FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 Dages Cruise På Galapagos - Førsteklasses Båd / Galaxy, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Galaxy har plads til 16 passagerer fordelt i 9 kahytter. Ombord på båden findes blandet andet et soldæk, et loungeområde og en bar.

Krydstogtet er inklusiv alle måltider, snacks og mineralvand, te og kaffe. Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos-øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.

8 dage / 7 nætter
Dag 1: Ankomst til Baltra & Mosquera Islet
Dag 2: Santiago Island: Sullivan Bay & Bartolome Island
Dag 3: Genovesa Island: Barranco & Darwin Bay
Dag 4: San Cristobal: Interpretation Center & Lobos Island
Dag 5: Espanola: Gardner Bay & Suarez Point
Dag 6: Floreana: Post Office Bay & Cormorant Point
Dag 7: Santa Fe & South Plazas
Dag 8: Santa Cruz & afrejse fra Baltra


Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind. Denne båd har også et program for 4 dage / 3 nætter, 5 dage / 4 nætter og endnu et program for 8 dage / 7 nætter.

Se detaljeret program under rejseplan


Priser fra:kr. 38.285,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* Helpension
* Mineralvand, te og kaffe
* Alle udflugter
* Spansk-/engelsktalende guide
* Alle overnatninger ombord

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Ikke inkluderet:* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger, og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


16157 120419 GA

Dag 1: Baltra - Santiago

Efter I er landet på Baltra, bliver I hentet og kørt til båden, der skal være jeres hjem de næste 8 dage. Ved båden bliver I budt velkommen med en drink og frokost.

Når I er blevet indlogeret, skal I på udflugt til Mosquera Islet, der ligger mellem Baltra og North Seymour. Her vil I kunne se den største søløvekoloni på Galapagos. Det er også muligt at observere flere forskellige fuglearter og slappe af på den hvide sandstrand. Efter en dejlig første dag fyldt med oplevelser er der aftensmad på båden, inden I går til køjs.

Dag 2: Santiago - Genovesa Island

Dagens første visit er ved Sullivan Bay på øen Santiago. I vil på en vandretur komme til at se, hvordan lavastrømme tidligere har dækket et omfattende område af øen Tilbage på båden venter snacks og forfriskende drikkevarer.

Efter frokost fortsætter I til øen Bartolome, der er en lille ø beliggende tæt på Santiago. Aktiviteter på denne ø omfatter vandreture, svømning, snorkling og fotografering. I vil gå til toppen af øen (114 m), hvor I vil se planter som tiquilia, chamaesyce og scalesia. Fra toppen af øen er det muligt at se til Santiago, Rabida og Isabela. I vil også gå forbi en mangrove sump og store sandklynger på jeres vej til sydsiden af øen. På den nordlige strand vil I få mulighed for at svømme og snorkle, og inden aftensmad vil I kunne se pingviner i Rock Pinnacle.

Dag 3: Genovesa Island - San Cristobal

I dag fortsætter turen mod nord indtil I rammer Barranco ved øen Genovesa. Aktiviteter for denne dag inkluderer korte vandreture, fotografering, svømning og snorkling. Genovesa er en lille ø i den nordlige del af Galapagos. Barranco byder på en vandretur ad Barranco stien, og øen er også kendt for de såkaldte prins Felipes trapper. På denne tur vil I kunne se mange forskellige tropiske fugle.

Efter frokost sejler I lidt mod øst til Darwin Bay. Nær stranden findes en mangrove sump, hvor I kan se en fregatkoloni, havlegunaer, rødfodet sule og mange andre dyr. Efter besøget på land vil I kunne nyde en svømmetur i bugten. Snacks og forfriskninger er til rådighed.

Dag 4: San Cristobal - Española

Efter morgenmaden besøger I først det såkaldte Interpretation Center, der ligger i San Cristobal. Det er et moderne og arkitektonisk rum, som blev designet til at skulle symbolisere en naturlig fortolkning af Galapagos. Her vil I lære om øernes vulkanske dannelse, de forskellige dyrearters udvikling og ikke mindst de lokale menneskers historie.

Om eftermiddagen stopper I ved Lobos Island. Her bliver der mulighed for både at gå, svømme og snorkle blandt sæler, fregatfugle, havleguaner, lavafirben og andre spændende dyr.

