Loading…

6 dages cruise på Galapagos - Førsteklasses båd/Odyssey, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

6 dages cruise til Galapagos med Odyssey. Odyssey er en lækker luksusbåd med 10 kahytter med plads til 16 passagerer.

Odyssey er en lækker 1. klasses båd med 10 kahytter til 16 passagerer. Kahytterne på er fordelt på to dæk over vand. Båden er fra 2008 og sat i stand med helt nyt inventar i december 2016.
Alle kahytter er store med vinduer, almindelige senge (ikke køjesenge) der er aircondition og lille køleskab, samt god obevaringsplads til baggage. Badeværelserne er rummelige.

To af kaytterne er suiter, hvor der er plads til 3 gæster, eller hvis to ønsker lidt ekstra plads kan man booke dem mod ekstrabetaling.
Underste dæk : To kahytter til enkeltpersoner eller turledere.
Hoveddæk: 4 kahytter; 2 med to enkeltsenge og 2 med en dobbeltseng. Derudover er der et stort opholdsrum, pæn spisesal, bar og bibliotek samt en overdækket terrasse.
Øverste dæk: 2 kahytter med to enkeltseng som kan laves om til dobbeltseng, samt to suiter med sovepladser til 3 . Derudover er der en overdækket terrasse med solstole
Sun Deck: På Soldækket, er der en jacuzzi og overdækket lounge område samt åbent dæk med solstole.

Kort dag til dag program - Rute C:
Dag 1: Cerro Colorado, San Cristobal
Dag 2: Gardner Bay & Punta Suarez, Española
Dag 4: Santa Fe & Plazas
Dag 5: North Seymour Beach – Bachas Beach, Santa Cruz
Dag 6: Afrejse

Dag 1 : Galapagos Øerne - San Cristobal: Cerro Colorado

Efter ankomsten til lufthavnen og have overstået de fornødne formaliteter med inspektions skranke, for at sikre at udefrakommende planter og dyr ikke kommer igennem samt skranken for betaling af nationalpark skatter, vil I blive mødt af guiden og transporteret ned til havnen.

Om eftermiddagen er der besøg ved Cerro Colorados skildpadde center, beliggende ca. 40 min sydøst på øen med bus. Centeret blev bygget for at forbedre antallet af skildpadder på øen. Centeret indbefatter en vandresti, et besøgscenter og et ynglecenter. Langs vandrestien er det muligt at opleve forskellige arter af endemiske planter samt fugle såsom San Cristobal-spottedrossel, gule sangere, forskellige finke arter samt Galapagosskovtyran.

Dag 2 : Española: Gardner Bay & Suarez Point

På øen Española udforskes det endemiske dyreliv, som blandt andet udgøres af mange fuglearter såsom den hættede-spottedrossel. Gardner Bay byder på en dejlig strand, perfekt til svømning. Omkring de nærliggende små øer vil der være godt at snorkle med de mange fisk og til tider skildpadder og hajer. Bugten besøges indimellem af en koloni af søløver, som gerne svømmer med de besøgende. Point Suarez er en af de bedste vildtlivs områder på øen med en lang liste af arter, som lever langs klipperne eller på sand- og stenstrandene.

Dag 3 : Floreana: Punta Cormorant,Post Office Bay & Baroness Lookout

Dagens første besøg er Cormorant Point, hvor landgangen vil foregå på den olivengrønne strand, hvorfra en 100 meters lang sti fører ind til lagunen med flamingoer. Om eftermiddagen, lægges ruten forbi Post Office Bay, hvor den legendariske posttønde som hvalfangere plejede at bruge som post punkt på Galapagos. Der vandres til udsigtspunktet Mirador de la Baronesa, hvor naturguiden vil fortælle den mystiske mord legende om Baronesa.

Dag 4 : Santa Fe Island - Islas Plazas

Santa Fe er en dejlig destination for kyst udforskninger. Der er to stier for besøgende, den ene tager jer til den højeste opuntia kaktus på Galapagos. Den anden sti fører jer ind i højlandet, hvor lang leguaner bebor området. Efter en lang gåtur, er det muligt at svømme i det stille vand eller snorkle med legesyge søløver.

Plazas er beliggende på den østlige side af Santa Cruz øen og udgør den ene halvdel af to øer der er navngivet Islas Plazas, Plazas øerne. Selv om øen nok er lille, findes der mange interessante og spændende Galapagos arter her. Plazas landleguaner er mindre end deres familiemedlemmer på de andre øer. På øen lever flere hybrid arter af leguanen, et resultat af krydsningen mellem mandlige hav leguaner og kvindelige land leguaner, som er unikke og genkendelige på deres sort-grå farver. Den store population lever her på grund af deres yndlingsspise tun. Desuden vil I opleve svalehalemåger i deres reder langs de forrevne klipper samt tropeskråber, Rødnæbbet Tropikfugl, fregatfugle samt brune pelikaner.

Dag 5 : North Seymour - Santa Cruz: Bachas Beach

Seymour er en forhøjet øen, det modsatte af en vulkansk ø, og er generelt flad og oversået med kæmpesten. Her er der gode steder at bygge rede for den store koloni af de fantastiske fregatfugle. Blåfodede suler fremviser deres parringsdanse i åbne områder og svalehalemågerne flyver ud over klippekanterne. Selv om der er en voldsom brænding bodysurfer søløverne gladeligt i vandet. Pas på hvor I træder da sulerne ikke er alt for forsigtige med hvor de bygger deres reder. Træerne fyldes med mandlige fregatfugle, som gerne vil tiltrække modpartens opmærksomhed ved at puste deres røde skinfolder op. Der er en cirkulær sti, som fører jer gennem øen til en smuk go stenet kyst, hvor bølgernes farve er en sølvblå.

Dag 6 : Baltra: afrejse Galapagos

Det er blevet tid til at tage afsked med personalet ombord på jeres cruise og I transporteres til lufthavnen på Baltra, hvorfra flyet afgår. Det er tid til at sige farvel til Galapagos.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 19.474,00 pr. person

Varighed: 6 dage / 5 nætter

Inkluderet

Spørg på pris

* Helpension
* Te, kaffe og vand - medbring egen vandflaske til vandet
* Engelsktalende natur guide
* Snacks efter hvert besøg

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120 US$
* Drikkepenge
* Drikkevarer udover de inkluderede

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10844 010517 ATC

Andre rejseforslag

Galapagos til fods

Med dette landbaserede program åbner vi op for endnu en helt unik måde at opleve Galapagosøerne på.

Vulkanernes Boulevard - Ecuador og Galapagos

Skøn rundrejse, der følger vulkanernes boulevard i Ecuador. I de skønne farverige markeder, flotte b…

Kør Selv Gennem Smukke Ecuador

Fantastisk og nytænkt rundrejse gennem smukke Ecuador - i egen lejebil det meste af tiden. For even…