Loading…

8 Dages Cruise På Galapagos - Turistklasse Båd/ Golondrina, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Oplev Galapagos øerne ombord på Golondrina. Golondrina er en turistklasse motor yacht med plads til 16 passagerer fordelt på 8 kahytter. Kahytterne har køjesenge og eget badeværelse og koøjer.

8 Dages Cruise På Galapagos med GolondrinaGolondrina er en turistklasse motoryacht med plads til 16 passagerer fordelt på 8 kahytter. Kahytterne har køjesenge og eget badeværelse og koøjer. Der er desuden en spise salon med bar og lounge område, hvor præsentationer afholdes og slapper af og hygger. Derudover kan man slappe af ved forstavnen samt på det overdækkede soldæk.

Der kan leje snorkel udstyr og våddragter ombord.

Kort dag til dag program - Rute C:
Dag 1: Ankomst Baltra & Las Bachas
Dag 2: Genovesa: El Barranco & Darwin Bay
Dag 3: Bartolome - Santiago: Sullivan Bay
Dag 4: South Plaza - Santa Fe
Dag 5: San Cristobal: Leon Dormido & Cerro Brujo & Lobos Island
Dag 6: Española: Suarez Point & Gardner Bay & Garner Islet & Osborn Islet
Dag 7: Floreana: Cormorant Point & Devils Crown - Santa Cruz: Charles Darwin Station
Dag 8: North Seymour - Afrejse Baltra

Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind.
Se menupunkterne ’detaljeret program’ og ’prisinformation’ for mere information

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Galapagos - Las Bachas
2 Genovesa: El Barranco & Darwin Bay
3 Bartolomé Island - Santiago: Sullivan Bay
4 South Plaza & Santa Fe
6 Española: Punta Suarez
7 Florena: Punta Cormorant
8 Afrejse Galapagos

Dag 1 : Ankomst Galapagos - Las Bachas

Efter ankomst besøger I Las Bachas stranden. En smuk hvid sandstrand på den nordlige kyst af Santa Cruz. Her kan man vandre eller snorkle. Skildpadder lægger deres æg ved kanten af vegetationen. Kig efter den rustne ponton, et levn fra 2. Verdenskrig. Bachas er i virkeligheden er dårlig udtalelse af Barges, et skib der gik på grund på denne tid. De lokale udtalte navnet forkert og det endte med at blive navnet på stranden.

Dag 2 : Genovesa: El Barranco & Darwin Bay

El Barranco er også kendt som Prince Philips Steps, og består af en stejl sti der fører ca. 2 km op ad klippesiden, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt til omgivelserne. Øen er hjemsted for Palo Santo vegetation, rødfodede suler, Mosehornugler, Stormsvaler, Galapagos svaler og Galapagos duer. Der er tør landgang.

Oplev det beskyttende krater i Darwin Bay på Genovesa. Efter en "våd landgang" på en koralstrand, befinder man sig på en af Galapagos øernes mest spændende øer. En sti fører gæsterne forbi tidevandshuller, hvor svalehale- og lava-mågen holder til. Stien fører til en lav bevoksning, hvor de store fregatfugle med deres karakteristiske røde struber, har deres reder. Det er muligt at slutte turen af med at svømme eller snorkle fra stranden og måske en søløve kigger forbi.

Dag 3 : Bartolomé Island - Santiago: Sullivan Bay

Bartolome er hjem for den berømte Pinnacle Rock og består af en udslukt vulkan med formationer i røde, orange, sorte og grønne nuancer. En trappe fører op til vulkanens top, hvorfra man kan nyde de smukke omgivelser. Øen er et godt sted at snorkle og måske se Galapagos pingvinen. Både tørre og våde landgange.

Sullivan bugten er en koralstrand, hvorfra turen går gennem lava marker så langt øjet rækker. Kig godt efter planteliv, som har formået at skyde frem over de sidste 100 år siden det sidste vulkanske udbrud. Der er muligt at vandre, snorkle og svømme.

Dag 4 : South Plaza & Santa Fe

South Plaza's landskab byder på unikke sesuvium-planter og opuntia-kaktusser. Landskabet byder på nogle af de mest interessante vildtlivs observationer på Galapagos. Land leguaner kan nemt ses fra stierne, ofte ventende under kaktussernes skygge, hvor de afventer at kaktus frugterns falder ned på landjorden, som de elsker at mæske sig i.

