FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Karin Rasmussen


Kontakt

Karin elsker Latinamerika! Hun har som få den nødvendige tålmodighed til at arbejde med den afslappede sydamerikanske mentalitet. Det bunder nok i en ægte kærlighed til den latinamerikanske kultur.

Hun taler flydende spansk. Det lærte hun i Ecuador, hvor hun gennem en årrække bestyrede et hotel. Det var egentlig lidt af en tilfældighed, at hun endte i Ecuador. Faktisk var hun på rundrejse i Mellemamerika – og seks år senere kom hun så hjem fra Ecuador. Hun kender naturligvis Ecuador som sin egen bukselomme. Men også landene omkring blev udforsket til fulde – nu hun alligevel var der - og siden har hun været tilbage et utal af gange. Hun har været på Galapagosøerne flere gange og ved (i detaljer!), hvad forskellen er på de forskellige øer.

Badeferie er ikke rigtig noget for Karin. Hun er mere til aktive ferier og naturoplevelser. Vandreture, rafting og snorkling er must på en rejse - til stor glæde for hendes søn, som hun har rejst med, siden han var helt lille.

Både mor og søn er nogle rigtige "mad-ører" så besøg på lokale restauranter og markeder er altid favoritter for at komme tættere på de forskellige lande, de besøger. Vi behøver nok ikke sige, at sønnike på sidste tur til Ecuador naturligvis med fryd kastede sig ud i stegt marsvin....

Vi har "udstationeret" Karin i København. Det betyder, at der er mulighed for kundemøder i København på udvalgte dage.

Specialist i:

Sydamerika Mellemamerika Caribien