Loading…

8 Dages Cruise På Galapagos - Førsteklasses Båd/ Eric - Letty, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

8 dages cruise på Galapagos øerne med enten Eric eller Letty. Skibene er førsteklasses både og designet specielt til at sejle i farvandet omkring Galapagosøerne.

Eric og Letty


Her er tale om to identiske både, der er bygget i 1990-91. Selvom de har nogle år på bagen, så skal man ikke lade sig narre. De er designet specielt til at sejle i farvandet omkring Galapagosøerne og er udstyrede med alt moderne navigations- og sikkerhedsudstyr. Om bord findes spisesal, bar/lounge og konferencerum med TV, video og stereoradio. Store panoramavinduer giver en fantastisk udsigt og øverst findes et soldæk med dækstole samt et observationsområde. Båden er fuldt airconditioneret.

De 10 dobbeltkahytter, med plads til 20 passagerer, er fordelt over 3 dæk. Hver kahyt har brusebadeværelse med varmt og koldt vand. Kahytterne er udstyrede med enten 2 enkelte- eller en dobbeltseng. Bådene stopper på 2 øer pr. dag. Dette giver et samlet besøg i land på 4-5 timer pr. dag. Bådene er miljøcertificeret under SmartVoyager programmet.

8 dage/ 7 nætter:
Dag 1: San Cristobal: Puerto Baquerizo Moreno, Cerro Tijeretas, Leon Dormido
Dag 2: San Cristobal: Cerro Brujo, Punta Pitt
Dag 3: Española: Punta Suarez, Gardner Bay
Dag 4: Floreana: Punta Cormorant, Devils Crown or Champion, Post Office Bay
Dag 5: Santa Cruz: Highlands, CCFL Darwin Station
Dag 6: Bartolome Island - Las Bachas, Black Turtle Cove eller Sombrero Chino
Dag 7: South Plaza Island - North Seymour
Dag 8: San Cristobal: Interpretations centret

Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind.
Se menupunkterne ’detaljeret program’ og ’prisinformation’ for mere information

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Søndag: San Cristobal: Puerto Baquerizo Moreno, Cerro Tijeretas, Leon Dormido
2 Mandag: San Cristobal: Cerro Brujo, Punta Pitt
3 Tirsdag: Española: Punta Suarez, Gardner Bay
4 Onsdag: Floreana: Punta Cormorant, Devils Crown or Champion, Post Office Bay
5 Torsdag: Santa Cruz: Highlands, CCFL Darwin Station
6 Fredag: Bartolome Island - Las Bachas, Black Turtle Cove eller Sombrero Chino
7 Lørdag: South Plaza Island - North Seymour
8 Søndag: San Cristobal: Interpretations centret

Dag 1 : Søndag: San Cristobal: Puerto Baquerizo Moreno, Cerro Tijeretas, Leon Dormido

Ved ankomsten Puerto Baquerizo Moreno på San Cristobal står vores guide klar i lufthavnen for at tage imod og sørge for transporten til yachten. Efter frokosten køres der i bus til Cerro Tijeretas, frregatfugle højen, beliggende udenfor byen nær ved La Predial, et fiskersamfund beboet fra 1952 til 1960. Det er et af to steder hvor man kan spotte redekolonier af begge fregatfugle arterne. Stien fører til Playa Mann hvor der er en dejlig udsigt over smukke landskaber. Der returneres til skibet, som sejler tæt på Leon Dormido; en vertikal tuf-klippe, der rejser sig fra havet. Erodering har delt klippen i 2, som har givet den dens karakteristiske form, som af nogle sammenlignes med en sovende løve. Der vil være mulighed for at observere blåfodede- og maskede suler, ligesom der findes en søløvekoloni på klipperne.

Dag 2 : Mandag: San Cristobal: Cerro Brujo, Punta Pitt

Om morgenen, besøges Cerro Brujo, godt 2 timer fra San Cristobal, hvor der en god lang sandstrand med mulighed for at bade med søløver, mens de blåfodede suler og fregatfuglene svæver lavt på himlen. Om eftermiddagn, besøges San Cristobals nordøstlige spids, Punta Pitt, en tuf formation, hvor mange fugle bygger rede inklusiv den rød- og blåfodede sule, Nazca suler samt fregat fugle. Punta Pitt er en af Galapagos øernes bedste fugle observationssteder og lig med Genovesa (tower).

Dag 3 : Tirsdag: Española: Punta Suarez, Gardner Bay

Denne morgen finder landgangen sted på Punta Suarez på Española. Ved landgangen bliver man modtaget af en larmende søløvekoloni og de nysgerrige spottefugle. Her finder man også Galapagos albatrossen, der i sin parringssæson udfører sit forunderlige parringsritual, samt kolonier af blåfodede- og maskede suler, darwinfinker, galapagos-duer og -høge. Svalehalemågen finder redeplads på de forrevne klipper sammen med den rødstrubede tropicfugl. På øen ser man også hav leguaner med unikke røde og grønne aftegninger (disse findes kun på Española), der ligger og soler sig på klipperne sammen med røde vinkekrabber, der er tæt ved de berømte blæsehuller, som havvandet presses op igennem ved bølgernes kraft.

Om eftermiddagen lægges der til ved Gardner Bay på Española. Bugten ligger på nordsiden af øen, hvor man kan vandre langs sandstranden og se nærmere på søløvekolonierne. Der vil også være gode muligheder for at snorkle med marinelivet.

