FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Californien & det vestlige USA, USA

En rejse til det vestlige USA er på mange måder en rejse til det USA, vi kender fra film.

Storbyerne Los Angeles og San Francisco behøver næppe nogen nærmere præsentation. De må på ingen måder sammenlignes, men skal opleves på hver deres måde - gerne langs Highway 1 med den smukke Stillehavskyst og de hyggelige småbyer.

Det vestlige USA huser nogle af landets bedste og mest kendte nationalparker. Yosemite, Grand Canyon, Death Valley, Bryce Canyon - vi kunne blive ved! Landskaberne er fantastiske med farver, udsigter, dybder og klippeformationer, man næsten ikke engang kan gengive retfærdigt på billeder. Det skal opleves!

Las Vegas - midt i den tørre Nevada-ørken - er næsten surrealistisk med alt sit glitter, dansende springvand og verdenskendte shows, mens San Diego med sin beliggenhed tæt på den mexicanske grænse emmer af mexicansk historie, kultur - og mad.

Hele området indbyder til oplevelser i enten lejet bil eller et motorhome. Har I børn med til USA er et motorhome en fantastisk måde at rejse på. Her er hjemmet med jer overalt og I behøver kun at pakke ud en gang. Men hvem drømmer ikke også om at køre langs Highway 1 i en cabriolet?

USA er mulighedernes land!