FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

7 dage / 6 nætter | Priser fra: kr. 21.608,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Fra São Paulo til Paraty på cykel, Brasilien

Tag med på en uforglemmelig uges cykelrejse, som tager jer langs Brasiliens smukke kyststrækning med udsigt til dejlige strande og frodig Atlanterhavsskov. Man cykler primært langs havet, men der vil indimellem være nogle bakker, som skal forceres – men ikke værre, end alle kan være med.

Dag 1: Ankomst São Paulo – Guarujá
Ved ankomst til São Paulo bliver I kørt til Guarujá, hvor I får udleveret cyklerne og kan bruge resten af dagen på at lade op til de næste dages cykelrejse til hyggelige små landsbyer på ruten.

Dag 2: Guarujá – Juquehy (90 km)
Efter morgenmaden er det tid til at sæte sig i sadlen og cykle langs Guarujá kysten, inden det går via en mindre vej, hvorfra man tager færgen til Betioga. Efter lidt sejlads foregår resten af strækningen i dag på strandens hårde sand. Undervejs gøres der stop, så man kan nyde omgivelserne og få lidt snacks, vand og frugt. Der er en følgebil med under hele turen, som transporter al bagagen, og som er klar til at assistere, hvis det bliver nødvendigt.

Dag 3: Juquehy – São Sebastião (50 km)
Dagens mål er São Sebastião, som dog først nås efter at have klatret over turens mest udfordrende bakke. Stigning går fra havniveau til 400 meter fordelt over 3,5 km. Når I når toppen, går det heldigvis nedad til Maresias, hvor man følger en asfalteret vej til São Sebastião. Her finder man flere barer og restauranter. Der er flot udsigt til Ilhabela øen på den anden side af kanalen.

Dag 4: São Sebastião – Maranduba (55 km)
I dag fortsættes der langs den grønne Atlanterhavsskov med udsigt til kysten på den anden side. Dette bliver den fladeste dag på turen med enkelte minimale stigninger via Caraguatatuba til Maranduba.

Dag 5: Maranduba – Picinguaba (65 km)
Fazenda stranden ved Picinguaba er, hvad I skal holde øje med i dag, da det er dagens mål. Cykelruten går gennem centrum af Ubatuba, inden I når ud til kysten. Vejen vil være en miks af hovedvej og strande. I Picinguaba indlogeres I i campingpladsens rustikke bungalows. Stedet er beliggende inde i en statspark.

Picinguaba er en tidligere fisker landsby, som er erklæret verdensarv af UNESCo,hvorfor den charmerende lansby har bibeholdt huse, kanoer og arkefakter fra tidligere tider uforandret. Beliggende ca. 35 km fra Paraty er Picinguaba sine gen lille tidslomme med gode strande og hyggelig stemning.

Dag 6: Picinguaba – Paraty (40 km)
Det er blevet den sidste cykeldag, som starter med morgenmad serveret i statsparken, inden turen går mod Paraty. Ruten byder på nogle længere men ikke så stejle stigninger, og I krydser grænsen fra São Paulo til Rio de Janeiro staten. Efter en længere nedadgående tur ender I i Paraty.

Paraty er en smuk kolonial by, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen er også flere gange blevet brugt for tv-serier, da det historiske centrum er som en anden æra. Idet 18 århundrede var byen en vigtig havn, hvorfra de ædle stene og guld fra Minas Gerais blev kibet til Portugal. Dog ændrede tidligere tiders pirat angreb byen fra at udvikle sig en stor økonomisk havn – og heldigvis, for nu kan man vandre lags de brostensbelagte stræder og nyde de koloniale kirker og huse ud mod havet og med den frodige Atlanterhavsskov i baggrunden.

Dag 7: Paraty
Brug formiddagen på at gå rundt i Paratys charmerende centrum, inden der efter frokosten er tid til at tage afsked.

Vi vil anbefale, at man forlænger opholdet i Paraty,, så man kan nyde byens koloniale charme, de mange smukke bugte og strande samt Atlanterhavsskoven, inden man fortsætter til enten São Paul eller Rio de Janeiro.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 21.608,00 pr. person
Varighed:7 dage / 6 nætter
Inkluderet:* Transfer São Paulo – Guarujá
* 5 nætter på pousada med morgenmad
* 1 nat i rustik bungalow med morgenmad
* 6 x frokost/frokost boks
* 6 x aftensmad
* Cykelleje
* Support bil med guide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse. Prisen pr. person er lavere, hvis man er flere, der rejser sammen.
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.