Dag 5: Española - Floreana

I dag venter jer en bred vifte af oplevelser. Ved ankomst til Gardner Bay på øen Espanola er der mulighed for både at tage på en kort vandretur, svømme og snorkle samt observere endnu en sælkoloni. Søløven er et af de dyr på Galapagos, der får stor opmærksomhed fra besøgende. Det skyldes deres nysgerrighed og lyst til at lege. Til tider kan de dog også være både aggressive og dovne. I Gardner Bay findes mange søløver, der slapper af på stranden og nyder solen. Disse fascinerende dyr vil sammen med havskildpadder, -leguaner og forskellige tropiske fisk kunne observeres, imens I snorkler. Når I kommer tilbage til båden, er det tid til frokost.

Ved Suarez Point anbefales det, at I har medbragt sportssko, solhat og solcreme. Ingen farve er mere fantastisk end den blå, I vil se på den blåfodede sule. Denne spektakulære fugl kan ses her på øen sammen med den store albatros, der kan opnå en vægt på op til fire kilo. På jeres tur rundt på øen vil I observere disse fantastiske fugle i de smukke landskaber. Det er vigtigt at bemærke, at albatrosser ikke ses mellem januar og marts. På turen er der desuden mulighed for at se havleguaner, finker og mange andre dyr. Tilbage på båden venter snacks og friske drikkevarer.

Dag 6: Floreana - Santa Fe Island

Efter en tidlig morgenmad er det tid til dagens første visit ved øen Floreana. Post Office Bay ligger på nordsiden af øen, og her installerede Kaptajn James Colnett en tom tønde, der skulle bruges som posthus til de hvalfangstflåder, der gjorde stop ved Galapagosøerne. Her har I også mulighed for at lægge et postkort til jeres venner og familie.

Dagens andet stop er ved Cormoran Point beliggende på Floreanas vestside. Stedet her er kendt for sin mørkegrønne strand, og så er der også et rigt dyreliv (søløver, havleguaner, fregatter og pelikaner), som I kan observere både under og over vand. Sidste stop er ved Devil's Crown, hvor I kan tage på en lille tur eller slappe af med en svømmetur i havet. På turen vil I kunne se en gruppe af sten, der tilsammen ligner en krone dannet af den konstante erosion, der forårsages af havet. Det er desuden et af de bedre steder at snorkle med en fremragende sigtbarhed. Tilbage på båden venter endnu et lækkert aftensmåltid.

Dag 7: Santa Fe Island - Santa Cruz

I dag venter jer en håndfuld forskellige udflugter. I starter med at besøge Santa Fe, der med sin lille størrelse på 24 kvadratkilometer og med højeste punkt blot 60 m over havets overflade er ret unik. Øen har en utrolig bugt med turkis vand, beskyttet af en naturlig barriere af klipper. Besøget på denne ø inkluderer vandreture, svømning og snorkling, og I vil blandt andet komme til at se forskellige fugle, kolonier af sæler og ikke mindst en af Galapagos' to landlevende leguaner. Derudover er bugten fremragende at svømme og snorkle i, og her finder man både skildpadder, søløver og tropiske fisk. Tilbage på båden venter en snack og forfriskende drikkevarer.

Inden turen går videre til South Plazas er der frokost på båden. South Plazas består af to små øer. Her vil I opleve mindre landlevende leguaner og en speciel klippe, hvorved havfuglene har lagt reder. På sydsiden af Plazas findes der ca. 1000 søløver.

Dag 8: Santa Cruz - Baltra

Efter et hav af oplevelser går turen nu mod Santa Cruz, der er sejlturens sidste stop. Inden I forlader båden tidligt om morgenen, skal al jeres bagage være pakket. På Santa Cruz Island besøger I Charles Darwin Station, der ligger i hovedhavnen. Centeret avler skildpadder og landleguaner, og det er det vigtigste ynglested på Galapgos. Takket være et stort stykke dedikeret arbejde bliver nogle arter reddet her. Det var her Lonesome George boede - den berømte og sidste overlevende gigantiske skildpadde, fundet på Pinta Island.

Turen har nu nået sin ende, og I køres til lufthavnen på Baltra.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.