FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Anne Mette Arp-Nielsen


“Take only memories, leave only footprints.”

Kontakt

Anne Mette er uddannet cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering med en bachelor i brasiliansk og spansk som sidefag. Sagt på en anden måde; hun er ret velbevandret i de sydamerikanske landes kultur og sprog. Hun har rejst i Syd- og Mellemamerika et utal af gange og boet i Ecuador, Peru, Brasilien og Argentina. Det er vel unødvendigt at sige, at hun både danser salsa og tango?

Der har været et par afstikkere til Asien og Afrika, men det er primært naturen og dyrelivet i Latinamerika, der trækker i hende. Senest har hun dog været på 5 måneders rygsækrejse i Asien, så måske kærligheden til Sydamerika er udfordret? :-)

Anne Mette er ikke så god til bare at dovne den. Hun har godt nok en ægte costaricansk hængekøje på sin egen altan her i Danmark, men ude i verden vil hun helst opleve noget. Så hun dykker, springer i faldskærm, bestiger bjerge, tager på kokkekurser, sejler i kajak osv. Og så er hun Naturmenneske. Med stort N. Derfor er det også primært Anne Mette, som kvalitetstjekker vores grønne rejser. Hun er tillige både kvalitetsbevidst og struktureret, og har derfor helt tjek på de mange regler, vi skal leve op til som certificeret Travelife partner.