Dag 4 : Onsdag: Floreana: Punta Cormorant, Devils Crown or Champion, Post Office Bay

Punta Cormorant er en af de få beboede øer på Galapagos. Den grønne strand runger med søløvernes kald. Det er muligt at følge en sti fra stranden hen til en ferskvandslagune, som er hjemsted for flere fugle arter blandt andet den mest lyserøde flamingo i verden. stien fortsætter gennem specielle plante arter frem til en strand med blødt sand, hvor skildpadder lægger æg og rokker svømmer i det lave vand. Dernæst er det muligt at snorkle ved Devil's Crown eller Champion, en sunket krater koloniseret af farverige fisk og koraller. Det er muligt at spise frokosten ude på dækket eller indenfor. Eftermiddagens udflugt går til Post Office Bay, et af de mest berømte steder på Galapagos. Det er ikke det mest sceneriske sted, men det var her post tønden blev brugt af engelske hvalskibe. Du er velkommen til at efterlade et postkort og tage et andet med hjem og poste.

Dag 5 : Torsdag: Santa Cruz: Highlands, CCFL Darwin Station

Der køres med bus til Santa Cruz højlandet. Landskabet skifter kontinuerligt som I bevæger jer gennem de syv vegetationszoner, der eksisterer på Galapagos. Her besøges skildpadde reservatet, Las Primicias, en af de private gårde i højlandet. I vil møde kæmpe skildpadder i deres naturlige habitat. Der gøres dernæst stop ved tunellerne, de største lava rør, som findes på Galapagos. Tvillingerne, Los Gemelos, er et par store kratere, hvor der lever rubintyranner. Hannen er rød og flot i naturen. Efter frokost besøges Charles Darwin Research STation ( Centro de Crianzas Fausto Llerena). Her boede den nu afdøde Ensomme George. Forskningstationen har ansatte fra hele verden og I vil opleve skildpadder i alle aldre og lære om denne art og dens tilhørsforhold til Galapagos. Om aftenen kan I vælge at spise på yachten eller spise for egen regning i Puerto Ayora. Det er dog muligt at få zodiac bådene til at sejle jer ind til byen igen, hvis I vil på internet eller købe souvenirs.

Dag 6 : Fredag: Bartolome Island - Las Bachas, Black Turtle Cove eller Sombrero Chino

Om formiddagen lægges der til ved Bartolomé, hvor man næsten har en følelse af at være på månen. Der er en ½ times vandring til toppen af denne bare ø, som stadig ikke er blevet koloniseret af planter og dyr. Udsigten fra toppen er den berømte udsigt over Pinnacle Rock med dens eroderede krater. Vel nede igen kan man få en svømmetur med fiskestimer og måske pingviner. Las Bachas er en smuk hvid sandstrand på den nordlige kyst af Santa Cruz. Her kan man vandre eller snorkle. Skildpadder lægger deres æg ved kanten af vegetationen. Kig efter den rustne ponton, et levn fra 2. Verdenskrig. Bachas er i virkeligheden er dårlig udtalelse af Barges, et skib der gik på grund på denne tid. De lokale udtalte navnet forkert og det endte med at blive navnet på stranden. Black Turtle Cove er beliggende på den nordlige side af Santa Cruz og omgivet af mangrover, hvormed bugten kun er tilgængelig i gummibåd. Bugten er ikke ret dyb og er et sikkert sted for unge marinedyr. Det er muligt at observere sorttippede- og hvidtippede revhajer, skildpadder, unge hammerhajer, flere rokke arter samt havfugle. Den Kinesiske Hat, en lille ø beliggende i det sydøstlige hjørne af Santiago øen. Navnet er grundet dens form set på afstand. Øen består af en væltet kegle som former toppen og lava tunneller der løber ned til kysten. Besøget er et godt udgangspunkt for at forstå geologiske formationer såsom lava tunneller.

Dag 7 : Lørdag: South Plaza Island - North Seymour

På Plazas lave kyster finder man kolonier af ynglende søløver, mens de unge hanner holder til på de forrevne klipper på sydsiden af øen. Der er mulighed for at se svalehalemåger og den smukke rødblissede tropiske fugl samt de gule landleguaner. Landskabet er domineret af kaktusser. North Seymour er beboet af et stort antal Galapagos søløver, blåfodede suler samt fredgatfugle. Øen blev formet af en serie af undervands lavastrømme, som blev løftet over havoverfladen af de tektonisk aktiviteter. Det er muligt at spotte land- og marine-leguaner, rokker og revhajer. Der er mulighed for at snorkle og vandre på øen.

Dag 8 : Søndag: San Cristobal: Interpretations centret

Båden returnerer til Puerto Baquerizo Moreno på San Cristobal, Undervejs besøg ved Interpretation centret inden der fortsættes til lufthavnen, hvorfra returrejsen til fastlandet begynder. Interpretations centret åbnede i 1999, hvor det sidste information om øernes naturlige og menneskelige historie udfoldes. Når flyet letter er der en sidste chance for at sige farvel til de spændende øer.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 32.891,00 pr. person

Varighed: 8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Daglige guidede udflugter
* Vand, kaffe/te
* Lokal øl og vin til aftensmaden
* Snorkeludstyr, lån af våddragter og kajakker

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

01473 010517 GN

Andre rejseforslag

Galapagos til fods

Med dette landbaserede program åbner vi op for endnu en helt unik måde at opleve Galapagosøerne på.

Vulkanernes Boulevard - Ecuador og Galapagos

Skøn rundrejse, der følger vulkanernes boulevard i Ecuador. I de skønne farverige markeder, flotte b…

Kør Selv Gennem Smukke Ecuador

Fantastisk og nytænkt rundrejse gennem smukke Ecuador - i egen lejebil det meste af tiden. For even…