværelse af olivinkrystaller. Her er der rig mulighed for at se forskellinge fisk samt søløver, havleguaner og pelikaner.

Devils Crown: Her er der mulighed for en sejltur i speedbåd eller en svømmetur. Ud for Floreana øen er findet man en lille ø med en gruppe af klipper, der ligner en krone. Dette er også et af de bedre steder at snorkle. Herefter er det tid til frokost.

Postkontoret: Mail Bay ligger på den nordlige side af Floreana Ø. Kaptajnen James Colnet installerede en tom tønde, som kunne bruges som postkontor for hvalfangstsskibe. Her kan man sende et postkort eller afhente post. Tilbage på skibet serveres jeres middag.

Dag 3 : Española

Española

*Mandag: Española*

Denne morgen finder landgangen sted på Punta Suarez på Española. Ved landgangen bliver man modtaget af en larmende søløvekoloni og de nysgerrige spottefugle. Her finder man også Galapagos-albatrossen, der i sin parringssæson udfører sit forunderlige parringsritual, samt kolonier af blåfodede- og maskede suler, darwinfinker, galapagos-duer og -høge. Svalehalemågen finder redeplads på de forrevne klipper sammen med den rødstrubede tropicfugl. På øen ser man også hav leguaner med unikke røde og grønne aftegninger (disse findes kun på Española), der ligger og soler sig på klipperne sammen med røde vinkekrabber, der er tæt ved de berømte blæsehuller, som havvandet presses op igennem ved bølgernes kraft. Herefter spiser I frokost.

Om eftermiddagen lægges der til ved Gardner Bay på Española. Bugten ligger på nordsiden af øen, hvor man kan vandre langs sandstranden og se nærmere på søløvekolonierne. Der vil også være gode muligheder for at snorkle med marinelivet. Det er blevet tid til aftenens middag.

Dag 4 : Galapagos Øerne

San Cristobal

*Tirsdag: San Cristobal*

Interpretation Center: Dette center ligger ved havnen. Centeret har en interessant arkitektur og var disignet med inspiration i naturen i Galapagos. Her kan I lærer om hvordan øerne er blevet dannet, arternes evolution, og historien om menneskernes kolonisering af øerne. Herefter er der frokost.

Lobos Ø: Her er der mulighed for en tur i speedbåd, en svømmetur eller snorkling. Der er rig mulighed for at spotte det lokale dyreliv, inklusiv søløver, firben og slanger. Efter denne tur er det blevet tid til middag.

Dag 5 : Baltra

Daphne - Baltra Lufthavn

*Onsdag: Daphne - Lufthavn*

Daphne Major er et vulkansk krater, der er delvist eroderet af havet. Her finder man forskellige former for suler og andre fuglearter, de ryngler på stedet. Her kan man også opleve søløver, skildpadder, rokker og flere arter af hajer. Der er også mulighed for at aflægge et besøg ved Bachas, en er et af ynglestederne for havskildpadder, og hvor man også kan se mange flanmingoer. Herefter bliver i kørt til Baltra Lufthavn.

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 18.960,00 pr. person

Varighed: 0 dage / 1 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Mineralvand, te og kaffe
* Alle udflugter
* Spansk-/engelsktalende guide
* Alle overnatninger ombord

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger, og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

17562 031121 GA

Andre rejseforslag

Galapagos til fods

Med dette landbaserede program åbner vi op for endnu en helt unik måde at opleve Galapagosøerne på.

Vulkanernes Boulevard

Skøn rundrejse, der følger vulkanernes boulevard i Ecuador. I de skønne farverige markeder, flotte b…

Kør Selv Gennem Smukke Ecuador

Fantastisk og nytænkt rundrejse gennem smukke Ecuador - i egen lejebil det meste af tiden. For even…