Loading…

Hanoi

Hanoi er en pragtfuld historisk by, der i høj grad bærer præg af at have været hovedstad i den franske periode. Her er brede boulevarder, store skyggefulde træer langs kørebanerne og fornemme franske palæer.

Hanois centrum er bygget op omkring Hoan Kiem søen. Hver morgen, før byen helt vågner, flokkes byens befolkning til den tilhørende park for at udøve den traditionelle Tai Chi og lave morgengymnastik. Som byen vågner, kommer der mere liv ved søen og de mange sælgere forsøger sig med at sælge postkort og souvenirs. Elegante vietnamesiske piger med store kurve fyldt med grøntsager begiver sig af sted til markederne. Om aftenen samles voksne, børn og forelskede par igen omkring søen, og her opstår en stemningsfuld atmosfære.

Byen har masser af interessante seværdigheder. Foruden de mange markeder, templer og pagoder bør vejen lægges forbi bl.a. Ho Chi Minh Mausoleet, Ho Chi Minh museet, den Etbenede Pagode, Templet for Litteratur og snyd ikke jer selv for at gå ind og se Hanois berømte vanddukketeater, hvor dukkeførerne står i vand til livet og på ubegribeligvis fører dukkerne legende let på scenens vandoverflade.

Udvalgte udflugter i Hanoi

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Hanoi

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere