Loading…

5 dages cruise på Galapagos - luksusbåd/La Pinta, Galapagos Øerne - Ecuador og Galapagos

Tag med på et 5-dages spændende krydstogt til Galapagos-øerne ombord på en luksusbåd.
Yacht La Pinta har nogle af de største kahytter, i blandt alle Galapagos’ krydstogtsskibe, med gulv-til-loft vinduer og masser af plads. La Pinta har 24 kahytter, som alle befinder sig på cabin deck. Alle senge kan adskilles eller sammensættes efter jeres ønske.
La Pintas båddæk byder på en udendørs sky bar, jacuzzi, fitnessrum og lounge/bar. Hoveddækket består af spisesal, reception og souvenirshop.
Krydstogtet er inklusiv alle overnatninger og måltider inklusiv juice og sodavand. Alle udflugter samt lån af våddragt og snorkeludstyr er desuden inkluderet. På La Pintas luksusbåd oplever du Galapagos’ smukke øer og får imponerende natur- og dyreoplevelser, som du sent vil glemme.

Dag 1: Ankomst til Galapagos
Dag 2: Santa Fe Island
Dag 3: San Cristobal Island
Dag 4: Española Island
Dag 5: Afrejse fra Galapagos

Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vind og vejr. Denne båd har også et program på 7 dage / 6 nætter.

Se detaljeret program under rejseplan
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Galapagos
2 Santa Fe Island
3 San Cristobal Island
4 Española Island
5 Afrejse fra Galapagos

Dag 1 : Ankomst til Galapagos

I stiger ombord på Yacht La Pinta, hvor I får en introduktion til båden og får tildelt jeres kahyt. Herefter får I frokost og sejler mod jeres første eftermiddagsspot.

I sejler til South Plaza Island, hvor der venter jer en udsigt til turkisblåt hav og hvide strande. I ser også en lund af grønne Opuntia kaktusser, hvor I kan spotte gul-grå landleguaner imellem. Langs kystlinjen oplever I kolonier af søløver og havfugle på denne lille men spektakulære ø.

Dag 2 : Santa Fe Island

I tager en mindre båd til en idyllisk hvid sandstrand, hvor kolonier af søløver opholder sig. Galapagos høge er også sædvanligvis nemme at få øje på. Santa Fe landleguanen, som kun findes her, vil I også spotte undervejs på turen. Efter gåturen har I mulighed for at svømme og snorkle i bølgerne eller sejle i en glasbundsbåd.

Efter frokosten lægger I til ved Puerto Baquerizo Moreno, øens hovedstad, og kører til øens sydlige kyst (ca. 40 minutters kørsel). Ved Cerro Colorado besøger I opdrætscentret for gigantiske, stærkt truede skildpadder. Centeret befinder sig midt i en fantastisk løvskov, der er hjemsted for adskillelige fuglearter og det lokale San Cristobal lavafirben.

Dag 3 : San Cristobal Island

Denne morgen lander I på San Cristobals østlige spids. Stien, der starter på stranden, giver en fantastisk udsigt udover kystlinjen. I kan observere fregatfugle samt en koloni af hansøløver. Hvis vejret tillader det kan I efter gåturen svømme og snorkle fra stranden.

Om eftermiddagen efter frokost sejler I i en lille båd til Cerro Brujos vidstrakte, hvide koralstrand – perfekt til gåture med udsigt til havfugle og kystfugle. Her kan I også kigge efter Galapagos søløver. Dette er de samme kyster, som Charles Darwin gik på tilbage i september 1835.

Dag 4 : Española Island

I dag venter jer en tur til Punta Suarez på Española Island. En spændende gåtur på underlag af lava/sten, hvor I oplever områdets unikke havfuglekolonier heriblandt Galapagos albatrossen (fra april-januar), suler og måger. I kan også kigge efter rød-grøn-sorte havleguaner. Mange anser dette sted som det bedste i Galapagos. I får frokost tilbage ombord på båden.

Om eftermiddagen lægger I til ved Gardner Bay – en smuk hvid koralstrand, hvor I observerer søløver, spottedrosler og finker. Der er gode muligheder for snorkling i dette område, og ellers har I tid til at tage en kajaktur.

Dag 5 : Afrejse fra Galapagos

Om morgenen besøger I Charles Darwin Research Station og opdrætningscenteret for kæmpeskildpadder. Her er i vidner til indsatsen og resultaterne af Galapagos’ feltarbejde og undersøgelser udført i videnskabens navn. Herefter tager i transfer til Baltra Island, hvor rejsen ender.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 30.399,00 pr. person

Varighed: 5 dage / 4 nætter

Inkluderet

* Helpension (inklusiv juice og sodavand)
* Alle udflugter
* Nationalparkguider (spansk- eller engelsktalende)
* Snorkeludstyr og lån af våddragter


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt

Ikke Inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


13465 051017 MT

Andre rejseforslag

Bolivias Natur & Kultur

Besøg den pulserende by La Paz, udforsk de gamle inkamyter på Solens Ø i Titicaca-søen, trek igennem…

Privat Bådtur På Amazonfloden

Oplev Brasiliens Amazonas fra jeres helt egen båd. På dette unikke cruise kommer I tæt på livet lang…

10 dages krydstogt til den antarktiske halvø

Dette er vores mest populære rejse til Antarktis. Programmet er relativt koncentreret og er derfor p…