FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Ecuador og Galapagos , Sydamerika

Rejser til Ecuador og Galapagos


Ecuador er måske nok det mindste af landene i Andesregionen, men her er tæt pakket med spændende muligheder.

Landet, der har fået sit navn efter ækvator, er et rigtig godt udgangspunkt for begynderens rejse i Sydamerika. Og netop ved ækvator, eller den smukke gamle by Quito lidt syd for, er det godt at tage hul på eventyret. Herfra kan man på mindre end en dagsrejse nå at passere nogle af verdens højeste vulkaner, tage dybt ind i Amazonjunglen, solbade ved Stillehavets tropiske strande eller besøge farvestrålende indianske markeder. Denne korte transporttid til de fleste typer landskaber og kulturer som folk forbinder med Sydamerika, står som en rar kontrast til de lange afstande i nabolandene.

Mange finder Ecuador utroligt indbydende, hvis man er nybegynder i rejser til Sydamerika - det er et lille, relativt sikkert, overskueligt og yderst fascinerende land.

Se vores forslag til individuelle rejser i Ecuador og Galapagos eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Rejser til Galapagos
"Solen har lige brudt horisonten. Skibets vuggen luller mig næsten i søvn igen, da jeg pludselig kommer i tanke om, hvor jeg befinder mig - Galapagos. Kun få meter borte inde på land boltrer søløverne sig glade i vandet i færd med deres første morgendukkert. Den blåfodede sule vågner og prikker til sin mage. Det er tid til at danse, og under figenkaktusens stikkende stamme løfter en sløv landleguan hovedet og kigger forventningsfuldt op på de modne frugter." Jesper Hannibal

Galapagos er som zoologisk have - bare uden hegn. Og tag bare børnene med. Galapagos er fantastisk, men når man i tilgift til en rejse til Galapagos får lov at opleve øerne og dyrelivet gennem øjnene af sine børn, så sker der noget helt fantastisk.

Se nogle af vores Galapagos rejser her

Ecuador og Galapagos