Santa Fe har våd landgang. På de tørre klipper finder man landleguaner og lava-firben, der er karakteristiske for Santa Fe. Figenkaktus-skove dækker landskabet helt ned til det krystalklare vand med havskildpadder, farverige fisk og manta-rokker. En stor sæl koloni flyder på strandene og i havet rundt om øen findes nogle af de bedste steder at dykke. Dyrearter: landleguaner, havskildpadder, lava-firben, søløver

Dag 5 : San Cristobal

Her findes øernes hovedstad, Puerto Baquerizo Moreno og lufthavnen.San Cristobal er den ældste bosættelse på Galapagosøerne. I 1985 fik øen en landingsbane, der i dag beflyves dagligt af fly fra Quito og Guayaquil.

Den største by hedder Puerto Baqueriza Moreno. Det er her, mange cruises begynder og ender og byen indeholder et "Interpretation Center" der fortæller om øernes naturhistorie og menneskets indflydelse på øerne.

Øens strand, Playa Ochoa, er en god lang sandstrand med mulighed for at bade med søløver, mens de blåfodede suler og fregatfuglene svæver lavt på himlen. San Cristobal går også under det engelske navn: Chatman.

Ud for øens nord-øst spids findes også Leon Dormido, som er en vertikal 500 meter høj tufklippe, der rejser sig op fra havet. Erodering har delt klippen i 2, som har givet den dens karakteristiske form, som af nogle sammenlignes med sovende løver. Der vil være mulighed for at observere blåfodede- og maskerede suler, ligesom der findes en søløvekoloni på klipperne.

Dag 6 : Española: Punta Suarez

Der lægges til ved Suarez Point på den vestlige ende af Española øen. Der er en sti på ca. to kilometer, som fører jer gennem en strand beboet af hav leguaner, forbi Nazca- og blåfodede sule kolonier inden I når frem til hoved attraktionen; albatros kolonien, som kun ses på denne ø (april - november).

I dag besøges Gardner Bay på Española og/eller Osborn eller Gardner øgruppen. Gardner bugten ligger på nordsiden af øen, hvor man kan vandre langs sandstranden og se nærmere på søløvekolonierne. Der vil også være gode muligheder for at snorkle med marinelivet.

Islote Gardner og Osborn er mindre øer, som er gode snorkel steder, hvor man under havoverfladen vil opleve et farverigt undervandsliv i form tropiske fisk, revhajer og havskildpadder.

Dag 7 : Florena: Punta Cormorant

Punta Cormorant er en af de få beboede øer på Galapagos. Den grønne strand runger med søløvernes kald. Det er muligt at følge en sti fra stranden hen til en ferskvandslagune, som er hjemsted for flere fugle arter blandt andet den mest lyserøde flamingo i verden. stien fortsætter gennem specielle plante arter frem til en strand med blødt sand, hvor skildpadder lægger æg og rokker svømmer i det lave vand.

Devils Crown er en cirkulær sten formation, som er næsten dækket af havet. Der sejles dertil i zodiak gummibåde, hvorfra man oplever fantastisk snorkling med søløver, skildpadder, hajer og meget andet. strømmen kan være kraftig på stedet.

Charles Darwin Station informerer de besøgende om beskyttelse og bevaring af den særlige natur, de endemiske arter samt flora og fauna på Galapagos øerne. Charles Darwin Research Station består af et informations center, et museum et bibliotek samt et skildpadde yngle-center. Her kan man opleve forskellige skildpadde arter, som forberedes til at blive genudsat i deres naturlige habitat. På stedet kan opleves nationalparkens informations center, Van Staelen udstillingssal, avls- og udklæknings-centeret for unge skildpadder, samt kæmpe skildpadder og den berømteste beboer, nu afdøde Ensomme George.

Dag 8 : Afrejse Galapagos

Det er blevet tid til at tage afsked med personalet ombord på jeres cruise og I transporteres til lufthavnen, hvorfra flyet afgår. Det er tid til at sige farvel til Galapagos.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 17.147,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Te, kaffe og vand - medbring egen vandflaske til vandet
* Daglige udflugter
* Engelsktalende naturguide
* Snacks efter hvert besøg

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Drikkevarer udover de inkluderede
* Snorkeludstyr, våddragter (kan lejes ombord)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10353 112918 TV

Andre rejseforslag

Galapagos til fods

Med dette landbaserede program åbner vi op for endnu en helt unik måde at opleve Galapagosøerne på.

Vulkanernes Boulevard - Ecuador og Galapagos

Skøn rundrejse, der følger vulkanernes boulevard i Ecuador. I de skønne farverige markeder, flotte b…

Kør Selv Gennem Smukke Ecuador

Fantastisk og nytænkt rundrejse gennem smukke Ecuador - i egen lejebil det meste af tiden. For even…